- 3 Şubat 2020
- 45
- 28
- 8
- Konu Sahibi Slkskksksk
Konuştuk hallettik teşekkür ederimBence direk ailesiyle konuşun durumu kalmasını isteyen onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştuk hallettik teşekkür ederimBence direk ailesiyle konuşun durumu kalmasını isteyen onlar
Çok şaşırdım normal şekilde karşıladı yani öyleyse sizin adınıza sevindim iyi olmuşEvet konuştuk ve hallettik. Kalacak yer bakıyoruz şimdi
Konuştuk çok şükür hallettik. Teşekkür ederimbu kadar hadsizlik karşısında siz kırılmıyorsunuz ya onlar da kırılmazlar.
ne demek mezun olana kadar taşınmayın? ne demek hizmetçi miyim?
Üniversiteyi bitirene kadar kalsın ne demek ya yuhh az zaman mı bu2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Güncelleme: Konuştuk kabul etti. Şimdi kalacak yer bakıyoruz ona. Herkese teşekkür ederim
Zaten eniştem de yük olma yurt bak demiş o da düşünüyormuş. Bende bişey konuşucam seninle dedim. Bak 2 yıldır evliyiz ve yeni yani dedim. Yanlış anlamanı istemem ama biz doğuya gidersek nabıcaksın dedim. Çıkarım o zaman dedi. Afedersin akşamları çekiniyorum ben normal duş alsam bile yanlış anlama beni lütfen dedim. Yok abla olur mu öyle şey zaten çıkacaktım siz doğuya gidince dedi. Birlikte bakalım neresi senin için daha iyi olur diye dedim o da tamam dedi.Çok şaşırdım normal şekilde karşıladı yani öyleyse sizin adınıza sevindim iyi olmuş
Ne dediniz o ne dedi azıcık detay verseniz merak ettik hepimiz![]()
doğuya giderseniz mi çıkacak şimdi mi çıkacak ben anlayamadım. umarım o anlamıştır.Zaten eniştem de yük olma yurt bak demiş o da düşünüyormuş. Bende bişey konuşucam seninle dedim. Bak 2 yıldır evliyiz ve yeni yani dedim. Yanlış anlamanı istemem ama biz doğuya gidersek nabıcaksın dedim. Çıkarım o zaman dedi. Afedersin akşamları çekiniyorum ben normal duş alsam bile yanlış anlama beni lütfen dedim. Yok abla olur mu öyle şey zaten çıkacaktım siz doğuya gidince dedi. Birlikte bakalım neresi senin için daha iyi olur diye dedim o da tamam dedi.
Çok normal karşılamış.Zaten eniştem de yük olma yurt bak demiş o da düşünüyormuş. Bende bişey konuşucam seninle dedim. Bak 2 yıldır evliyiz ve yeni yani dedim. Yanlış anlamanı istemem ama biz doğuya gidersek nabıcaksın dedim. Çıkarım o zaman dedi. Afedersin akşamları çekiniyorum ben normal duş alsam bile yanlış anlama beni lütfen dedim. Yok abla olur mu öyle şey zaten çıkacaktım siz doğuya gidince dedi. Birlikte bakalım neresi senin için daha iyi olur diye dedim o da tamam dedi.
Yok bir yerle konuştuk bile yılbaşından önce çıkacakdoğuya giderseniz mi çıkacak şimdi mi çıkacak ben anlayamadım. umarım o anlamıştır.
Yok babası demiş zaten kalma diye. Güzel Bi dille anlattım haklısınız dedi bişey demedi.Çok normal karşılamış.
İyi olmuş gerçekten sevindim.
Aman ihmal etmeyin zaman geçerse yine kalır diye korkuyorum ben![]()
Burasıda otel değil deyin.Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor.
Birini istemeyince ne diyebilir ki zaten yok hayır taşınmam diyecek hali yoktuEee gayet anlayışlı güzel konusulabilen bir insanmış yok abla olur mu yanlış anlar miyim vs babam da cik artık kalma dedi falan bu konuşmalar hiç konunun başından beri yansıttığınız insan modeli konuşmalar değil
Yok hizmetçi miyim yok bize el hareketi çekti yok trip attı kız kocamla gereksiz laubali oldu mezun olana kadar taşınma dediler o kadar şeyler yazdınız anlattınız ki neler saydık sayistirdik