- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Haklısınız ama ben ihbar yapıcam.Canım ispatın olmayınca iftira olur.Evet alırdım hemde en kötü noktasından
Ne yaptınız pekiAldım. İyi ki de almısım. İçim çok rahat. Ömür boyu keske demektense benden çok canının yandıgını biliyorum.
Evet ona 1 şans tanitirdim bunu derhal düzeltmesi gerektiginiVelevki sizi terketmedi ama doladirici oldugunu ogrendiniz..
Sikayet eder miydiniz?
Bu dolandiricilik masum insanlara zarar veriyor veya devletin kasasindan caliniyorsa intikam icin degil, insanlik icin sikayet edilir.
Su nefsinizi on plana cikarmayin hep.
Arkadaslar, farz edin ki. Iliskiniz var, yüzünü karşı iyi davranıyo, fakat son zamanlarda onun gercek yuzunu ogreniyorsunuz. Sİz onu cok sevinirim fakat o sizi sadece kullandı sizin gözünüz kapalı olduğu için görmediniz gerçekleri sonradan herseyi ogreniyorsunuz.. canınızı çok yaktı. Ve onun dolandırıcılık yaptığını öğreniyorsunuz. Şikayet edermisiniz?
Bunu yapmak istiyorum ama bitaraftan sa Vicdanın el vermiyor acaba bunu yaparsam (gizli) bana ah ederim mi..Yani açıkçası o an ki durumuma bağlı.
Fakat bunu intikam için değil dolandırıcılık yaparak masum insanları da alet ettiği için ŞİKAYET EDERDİM.
Bunu yapmak istiyorum ama bitaraftan sa Vicdanın el vermiyor acaba bunu yaparsam (gizli) bana ah ederim mi..
Arkadaslar, farz edin ki. Iliskiniz var, yüzünü karşı iyi davranıyo, fakat son zamanlarda onun gercek yuzunu ogreniyorsunuz. Sİz onu cok sevinirim fakat o sizi sadece kullandı sizin gözünüz kapalı olduğu için görmediniz gerçekleri sonradan herseyi ogreniyorsunuz.. canınızı çok yaktı. Ve onun dolandırıcılık yaptığını öğreniyorsunuz. Şikayet edermisiniz?
Ah almaktan korkuyorumhiç acımam ederim, uğraşsın dursun.
Cunku devleti kandiriyor.Dolandırılanlar neden şikayet etmiyor onu anlamadım.
Ben olsam o sinirle ederdim.Cunku devleti kandiriyor.
Eger bunu ogrenirseler borçların hepsini oduçek hak etmediği parayi çatır çatır yiyorBen olsam o sinirle ederdim.
Ödesin işteEger bunu ogrenirseler borçların hepsini oduçek hak etmediği parayi çatır çatır yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?