sizi aramayan arkadaşı ararmısınız?

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
çok samimi olduğum bir arkadaşım var ben evlenmeden önce sürekli gidip gelir birbirimizde kalırdık ailesini de çok seviyorum annesi teyzemden yakındır bana... evlendim ilk başlarda rahatsız etmek istemediğinden pek aramadığını düşündüm aradım sürekli ben ararsam konuşur yoksa tık yok işi düşmeden aramaz hale geldi:( görüşmediğimiz süreç içinde de değişik arkadaşlar edindi hiç bana göre tipler değil onlarla takılıyo şimdi sevgilisi de var ayda bir zor denk gelir olduk onda da ben arayıp müsait misin diye sorarım ya bana çağırırm ya ona giderim öyle yani
bazen annesine bende kalacağını söyleyip sevgilisinde kalıyor bende arada kalıyorum çünkü annesi bana çok güvenir benden başkasında kalmasına da kesinlikle müsade etmez idare et beni diyo böyle işi düşünce arıyo yani :) bi gün annesi eve gelecek diye korkuyorum

Bu konuda söyleyebileceğim tek şey sende kalacağını söyleyip sevgilisiyle kalmasını kabul etme.
Başına bir iş gelirse hem sen hem eşin zan altında kalır çok sakat bir durum.

Aramaması olayında , demek ki çok yakın arkadaş değilmiş kendi açısından.Çıkarları daha önce gelmiş.

Bu konuda söyleyebileceğim tek şey sende kalacağını söyleyip sevgilisiyle kalmasını kabul etme.

Aramaması olayında , demek ki çok yakın arkadaş değilmiş kendi açısından.Çıkarları daha önce gelmiş.

çok doğru söylüyorsun bende bu durumdan tedirgin oluyorum ama arayınca da hayır diyemedim bundan sonra kabul etmeyip başının çaresine bakması gerektiğini söylemeliyim sadece bu işleri için kullanıyo beni :(

çok doğru söylüyorsun bende bu durumdan tedirgin oluyorum ama arayınca da hayır diyemedim bundan sonra kabul etmeyip başının çaresine bakması gerektiğini söylemeliyim sadece bu işleri için kullanıyo beni :(

Demelisin.Hatta direk eşim istemiyor böyle bir şeyi de.Evlisin ve sorumlulukların var sonuçta ve sanırım hamilesin de.Bunu idrak etmeli.Senin ve ailenin huzuru bozulur bu arkadaş yüzünden ileride.Şimdiden önlemini al tepkini göster canım.

çıkarına göre davranıyor idare falan edip yalanına ortak olma bence

sana değer veriyorsa seni sadece işi düştüğünde aramaz .

sen aramadıkça aramıyorsa sende onun yaptığı gibi davran.. hep sen düşünüyorsun bırak o da seni düşünsün

düşünmüyorsa sende düşünme zaten elinden geleni yapmışsın

ikinize de teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için doğru söylüyorsunuz kendimi geriyorum onun yüzünden bir daha yalanına ortak falan olmayacağım stres yapıyorum boş yere:(

Beni aramayan arkadaşı elbette bir süre ararım, aradım da.. ama sizinki resmen kullanmaya girmiş, kendinizi kullandırtmayın.. başına birşey gelse siz de sorumlu olursunuz.. kibarca uyarın, ama adınız her koşulda "evlendi, havalara girdi" olacak :D

arkadaşlar doğru söylüyor sen evli olmasan bile sende kaldığını söylemesi doğru değil.önce kendine sonra ailesine söylemelisin.sonradan başın ağrır

annesine söylemeyi düşünüyorum zaten bi daha böyle bir sorun olursa artık cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar

Kesinlikle bu kalma konusunda tavrını koy.. Başına birşey gelir, sende sorun yaşarsın..

Söyleyemiyorsan bahane bul, eşim duydu çok kızdı, yada ağzımdan kaçırdım eşim böyle şeylere kızar falan diyebilirsin..

Allah korusun.. haklısınız kızlar ne kendimi nede eşimi sıkıntıya sokmamın manası yok bi daha öyle bi teklifte bulunmadı şükür ama cevabım hazır artk teşekkür ederim hepinize...

arkadaşımı bir kez iki kez iç kez ararım
baktım tek taraflı daha da aramam :42:

arkadaşının seni yalanına ortak etmesine izin verme:50: kızın annesi sana güveniyormuş yazık güvenini zedelemiş oluyorsun sonra bu durumu öğrenebilirler başın ağrıyabilir
arkadaşında bana pek iyi niyetli gelmedi seni resmen işi düşünce arıyor
yerinde olsam böylesi ile fazla muhatap olmam aramam sormam:19:

genelde evlenen kızlar bekar arkadaşlarıyla ilişkisi keser sende tam tersi olmuş ...
yalanına ortak olma ona iyilik yapmıyorsun bu şekilde .... ben rahatsız olurum de ... sen araya girme bence

beni aramayan arkadası aramam .hele işi duştukce arayanla

hıc ısım olmaz .o degılde arkadasınız sızınle nasıl kalabılıyor ?

kardesınız kuzenınız degıl,bekar da degılsınız

sadece arkadasınız olan kısının sızınle kalması bana pek uygun

gelmedı .esınız yada arkadasınızın aılesı buna nasıl ızın verıyor ?

sahsen ben ablamda bıle 1 gunden fazla kalamam cekınırım .

evlı arkadasımda kaldıgımıhıc dusunemıyorum :)

hanı oda evlı olsa esıyle beraber olsa bır yerde belkı ,ama

bu sekılde bence cok da hos bır durum degıl .

Katiliyorum, cikarlari icin ariyormus. Bence bir kac kez o arasin cevap vermezsin sonra o da aramayi keser

Beni aramayani bende aramam

hamile hamile stres yapma görüşmeni kes annesi konusunda bir daha aynı şey olursa söylerim yalan söylemekten hoşlanmıyorum bana yanlış geliyor de böylece o da seninle küser zaten..ben canımı sıkan beni zor durumda bırakan insanlara birkaç şans veriyorum baktım olmadı hayatımdan atıyorum sırf kendim için çünkü bu dünyaya bir daha gelmicem..

kesinlikle annesine söylee yalana karışma hiiçç kii böle yalanaa hiiçç karışmaa deriiimm..benim de çok samimi olduğum arkadaşım dostum vardıı evlendi hatta biri hayatına girdii azaldı konuşmalar şimdii evliii vee çoook az görüşebiliyoruzz...bende hiçç oraı olmuyorumm arayıpp sormuyorummm..bana sende nişanlann arayamayacann bak derdii hiçç de ölee olmadıı konuşamayacaksam arkadaşlarıma diyorumm işlerimm var sonra görüşelim diye ve muhakkak arıyorumm..aramıyosa aramayacaksınn..

Back
X