size tavsiye...

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
bu gün gercekten anladım ki eger kendi ailen bi aileye ısınmaz kızım bu insanlar bize göre degil anlasamazsın derse asla babanızın sözünü ikiletmeyin ne kadar severseniz sevin ondan vazgecin 1 ay aglıcan 3 ay aglıcam sonra unutucan

ama esinin ailesiyle ömür boyu ille karsılascan ee esin etkilenicek illaki ekilenmeyen vardır tabi ama oda binde bir

bu yazıyı özelllikle kacmak istiyorum iste ailemle anlasamıyorum diye yazı yazanlara gelsin
kendi aileniz ne kadar kötü olursa olsan kocanızın ailesinden iyidir
kör asık olup benim gibi evlenmeyin sükür ki esimin ailesinin ne mal oldugunu 29 yasımda anladım

ve babama öyle hak verdim ki adam bastan sona öyle haklıymıs ki babam gibi adamı kimler icin üzmüsüm

kimse annenizden babanızdan daha degerli degil

durum itibariyle anneyle kavga edersin babayla edersin cıkan karsına der gel evimiz söyle olucak seni asla ezdirmem falan fistan hepsi yalan insan yanlız ailesiz olmaya görsün cok sükür ben ailemle barıstım ama barısamayan da vardır

annenizin babanızın beyenmedigini istemedigini asla istemeyen umarım 1 kisi bile bu durumu düsünür ve kacmaktan vazgecer

Bende kaçarak evlendim çok şükür ailemle barıştım hatta eşimle boşanmak üzereyim .3aydır babamın evindeyim.Doğum yapmak üzereyim.Babam seni asla vermem demişti okulumda bitemişti.Ah ah diyorum keske babamı dinleseydim o kadar pişmanımki babamı annemi kırdım ezdim değdimi asla değmedi.Şimdi o karşıma aldığım ailem benim ve doğucak bebeğim için hazırlık yapıyor.Babam bebeğimi babasının sahiplenmediği kadar sahiplendi.Annemi ve babamı üzdüğüm için bunun vicdan azabını çekiyorum haketmedikleri üzüntüleri yaşattım onlara.Sakın ama sakın ailenizi karşınıza almayın.

Ne oldu limoncu?
Çalışmaktan hoşlanmıyordun, eşin iyiydi hani, her durumda seni düşünüyordu. Hayatın gayet iyiydi, hatta serbestlikten sıkılıp meşgale arıyordun.
Bir anda ne olmuş olabilir ki?
Boşanacak mısın?

e
Ne oldu limoncu?
Çalışmaktan hoşlanmıyordun, eşin iyiydi hani, her durumda seni düşünüyordu. Hayatın gayet iyiydi, hatta serbestlikten sıkılıp meşgale arıyordun.
Boşanacak mısın?
esim zaten iyi ailesi bozuk buda beni etkiliyo cok

Valla çevresinde kaçıp ağzına edilmiş onca insanı gördüğü halde yok ben mutlu olcam diyerek kaçan yine var yine var. Sanmıyorum ki bu yazıyı okuyup akıllansınlar..

Ayrıca; Ailesi tasvip etmediği halde evlenip çok da mutlu olan var. Ailesi tasvip ettiği halde çok mutsuz olan da... Bunu kimse yaşamadan bilemez.

Ne oldu limoncu?
Boşanacak mısın?
bi anda bisey olmadı sadece esimin ailes su verilcek insan degil babamın 10 sene önce dedigini ben simdi anladım eee kör asıkta olsan zamanla gözlerin acılıyo

esim yine iyi ama benim istedigim bi aile tarzı degilller aile yapıları bize cok ters

bosanmayı tabıkı suan düsünmüyorum ama ben burda cok görüyorum kacsam mı diye yazanlara itafen olsun diye yazdım

Çok haklısın ama ben ikna ettim artık herkes çok mutlu 6 yılın ardından bu sene yaza Allahın izniyle olacak düğünümüz ama yaş kemale erdi tabi 6 yıl dilek olay ama yine olsa 25 den önce evlenmezdim insan çok farklı düşünüyor 25 dönüm noktası :)

Çok haklısın ama ben ikna ettim artık herkes çok mutlu 6 yılın ardından bu sene yaza Allahın izniyle olacak düğünümüz ama yaş kemale erdi tabi 6 yıl dilek olay ama yine olsa 25 den önce evlenmezdim insan çok farklı düşünüyor 25 dönüm noktası :)
aynen bende 22 de evlendim cok erken cokkk insan kör asık oluyor cok belkide ben öyle oldum dünyada sadece esim ve ben vardık gibi geldi
bence bi bayan anca 29 30 da tam evlenme yasına geliyo

aynen bende 22 de evlendim cok erken cokkk insan kör asık oluyor cok belkide ben öyle oldum dünyada sadece esim ve ben vardık gibi geldi
bence bi bayan anca 29 30 da tam evlenme yasına geliyo
Kesinlikle öyle bunu yaşayarak gördüm önceden imrenirdim millet evleniyor çocukları oluyor ben çıkmazdayım şimdi daha net görüyorum her şeyi. Kendimi savunabiliyorum en önemli aşk değil mantık da devreye giriyor ikisi arasında uyumu buldun mu herkes ikna oluyor

Back
X