- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ederdiniz yani?Sikayet ederim. Ama kendim intikam icin uğraşamam sonra kendini değerli hisseder falan ne gerek var.
Nasıl yapardınız bunu?Intikam alirdim. en iyi intikam afefetmektir diyenlerden olmadim hic. Sikayet edermiydim bilmiyorum ama rezil ederdim kesin
Yaptigi dolandiriciliga bağlıNasıl yapardınız bunu?
Beni kandiri aldattı, ve başka sebebe dolandırıcılık yapıyor. O şimdi mutlu gülüyor başka kızlarla. . Beni terk edince okadar kalbimi kirdiki okaar acımasız olduki Allah şahit buna. Onun yüzünde piskolojim bozuldu yaşama sevincim gittiYanliz dolandırıcılık dediğiniz nedir, size oynamasini demiyorsunuz dimi baska bie suc boyutundan bahsediyorsunuz.
Hayır mahkemelik degilBu intikam hayatıma huzur katacaksa neden olmasın ?!
Yok eğer mahkeme karakol yorulacaksam gebersin diyip yoluma bakardım
Nasıl yaptınız anlatirmisiniz ticaret etsemintikam aldimyine olsa yine alirim.
Şimdi onunla ugrasip intikam alayim derken yine siz üzüleceksiniz. Cnku anlattiginiz gbi bir adama deger mi iplemeden yoluna devam eder.Beni kandiri aldattı, ve başka sebebe dolandırıcılık yapıyor. O şimdi mutlu gülüyor başka kızlarla. . Beni terk edince okadar kalbimi kirdiki okaar acımasız olduki Allah şahit buna. Onun yüzünde piskolojim bozuldu yaşama sevincim gitti
Şimdi onunla ugrasip intikam alayim derken yine siz üzüleceksiniz. Cnku anlattiginiz gbi bir adama deger mi iplemeden yoluna devam eder.
Kendine güzel bir iliski kurman en güzel intikam olur seninde icin sogur ayriliga sukredersin.
Yanliz iki yıl böyle bir oyunu neden/ nasil sürdürmus, sonradan baska birine asik olmus falan olmasin .Haklısın ama canım ben böyle diyorum da yinede vicdanliyim. Ama gerçekten kendime yediremiyorum meğerse sadece beni kullandi 2 sene içinde.. bana okadar sözler verdi tutmadı. Evlilik sözü veriyordu l, beni aileme karşı arkadaşlarıma karşı küçük düşürdü. Hayalarimi çaldım bu . Çok fazla şeyler var düşündükçe cildiriyorum l. Onun yüzünde piskolojim bozuldu hayatım durdu yaşama sevincim gitti. Sadece neden? Haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?