Size sahip çıkarım ama ne istersem yapacaksın?

Arkadaşım hazır aklını başına almışken arkana bile bakma... Aklını bulandırmasına izin verme.. Zaten fikrini adam pattt diye söylemiş.. Aileni sil herkesi sil diyor ben çıkarırım dışarıymış bak bak...
Tuvalete giderken de yazılı izin kağıdı ister mi acep?
Adam daha ne desin gel ben seni eve kapatayım. E sende herkesi silcen nasıl olsa bi bana mecbur kal... Hayatının ağzına mıçayımı... Kibar bi dille demiş allah için...
Yoluna bak canım kardeşim... Bu hödükten bi baltaya sap olmaz... Bi adam olmamış bide eve hanımı kapatcak hasbam!

Su perdeyi cek de iceri biraz gunes gorsun
. Cami da ac da beyne oksijen gitsin... sen cok havasiz kalmisin. Yoksa sorar misin bu guzel havalar da ben niye evde durayim.. bi insan hapse gonullu olur mu ya.. git cezaevinde yasa madem ne farki kaldi

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Kurtulduguna bakkk

Vakit kaybetme bile boşanmak için. Kocanızın yaptıkları ve istedikleri hiç insanlığa sığacak şeyler değil.

Ben bu adamdan cok cektim simdi bosanip kurtulma arefesindeyim ama kendisi bana bosanmayalim gel sana bir cehennem kurayım içinde bir ömür yan demiş. Bu laflar üzerinde durup bir saniye bile düşünmek daha şuursuzca. Ne biçim bir insan olduğunu gider ayak güzelce özetlemiş. Ne zaman boşanmada tereddüt edersen bunları düşünüp düşünüp motive olmalısın. Ailem olacak, arkadaşlarım olacak özgür ve mutlu olacağım demelisin.

Böyle adama 2 çocuğu doğurmak hayatının en buyuk hatası olur. Aileni sil ne demek böyle birşey nasıl istenir ki bir insandan. Sen bu şekilde yaşayabilir misin ?

Birde şunu eklemek isterim: tek bir kelime ile bu evlilik icin emek vereceğini ve caba harcayacagini söylememis. Yani size hayatı daha da cok. Zindana çevirecek

Şuursuzca diye sormanız bile garip şuursuzluğun ötesinde bişey bu... Bir an önce en kısa yoldan kurtulun ve nefes alın.

Nefesi hangi aralıklarla alacaksınız onu belirtmemişsiniz ?

Sizin o ese donmeniz ve tekrar barismaniz onun isteklerinden daha sacma bisey olur bence daha oncede yazmistim ama sizin bosanma gibi bi derdiniz yok galibada o adama nasil katlaniyorsunuz hayrett

Back
X