Size sahip çıkarım ama ne istersem yapacaksın?

böyle bir adam için esaret yaşamaya değermi
???
madem bakabiliyordu şimdiye kadar niye bakmamış

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?

Öküzün başka emirleri varmıymış..:KK67:

Oldu paşam baska derdin 😒 bu kadınları da zaten ayılar inlerine kapatıp eziyet etsin diye bin bir çileyle büyütüyorlar

Evden dışarı çıkmayacaksın ama çalışmaya devam edeceksin. 🤔
Kölem olacaksın ama kendi paranı kendin ödeyeceksin olmuş bu. Allahım sen bu insanlara verdiğin aklı kullanmayı nasip et.

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
bu nedir ??? her istediğimi yap aileni sil ki vakti gelince bana muhtaç ben sana her istediğimi yaptığımda yanında kimse olmasın kimseyle konuşma eşiniz tam bir profesyonel dolandırıcı. Ben bile klavye başından bunun sizin için bir tuzak olduğunu anladım. Karaktersiz adam karşındaki eşin çocuğun insan eşine çocuğuna şartla mı sahip çıkar .

diğer konunda boşanıyorum 100 kilo oldum moralım çok bozuk falan diyordun

o konu ne oldu:işsiz:

Hadi adam manyak da istemiş bunları.
Siz niye düşünmeye değer buldunuz.
Sormanız üstünde durmanız hata.
Bırakın Allahaşkına kaçın kurtulun.
Giden yıllara yazık biraz daha mı gitsin?

kabul etmeyi düşünmüyorsun dimi bunu gerçekten? kendi ayaklarının üzerinde de durabilmeye başlmaışken niye ayaklarını kırmasına müsaade ediyorsun?? kendini düşünmüyorsan bile kızın için böyle bir şeyi kabul etme

Ailenle arkadaşlarımla tüm bağını koparıp ileride sana eziyet ettiğinde gidecek bir kapin olmasın diye plan yapıyor çünkü verdiği sözleri tutmayacak. Yapacak olsa şimdiye kadar yapardı.

Memleketi neresi? Şeriatçı bir aile mi?

Ciddi ciddi bu şartları düşünüyormusunuz birde konu açıp öneri istemişsiniz.

Back
X