- 3 Aralık 2014
- 102
- 39
- 98
- 41
- Konu Sahibi cilekhatun
Eşim iflas etti. Büyük travmalar atlattık. Öncesinde ailesiyle ilgili kavgalarımız olurdu. Ailesi bencil ,yalanci insanlar. O zamanlar benim başıma kalkarlardı eşimin durumu iyi diye. Büyük beklentilere girerlerdi yapamadığımda aşağılar tarzda konuşurlardı. Bizde kavga ederdik eşim bana bağırırdı ben bağırırdım evet ama ağlardı sonra yani daha duygusaldı. İflastan sonra insanlar uzaklaştı bizden. Bu arada k.validemin yüzünü iyice gördüm, arkamdan çevirdiği işleri vs. Mesela insanlarla aramı bozmak için dedikleri filan ortaya çıktı. Eşime her konuda destek oldum. Ama o ailesinin yaptıklarını kabullenemedi. Onlari haksizda olsalar koruyor.Bendede takıntı oldu anlattıkça aynı şeyler çözülmedikçe o birşeyler yapmadıkça devamlı elimde olmadan açılıyor. Artık heryere saldırıyor mesela elindeki camları bardak gibi seyleri yere fırlatıyor, kendine vuruyor, dolaplara kapılara bana hakaretler ediyor. Doktora gittim antidepresan kullanma dedi özel sebeplerim var o yüzden şimdilik kullanamıyorum. O ise böyle yapiyor benimse niyetim konuşup çözmek , konuşmayı kesip bu şekilde bana vuracak gibi yapıp susturuyor. Meselâ birşey yapmışti ben rahatsız olmuştum tamam birdaha yapmicam demişti tekrar yaptı. Bendede bu çok önemli söz veriliyorsa tutulur.unuttum istemeden oldu diyor. Başka konularda da yalan söylediği için güvenim yok. Hiçbir problemimi içten dinleyip çözmeye uğraşmıyor. Bugünde heryere vurdu.Bağırdı hakaretler etti. Komşular duydu malesef. Sus güzelce konuşalım dedikce sen bundan anliyon diyor. Konuşmak istemiyor problemler kapansin gitsin üzeri o yorulmasın yeterki. Sizce seven bir adam bu şekilde bağırıp heryeri kırar mı? Birde siz olsaniz komşular sorduğunda ne derdiniz?