- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Ben hiç cekinmem bana haksızlık ettiğini düşündüğüm kişi ile yüzleşmeyiHiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Ben hiç cekinmem bana haksızlık ettiğini düşündüğüm kişi ile yüzleşmeyi
İnanılmaz rahatlama gelir çünkü
Bazen sessizcedir sorgulamam bazen haykira haykira söylerim gercekleri
Ama sorun şu ki bazıları bunları anlarken ...bazıları bunu minik değişti olarak algıladı !!!
Büyüklerimiz hep bize büyüklerine karşı sus dedi çünkü ...başkaları gösterdiğimiz saygıyi bizi ezmek olarak algıladığın da işte o nokta da kopukluk oluyor ! Benim artık 30 umda tahammülüm kalmadı yaşadıklarımdan dolayıBir söz var, çok severim. "Değiştin, derler. Ama ogrenmissindir. "
İnanılmaz bir hafiflik ve rahatlama işte buEski eşimle yüzleşmek isterdim bana yasattiklarini,hak etmediğimi yüzüne haykırmak isterdim ama faydası olmayacağını düşünüyorum.zaten onunla yüz yüze gelmem artık.
Annemle yıllarca yuzlesmedim.her hissettiğimi,düşündüğümü içime attım.yada annemden biraz uzak kaldım.ama en son yaşadığımız olayda yuzlestim.cok rahatladım.artik bir sorun varsa içimdekini söylüyorum.beni anladığını zannetmiyorum ama benim de artık değiştiğimi gördü ona göre davranıyor.ise yaradı yüzleşme.
Beni zor durumda bırakan,gerçekten sırtımdan bicaklayan arkadaş zannettiğim 1-2kisi var.yuzlesmeeim ama fırsat olsa yüzleşirim.cunku haklıyım ve onların hatasını yüzlerine vurmak içimi soğutur.
Ben her zaman yüzleşme taraftarıyım.ama bunun için özgüven,güven gerekiyor.bu zamana kadar kendime güvenim yoktu.ama bu sene ozguvenim yerine geldi.tavsiye ederim.buyuk bir yük atıyorsunuz,rahatlama oluyor.
Ben bişey yapmadım sen yaptın seeeen.seeen oooooy diye ağıtlarla karşılamıştı şuursuzHiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Bir de her haklı bir sözünde verilecek cevap bulamıyorlar ya işte bu diyorsun...senelerdir benim içim içimi yemişti ya artık yemeyecekYüzleştim.
Daha doğrusu o ve onlar istedi.
Mahçubiyetlerini, gözüme bakamayışlarını gördüğümde çok güçlü hissettim kendimi.
Ne olduğumu bilmiyorum ama bir zamanlar acılarıma sebep olanların pişmanlığı ve çektiğini görmek, haz veriyor bana.
Büyüklerimiz hep bize büyüklerine karşı sus dedi çünkü ...başkaları gösterdiğimiz saygıyi bizi ezmek olarak algıladığın da işte o nokta da kopukluk oluyor ! Benim artık 30 umda tahammülüm kalmadı yaşadıklarımdan dolayı
Haksızlığa karşı gelmem varsın saygısızlık olsun ...eğer yanlış yapmışsam bunun öbür dünyası da var
Orda da her türlü görülecek davam var onlarla
Ama ne olursa olsun anneme ve babama asla karşı çıkmadım ...
Kan bağım olmayana ver yansın !!
Ben, çok fazla sorun konuşabilen bir insan değilim.Bir de her haklı bir sözünde verilecek cevap bulamıyorlar ya işte bu diyorsun...senelerdir benim içim içimi yemişti ya artık yemeyecek
Ben inanılmaz rahatlıyorum ...ve yanlış anlaşılmalar olabileceği için bazen
Sorun ne olursa olsun konuşulmalı ...trip atmalar laf sokmalar ergenlikte oluyor
Ben sabretmesini severim.herseyi alttan alabilirim.ama son damla olmayacak.o son damla kime denk gelirse yazıkİnanılmaz bir hafiflik ve rahatlama işte bu
Benimde son zaman içimde birikenler var
Ama söz konusu eş ailesi olunca ilk fırsatı bana onlar versinler istiyorum
Ama sanırım onlarda nasıl bir feryat kopacağını bildiği için hiç tartışma adımi atmiyorlar ...
En çok sevdiğim huyum bu fırtınalar kopartmam icin önce yüzüme biraz esmeli benim
Bak o sabır bir yere kadar oluyor ..ben öyle sabırlı bir insandim ki anlatamam ...yani salak yerine kondugumu farkettigim halde alay edildiğimi farkettigim halde gık demedimKeşke bende de az olsa
Senin yapabildiğini yapabilmem çok zaman aldı bende (beceremiyorum) ya insan nasıl kendini savunamaz haklı iken ..ama bende artık böyleyim ..eskiden olsa kırk gün düşünür 40 gün sonra gelirdi o insana vereceğim cevapBen, çok fazla sorun konuşabilen bir insan değilim.
Daha doğrusu anında reaksiyon verir, hayatıma devam ederim.
Ola ki karşımdaki çıtayı yükseltiyorsa şöyle bir bakarım ‘bu insan hayatımda o anki mevzudan önemli mi, sineye çekmeli miyim’ diye.
Eğer ki evet ise güler geçerim ve unuturum, gülüp geçemiyorsam ağzımı açar gözümü yumarım ve ilişkimi orada noktalarım.
Kolay insan silebildiğimden hatta pek de insan sevmediğinden, sınırımı kolay kolay kimse aşmaya cesaret edemez.
Kendi içimi yiyeceğime, başkalarının manyak o demesini yeğeliyorum.
Bu benBen, çok fazla sorun konuşabilen bir insan değilim.
Daha doğrusu anında reaksiyon verir, hayatıma devam ederim.
Ola ki karşımdaki çıtayı yükseltiyorsa şöyle bir bakarım ‘bu insan hayatımda o anki mevzudan önemli mi, sineye çekmeli miyim’ diye.
Eğer ki evet ise güler geçerim ve unuturum, gülüp geçemiyorsam ağzımı açar gözümü yumarım ve ilişkimi orada noktalarım.
Kolay insan silebildiğimden hatta pek de insan sevmediğinden, sınırımı kolay kolay kimse aşmaya cesaret edemez.
Kendi içimi yiyeceğime, başkalarının manyak o demesini yeğeliyorum.
Bu bana ablamın kaçarak evlenmesini hatırlattı. Ona çok sinirli kinliydim görmek onunla yüzleşmekten cok korkuyordum onu affedersem hersey bitecek cektigim acı bosa gidecek gibi hissediyordum lisedeydim rehberliği gidip öğretmenle dertleşiyordum ablam benimle iletişim kurmaya çalışıyordu reddediyordum.sonra bigün yüzleştik düğününe gittik ve herşey unutulduHiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?