Size sormak istiyorum?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Sizce seni istiyorum seni seviyorum ama beraber olamayız diye birşey varmıdır? Kişi kendi yaşamı yüzünden karşısındakinin yaşam standardını düşürmemek için bunu söyleyebilirmi? Eğer öyle olursa hani sevgi herşeyi aşardı? Bu konuyu size söyleyen birine inanırmıydınız yoksa başka sebepler mi arardınız ? Sizce bu ne kadar mantıklı? Cevaplarsanız sevinirim

İlk olarak Sevginin her şeyi aşacağını düşünmüyorum en azından tek başına her şeyi aşamaz bence.
Sizin yaşam standartınız yüksek onunki düşükse egosuna yediremiyordur diye düşünürüm ben.

Sizce seni istiyorum seni seviyorum ama beraber olamayız diye birşey varmıdır? Kişi kendi yaşamı yüzünden karşısındakinin yaşam standardını düşürmemek için bunu söyleyebilirmi? Eğer öyle olursa hani sevgi herşeyi aşardı? Bu konuyu size söyleyen birine inanırmıydınız yoksa başka sebepler mi arardınız ? Sizce bu ne kadar mantıklı? Cevaplarsanız sevinirim
Bunu söyleyen erkek mi ?

Bunu söyllerken,onun altında yatan düşünceyi bilemeyiz. Belki de gercekten ciddi bir durum vardır ve size bunu söylemek istemıyordur.
Ya da Sevgisi hakiki değildir..

İlk olarak Sevginin her şeyi aşacağını düşünmüyorum en azından tek başına her şeyi aşamaz bence.
Sizin yaşam standartınız yüksek onunki düşükse egosuna yediremiyordur diye düşünürüm ben.
Ama bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ve sevdiğim için bi şekilde aşarız diyorum daha doğrusu vazgeçemiyorum o nasıl diyorki hayatını mahvetmek istemiyorum mutlu olmanı istiyorum birde üstüne bu konuları konuşmadan benimle konuşmaya devam etmek istiyor konuşunca düzeliyor ertesi gün hakkaten ben senin için garanti değilim kafayı yedim diyor tekrar aynı konuyu açıyor şimdi tamamen iletişimi kestim acaba başkasımı var? Takip ediyorum whatsabına girdiği yok bakıp çıkıyor

Çok büyük bir sorunsa malesef ki severken ayrılık mecbur olabiliyor. Sevgi gercekten her zaman yeterli olmuyor. Altında başka birşey aramaya gerek yok bence eger gercekten aşılmayacak bir problemse.

Sorun tam olarak nedir maddi konular, işsizlik falan mi?
Galiba o biraz ileride bana iyi bakamayacağını düşünüyor şuanki hayatımı özleyeceğimi söylüyor resmen bunun neden böyle olması gerektiğini keşke anlayabilsen seni çok sevdiğim için geleceğin iyi güzel olsun istiyorum diyor buna ne denirki? Ama konuşmayada devam etmek istiyor yani ben bu konuyu açmasam bu sorunları unutarak devam edecek ararsa ne demeliyim

Maddiyattan bahsediyorsa sana yetemeyeceğini düşünüyor olabilir. Ama bunun için de çaba göstermeden bunu söylüyorsa işine öyle geliyo olabilir..

Galiba o biraz ileride bana iyi bakamayacağını düşünüyor şuanki hayatımı özleyeceğimi söylüyor resmen bunun neden böyle olması gerektiğini keşke anlayabilsen seni çok sevdiğim için geleceğin iyi güzel olsun istiyorum diyor buna ne denirki? Ama konuşmayada devam etmek istiyor yani ben bu konuyu açmasam bu sorunları unutarak devam edecek ararsa ne demeliyim
Suan anladım canım ortada hic bir sorun yokken bunu yapıyorsa tamamen bahanedir. Muneccim seyi yemedik hiçbirimiz gelecekte ne olacağını nerden biliyormus. Onuda gectim insan kendini bile tam anlamiyla taniyamazken senin hakkinda karar verebilmesi mantik dışı. konuşmaya devam etmek istemeside tamamen saçmalık madem seni düşünüyor üzülme istiyor ne diye uzatıp seni kendine iyice alistiriyor. Böyle adamlardan koşarak uzaklaşın derim. Erkeğin bu sekilde davranani omrunude yer o degerli vaktinide geri dönüp baktığında neden daha once bitirmemisim vaktime yazik diye düşünürsün..

Ararsa eğer bu tutarsızlıkların beni korkutuyor sen kendine guvenmiyoken ben nasıl guvenebilirim de madem beni uzecegini düşünüyorsun beni kendine daha fazla alıştırma de bence. Tutarsizlik senide onuda mahveder yol yakinken bırak gitsin emin ol hayat sana daha guzel kapilar aciyor her zaman

Annem zamaninda koyun en zengin adaminin kiziymis. Babamsa bir sarhosun calismak icin insaatlarda yatip kalkan oglu. Annemi sevmis, hic durumuna bakmadan istemis. Suan babam hala zengin degil ama annemi oyle mutlu ediyor ki mal mulk umurunda degil. Ayrica bir gunde uc iste birden calismis, kendini gelistirmis kurslarla sertifikalarla. Annemin bir dedigini iki etmemek icin. Gercekten hic yokluk gordugumuzu hatirlamiyorum, yedigimiz yemekler, giydigimiz kiyafetler hep cevremizden daha iyiydi. Babam suan o zengin dedeme borc verecek duruma geldi. Nasil oldu bu?

Sevdigi icin, sevdiginin yasam standardini "gercekten" dusundugu icin. Bahanelerin arkasina siginmadigi icin.

O yuzden sevgilinizin laflari bana bos geliyor.

Bu arada ilginctir, esimin de durumu benden kotuydu :D O da ayni babam gibi ugrasiyor.

Sizi gercekten seven biriyle olun bence. Bahaneler bulmayan, dimdik duran...

Madem seviyorsun cok iyi yasamasini istiyorsun ozaman caba göster de iyi yasat derim ben :KK14:
Ama seninki baskasi daha iyi yasatir kafasinda olduguna göre seni kaybetmeyi göze aliyor yani pek de seviyor gibi degil ne yazikki... bosver sende böyle birini zaten yahu. Bunlar hep kuru laf ..isteyen gelir alir böyle sacmasapan dengesizlikler yapmaz. Ugrasmaya degmiyor böyleleri icin üzüldügünle kalirsin. Mutlu olmak istiyorsan birak gitsin senin iyi yasaman icin elinden geleni yapan cikar elbet..ozaman hic kafa patlamadan sana yansitmadan caba gösterir zaten o kisi.

Back
X