Sizi başkasına benzeten oldumu hiç??

herkese slmlar, beni herkes birilerine mutlaka benzetir. Yani bu duyguyu çok sık yaşadığım için paylaşmak istedim. Kamuda çalışıyorum ilk iş günümdü ve başım önde dalmışım. Omzuma biri dokundu. Ne oldu karadeniz'de gemilerin mi battı dedi. Kişiyi tanıyamadım. Ama o beni yıllardır tanıyor gibiydi. Israrla birşeyler sordu. Kendisini tanımadığımı söylediğim halde inanmamıştı, şaka yaptığımı sandı.Aynı iş yerinde bir bayanla inanılmaz derecede birbirimize benzediğimi karşılaşınca anladım.[/QUOT
gerçekten ne hissettin karşılaşınca.yuhaf olur herhalde karşında sana benzeyen birisia.s.

yaşam içinde şu yakınıma veya arkadaşıma çok benziyorsun diyenler çıktı.Çoğunlukla dalgalı saçlı bayanlar yani saçı kıvırcık olanlar birbirine benzetilebiliyor.Sanatçılardan Aşkın Nur Yengiyede çok benzetildiğim oldu.

güzel bir bayan bence aşkın nur yengi.şanslısın a.s.

Ben kendimi bir qün birine benzetilmeden qezsem şaşarım zatensenağlama

ilk önce beni fıransız oyuncuya benzettiler bir filmide var , amilie diye ama ozamanlar bensiodumsenağlama sonra saçlarım uzadı kısa siyaha boyadım , buseferde bir istanbul masalındaki esmaya benzedim... birazdaha saçlarım uzadı sarıya boyadım qibi bişi oldu , buseferde off off qülşene benzedim:mymeka: Şimdi saçlarım kısalttım küt yaptım şimdide yaprak dökümündeki ferhundenin kocasına aşık olan sedefe benzeiliyorum:1shok:

bakıom bakıom harbi benziom sedef 'e, qül parem beni bilir camda qörüşüok , o sen misin diye tutturdu senağlama nerdesin lann konuşsana qülpareeeeeeeeeeee

genelde olur benzetirler beni de...sevgilim bile geçen gün başkasını ben sanmış bi kafedelermiş kızın biri aynı benmiş boyu posu gözlerinin rengi hatta elleri bile benziyodu dedi yani o kadar...sevgilim tam koluna yapışcakmış ne işin var burda diye kızla saç rengimizin aynı olmadığını hatırlamış sağolsun:roflol:

Hiç tanımadığınız birileri yolunuza çıkıp sizi bir yakınına benzettiğini söyledimi?Belki bazılarımızın başına gelmiştir.Çarşıda,pazarda aniden birisi omzunuza dokunup,başka birinin ismiyle size seslenmiştir.tabi yanlış olduğunu anlayıp şaşkın şaşkın bakmıştır yüzünüze..
yada siz birine benzetip birine seslenmişsinizdir.paylaşmak istermisiniz?

VALLA BANA YAPTILAR AMA YÜZÜME BAKTIĞINDA HALA ISRARLA "YA ASLI SENSİN BİLİYORUM" DEMİŞTİ. TABİ BEN ŞOKE OLMUŞ BİR VAZİYETTE "YOK BEN ASLI DEĞİLİM HATTA KOPYASI DA DEĞİLİM" DEMİŞTİM. YİNE SAFLIĞIMA GELDİ DALGA GEÇİYORLARDI HERHALDE BENİMLE. ARKADAŞLARI BELKİDE UZAKTA DURMUŞ BANA GÜLÜYORLARDIR :roflol: benneyaptımki

Ben kendimi bir qün birine benzetilmeden qezsem şaşarım zatensenağlama

ilk önce beni fıransız oyuncuya benzettiler bir filmide var , amilie diye ama ozamanlar bensiodumsenağlama sonra saçlarım uzadı kısa siyaha boyadım , buseferde bir istanbul masalındaki esmaya benzedim... birazdaha saçlarım uzadı sarıya boyadım qibi bişi oldu , buseferde off off qülşene benzedim:mymeka: Şimdi saçlarım kısalttım küt yaptım şimdide yaprak dökümündeki ferhundenin kocasına aşık olan sedefe benzeiliyorum:1shok:

bakıom bakıom harbi benziom sedef 'e, qül parem beni bilir camda qörüşüok , o sen misin diye tutturdu senağlama nerdesin lann konuşsana qülpareeeeeeeeeeee

:roflol::roflol:ayy bu ne bacım.sağa dön bir ünlü sola dön başka ünlü.harcama kendini zıpla sanat camiasına
perma falan yaptırdınmı hiç?

:roflol::roflol:ayy bu ne bacım.sağa dön bir ünlü sola dön başka ünlü.harcama kendini zıpla sanat camiasına
perma falan yaptırdınmı hiç?

yok tost yaptırdım:icecream: kız ben kuaföre ayda yılda qiderim tarzım deil:roflol: kendim yaparım...:utangac:
artıkın yakında ünlü oldummu bu sefer onlar bana benzer :)

VALLA BANA YAPTILAR AMA YÜZÜME BAKTIĞINDA HALA ISRARLA "YA ASLI SENSİN BİLİYORUM" DEMİŞTİ. TABİ BEN ŞOKE OLMUŞ BİR VAZİYETTE "YOK BEN ASLI DEĞİLİM HATTA KOPYASI DA DEĞİLİM" DEMİŞTİM. YİNE SAFLIĞIMA GELDİ DALGA GEÇİYORLARDI HERHALDE BENİMLE. ARKADAŞLARI BELKİDE UZAKTA DURMUŞ BANA GÜLÜYORLARDIR :roflol: benneyaptımki

olabilir belkide dalga geçiyorlardır.bende ısrar olayını anlamam.insanın kendinden şüphelenesi geliyor:roflol:

genelde olur benzetirler beni de...sevgilim bile geçen gün başkasını ben sanmış bi kafedelermiş kızın biri aynı benmiş boyu posu gözlerinin rengi hatta elleri bile benziyodu dedi yani o kadar...sevgilim tam koluna yapışcakmış ne işin var burda diye kızla saç rengimizin aynı olmadığını hatırlamış sağolsun:roflol:

eyvah eyvah son anda farketmiş.suratına bakmadan sana tavır yapsaymış yanmıştın.gelde anlat artıkjeyyar

heheheh eflatunn bir kere benimkide bir kıza benzetmiş:roflol:

manyak aşkım beklemiş beni iş çıkışında soqukta , oysaki ben çoktan çıkmıştım:roflol: bende cafede bekliom onu yanlız:mymeka: nese kız çıkmış kız koşmaya başlayınca, '' allah allah özlem 'e bişey mi yaptım yoksa, niye benden kaçıoki şimdi bu '' demiş:roflol::roflol:

kızın peşinden qitmiş, abuzittin :dilcikar: benhala cafede bekliom deli qibi... kıza özlemm diye baqırmışş durmuş kız bakınca sadace diyeceqi '' pardon '' demiş...

bende sıkıldım eve qelmiştim . Evi aradı böle böle oldu diye abuzittin:roflol::roflol:

heheheh eflatunn bir kere benimkide bir kıza benzetmiş:roflol:

manyak aşkım beklemiş beni iş çıkışında soqukta , oysaki ben çoktan çıkmıştım:roflol: bende cafede bekliom onu yanlız:mymeka: nese kız çıkmış kız koşmaya başlayınca, '' allah allah özlem 'e bişey mi yaptım yoksa, niye benden kaçıoki şimdi bu '' demiş:roflol::roflol:

kızın peşinden qitmiş, abuzittin :dilcikar: benhala cafede bekliom deli qibi... kıza özlemm diye baqırmışş durmuş kız bakınca sadace diyeceqi '' pardon '' demiş...

bende sıkıldım eve qelmiştim . Evi aradı böle böle oldu diye abuzittin:roflol::roflol:

:roflol:ilahi soğukta ne bekliyorsun git yanına.tabi olan sana olmuş bacım:teselli:

ya üniverstede birisi genç bir cocuk yolda durdurup ben sizi tanıyorum tanışmışmıydık daha önce filan yaptı ama sanırım numaraydı bundan başkada olmadı pek

Benide durmadan birilerine benzetiyolar ama bi türlü çıkaramıyolar.Bi de Ruslara benzetirler hep.a.sa.s

evet beni bir baskasina benzeten olmus....hele hele bundan herhalde 12 yil önce esim ile daha yeni tanismistik, ben bir lokantada calisyordum...buralardada bir avusturyali cift vardi kiz ayni benim yaslarda idi ve bana tipatip cok benziyordu bunlar iki sevgili yemege gitmisler benimkisi bunlari görmüs ve benim oldugumu zannetmis...cok fena bozulmus ve birgün kizla karsilastik yani benimkide sasirmisti....

:roflol::roflol:Allah'ta seni güldürsün,sabah sabah güldüm.demek "annem annem değildi"haaa.s.

Yani bu kadarıda fazla be kardeşim hadi sen giridn kadında ses çıkarmamış enteresan yaa:roflol:

benide birilerine değilde, bir gün bir tanıdık sordu elif seni bugün şurda gördüm:1no2: ne!! dedim çünkü oradaki ben değildim:roflol::roflol:

olabiliyor demekki benzerimiz, insanlar çift yaratılmış derler ya ondan iştesırnaşık şey

Back
X