- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Olay ne bilmiyorum ama konuya göre değişir . Hani eski eş falansa at çöpe kapa kapağı da ....Masum savunmasız bir kız çocuğuysa olay taciz vs gibi ....Allah ne verdiyse.... Eksik bırakmayın.Hiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Hiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Yaptım.Hiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Açıkcası defalarca bunu yapmak içimde olan herşeyi kusup neden diye hesap sormak istiyorum bunu defalarca kafamda düşündüm kurguladım yaşadım ama bişeyi çok iyi biliyorum alacağım hiçbir cevap beni tatmin etmeyecek karşımda olan insanı tanıyorum bana mantıklı bir cevap vermeyecek ve ben sebepsiz yere bunları yaşamış oldugumu ondan da duyunca herşey daha da kötü olacak diye düşündüm ve bu yüzden olanları karşımdaki insanı kabul edip içimde sindirdim herşeyi kafamda bitirdikten sonra kendime yeni bi hayat kurup yoluma baktım ve inanıyorum ki bu yaptıgım bana hesap sormaktan daha iyi geldiHiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Ben de öyle yaptım ve yapıyorum ama bazen ağzına tükürmek istiyorum ,bazen de ne hali varsa görsün istiyorum.Açıkcası defalarca bunu yapmak içimde olan herşeyi kusup neden diye hesap sormak istiyorum bunu defalarca kafamda düşündüm kurguladım yaşadım ama bişeyi çok iyi biliyorum alacağım hiçbir cevap beni tatmin etmeyecek karşımda olan insanı tanıyorum bana mantıklı bir cevap vermeyecek ve ben sebepsiz yere bunları yaşamış oldugumu ondan da duyunca herşey daha da kötü olacak diye düşündüm ve bu yüzden olanları karşımdaki insanı kabul edip içimde sindirdim herşeyi kafamda bitirdikten sonra kendime yeni bi hayat kurup yoluma baktım ve inanıyorum ki bu yaptıgım bana hesap sormaktan daha iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?