- 2 Ağustos 2012
- 596
- 173
- 333
çok samimi olduğum bir arkadaşım var ben evlenmeden önce sürekli gidip gelir birbirimizde kalırdık ailesini de çok seviyorum annesi teyzemden yakındır bana... evlendim ilk başlarda rahatsız etmek istemediğinden pek aramadığını düşündüm aradım sürekli ben ararsam konuşur yoksa tık yok işi düşmeden aramaz hale geldi
görüşmediğimiz süreç içinde de değişik arkadaşlar edindi hiç bana göre tipler değil onlarla takılıyo şimdi sevgilisi de var ayda bir zor denk gelir olduk onda da ben arayıp müsait misin diye sorarım ya bana çağırırm ya ona giderim öyle yani
bazen annesine bende kalacağını söyleyip sevgilisinde kalıyor bende arada kalıyorum çünkü annesi bana çok güvenir benden başkasında kalmasına da kesinlikle müsade etmez idare et beni diyo böyle işi düşünce arıyo yani :) bi gün annesi eve gelecek diye korkuyorum

bazen annesine bende kalacağını söyleyip sevgilisinde kalıyor bende arada kalıyorum çünkü annesi bana çok güvenir benden başkasında kalmasına da kesinlikle müsade etmez idare et beni diyo böyle işi düşünce arıyo yani :) bi gün annesi eve gelecek diye korkuyorum