- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bunu söyleyen erkek mi ?Sizce seni istiyorum seni seviyorum ama beraber olamayız diye birşey varmıdır? Kişi kendi yaşamı yüzünden karşısındakinin yaşam standardını düşürmemek için bunu söyleyebilirmi? Eğer öyle olursa hani sevgi herşeyi aşardı? Bu konuyu size söyleyen birine inanırmıydınız yoksa başka sebepler mi arardınız ? Sizce bu ne kadar mantıklı? Cevaplarsanız sevinirim
Erkek tabiBunu söyleyen erkek mi ?
Ya erkekler öyle ayrıntı düşünmez odunun kalasın teki yok sevgiden falan demezler başka sebepler vardırErkek tabi
Ama bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ve sevdiğim için bi şekilde aşarız diyorum daha doğrusu vazgeçemiyorum o nasıl diyorki hayatını mahvetmek istemiyorum mutlu olmanı istiyorum birde üstüne bu konuları konuşmadan benimle konuşmaya devam etmek istiyor konuşunca düzeliyor ertesi gün hakkaten ben senin için garanti değilim kafayı yedim diyor tekrar aynı konuyu açıyor şimdi tamamen iletişimi kestim acaba başkasımı var? Takip ediyorum whatsabına girdiği yok bakıp çıkıyorİlk olarak Sevginin her şeyi aşacağını düşünmüyorum en azından tek başına her şeyi aşamaz bence.
Sizin yaşam standartınız yüksek onunki düşükse egosuna yediremiyordur diye düşünürüm ben.
Ne yapayım sizceÇok büyük bir sorunsa malesef ki severken ayrılık mecbur olabiliyor. Sevgi gercekten her zaman yeterli olmuyor. Altında başka birşey aramaya gerek yok bence eger gercekten aşılmayacak bir problemse.
Sorun tam olarak nedir maddi konular, işsizlik falan mi?Ne yapayım sizce
Galiba o biraz ileride bana iyi bakamayacağını düşünüyor şuanki hayatımı özleyeceğimi söylüyor resmen bunun neden böyle olması gerektiğini keşke anlayabilsen seni çok sevdiğim için geleceğin iyi güzel olsun istiyorum diyor buna ne denirki? Ama konuşmayada devam etmek istiyor yani ben bu konuyu açmasam bu sorunları unutarak devam edecek ararsa ne demeliyimSorun tam olarak nedir maddi konular, işsizlik falan mi?
Suan anladım canım ortada hic bir sorun yokken bunu yapıyorsa tamamen bahanedir. Muneccim seyi yemedik hiçbirimiz gelecekte ne olacağını nerden biliyormus. Onuda gectim insan kendini bile tam anlamiyla taniyamazken senin hakkinda karar verebilmesi mantik dışı. konuşmaya devam etmek istemeside tamamen saçmalık madem seni düşünüyor üzülme istiyor ne diye uzatıp seni kendine iyice alistiriyor. Böyle adamlardan koşarak uzaklaşın derim. Erkeğin bu sekilde davranani omrunude yer o degerli vaktinide geri dönüp baktığında neden daha once bitirmemisim vaktime yazik diye düşünürsün..Galiba o biraz ileride bana iyi bakamayacağını düşünüyor şuanki hayatımı özleyeceğimi söylüyor resmen bunun neden böyle olması gerektiğini keşke anlayabilsen seni çok sevdiğim için geleceğin iyi güzel olsun istiyorum diyor buna ne denirki? Ama konuşmayada devam etmek istiyor yani ben bu konuyu açmasam bu sorunları unutarak devam edecek ararsa ne demeliyim
Galiba o biraz ileride bana iyi bakamayacağını düşünüyor şuanki hayatımı özleyeceğimi söylüyor resmen bunun neden böyle olması gerektiğini keşke anlayabilsen seni çok sevdiğim için geleceğin iyi güzel olsun istiyorum diyor buna ne denirki? Ama konuşmayada devam etmek istiyor yani ben bu konuyu açmasam bu sorunları unutarak devam edecek ararsa ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?