- 25 Temmuz 2013
- 13.137
- 53.596
- 798
- Konu Sahibi Slkskksksk
Evet. Sinir eden kızın davranışlarından çok konu sahibinin davranışları.İnsani oturduğu yerden sinir eden bı konu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Sinir eden kızın davranışlarından çok konu sahibinin davranışları.İnsani oturduğu yerden sinir eden bı konu
Sinir bozacak şekilde sakin yapınız var ama sizin deEşim çocuk düşündüğünü söyledi bir defa. Ay ben burdayken mi çocuk yapıcaksınız falan dedi
Dank eserde biraz daha canı sıkılsin o zaman artık kimse durduramaZ.Evet. Sinir eden kızın davranışlarından çok konu sahibinin davranışları.![]()
Ayy bu kadar uzun kalacağını bilmiyordum diyin, kocaman kadınsınız o ne derse ne diyeceğim durumlarına girmeyin ev sizin kocanızla özel alanınız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz karakterinizi biraz güçlendirin ileride çok üzülürsünüz.Baba tarafından sadece halamla konuştuğum için şimdi o da küssün istemiyorum. Kabul etmeseydin derse ne dicem peki
Yok ya bunun dank etmez. Baksana kız, ben buradayken mi çocuk yapacaksınız diyor kocasına.Dank eserde biraz daha canı sıkılsin o zaman artık kimse durduramaZ.
Aynı şeyleri bı üç yıl yaşamış biri olarak söylüyorum.![]()
Kolundan tutup atasın var değil mi?Ayy aşırı sinirliyim şuan.
Sanki bizim salonda kocamla benim aramda konu sahibinin kuzeni var
Saçını başını yolcam![]()
AtardımKolundan tutup atasın var değil mi?![]()
Ayy bana geliyorlarBen küçükken annem babam ayrıldı bana bakacak kimse yok diye 1-2 ay onda kalmışım kuzenimde sen bizde kalmıştın bende sizde kalıyorum diyo
Çocuk yaparken azıcık gürültü yapsalar da kuzen utansa gitse ne güzel olurYok ya bunun dank etmez. Baksana kız, ben buradayken mi çocuk yapacaksınız diyor kocasına.ses yok.
Gider benceBen şeyi merak ettim. Şimdi bu kız iki gün sonra size "sen buradayken rahat edemiyorum, annenlerin evine gitsene ben mezun olana kadar" derse kırılmasin diye gidecek misiniz?
Ayyy siz benim sinirlerimi bozdunuz kızım ve halanızın bir suçu yok. Suç tamamen sizde . Konudan çıkıyorum dayanamıcamHalam kırılır diye düşünüyorum
Sanmam gideceğini. Gider kapılarını çalar sessiz olun der bu kız.Çocuk yaparken azıcık gürültü yapsalar da kuzen utansa gitse ne güzel olur
Herkese de bıktım seslerinden falan diye anlatır
Ben hususî ay ay falan demesini bekliyorum konu sahibinin![]()
Verdiği cevaplar utanmadgıını gösteriyorÇocuk yaparken azıcık gürültü yapsalar da kuzen utansa gitse ne güzel olur
Tövbe estağfirullahHalam kırılır diye düşünüyorum
Annesine şikayet eder, halası da kızar konu sahibine.Çocuk yaparken azıcık gürültü yapsalar da kuzen utansa gitse ne güzel olur
Konuşucam karar verdim ama uyanmıyor ki nasıl konuşucam bilmiyorumAyyy siz benim sinirlerimi bozdunuz kızım ve halanızın bir suçu yok. Suç tamamen sizde . Konudan çıkıyorum dayanamıcam![]()
Konuşucam karar verdim ama uyanmıyor ki nasıl konuşucam bilmiyorum