Sizi başkasına benzeten oldumu hiç??

beni sürekli birilerine benzetiyorlar,yolda yürürken çok çevirip şunu tanıyo musun? Şu kişiye benziyorsun diyenler çok oluyo:) bir çok ünlüyede benzetiliyorum:)

beni ceyda düvenciye benzetirler...

ama liseye giderken servis beklerken bi kadın geldi senden bi tane daha var bu mahallede dememi ikizinmi diyor...
ondan sonra arkdaşlarımda sen etek giymiştin gördüm demezmi...

o gün bu gün cözemedim :)))
bi rben daha var yakınlarımdaa

olabilir valla insanlar çift yaratılmış dememişler boşuna yerimseniben dikkat et bakalım etrafınaa.s.

banada ankarada yürürken kadının biri arkamdan selma selma diye nasıl bağırıyor yani o kadar emin döndüm baktım aaa olamaz bu kadar benzerlik deyip özürler diledi .demek oluyorki insanlar çift yaratılmış .

özür dilemesi iyiymiş ama ya ısrar etseydi.ısrarla karşılaşan arkadaşlarımızda olmuşa.s.

Geçen gün pazara çıktım ve teyzenin biri "aaa hiç laf atmıyorsun bakıyorum.Hem saçlarını niye kestirdin?"diye seslendi bana.
Bakıyorum yüzüne tanımıyorum.Yüzüme yakından bakınca anladı.Komşularının kızı sanmış.Bu kadarda benzemezki insan dedi.:roflol:

maalesef saçlarımı düz fön çektirdiğimde beni... nefreeeeeet..... banu alkana benzetiyorlar........ bir magazaya girsem, direk çalşıanlardan şu laf siz kime benziyorsunuz biliyor musunuz. banu alkana.... evet biliyorum. demekten gına geldi. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şöyle bir şey oluyor nezaman biri ile tanışsan ( ya ben seni bir yerden tanıyorum ama diyo)...hep aynı şeyi yaşıyorum aslında çok farklı bir yüz ifadem var ama bir türlü anlam veremiyorum :?

beni tanımadığım insanlar değil ama genelde halil ile menekşedeki menekşeye benzetirler çok benzetiyolarmış
gerçektende benziyorum galiba:)

lisedeyken beni vatan sasmaza benzetirlerdi abinmi akrabalık varı diyen soranda olurdu hatta laelaelaelaelae

bide aliye dizisinde küçük cocuk ardaya benzetirlerdi bi oglum olursa aynı öle bişe olurmus :sm_cool:

valla yeni dikkatimi cekti hep bi erkege benzetilmişim :roflol: :roflol:

beni benzeten olmuştur,hatta bu kadar benzerlik olamaz diyenlerde olmuştur ama ben benzetsemde emin olmadığım için hiç belli etmem...ama birşey anlatmak istiyorum size...
2 yıl önce marmaris de sedir adasındayız..orada bilenler bilir muhteşem bir koy vardır yüzerken ileride 3 tane genç dikkatimi çekti ama biri aynen yandan kardeşime benziyordu..kardeşimde örendeydi tatil için yani belki burayada gelmişlerdir diye düşünerek yüzerek yaklaşmaya çalıştım ama direk karşısına bir türlü geçemedim..yandan aynı kardeşim yavaş yavaş arkasına doğru gittim tam seslenecektim ki bir dalgayla yalpalandım tabi ses çıkarark o anda kardeşim döndü ve şaşkın bir şekilde denizin içinde sarıldık...yani tesadüfün böylesi...ki ben tamam kardeşim diye arkasına kadar gittim ve boynuna sarılacaktım sonra düşündüm ya kardeşim olmasaydı elalemin adamına sarıldım diye vallahi tatilim burnumdan gelirdi...bunuda sizlerle paylaşmak istedim...
sevgiler...

a.s.kadının biri elinde kalem ve kağıtla koşarak bana doğru geliyor.bende kadının koşuşuna bakıyorum.acaba ne oldu diye kadın şehrazat diye bana bir sarıldı.neye uğradımı şaşırdım birden etrafımda birsürü insan.ya ben değilim diyorum kadın kızım için bir imza verirmisin diyor.sonunda bir bağırdım.ben o değilim diye kadın korktu.diğerleride birden sustu ordan nasıl kaçtımı bilmiyorum.ya benzesem dicemki haklılar ama alakam yok.bakar körler galiba.sengözlerimebaksanab

Beni genelde Pınar Altuğ'a benzetiyolar öyle zamanlar geliyoki yolumu bile kestikleri foto çekilmek bile isteyen oluyo kafamçokkarıştı

Bir gün annemle carşıda gidiyoruz...Baya bir kalabalık var...Annem arkada kaldı bende yanıma gelen ilk kadının koluna girdim biraz ilerledim anam oda neeeeeekafamçokkarıştı annem annem değil:bbo: (kafamdan kaynar sular indi bir güzel) o hatunda sevdi galiba beniki ses etmiyordu:1closedeyes: sevilmicek kızda değilim yaneeeee..
Daha sonra Krizlerdeyiz annemle birliktesırnaşık şey:roflol:

benimki daha fenananiknanik amcamla konsere gidiyorduk,üstgeçitte birden amcamın yanından ayrıldım daha sonra tekrar koluna girdim,2_3 dk sonra yanıma baktım bir de göriyim başka bir adamın koluna girmişimkafamçokkarıştıüstelik adamın yanında da karısı bana bakıyorlar:utangac:amca diye bir bağırdım hemen yanına koştum ama gerçekten çok feci bir durumdu:bbo:aynı zamanda da komikti

benide çok benzetirler girdiğim eczanede, minibüste hatta yolda kadınlar gelip sorarlar sen şunun kardeşimisin bilmem ne bir kerede bi pazarcı birinin kardeşiyim sandı çok gülmüştüm yaa.:)

Back
X