ya üniverstede birisi genç bir cocuk yolda durdurup ben sizi tanıyorum tanışmışmıydık daha önce filan yaptı ama sanırım numaraydı bundan başkada olmadı pek
numara olabilir kim bilirjeyyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya üniverstede birisi genç bir cocuk yolda durdurup ben sizi tanıyorum tanışmışmıydık daha önce filan yaptı ama sanırım numaraydı bundan başkada olmadı pek
Benide durmadan birilerine benzetiyolar ama bi türlü çıkaramıyolar.Bi de Ruslara benzetirler hep.a.sa.s
beni ceyda düvenciye benzetirler...
ama liseye giderken servis beklerken bi kadın geldi senden bi tane daha var bu mahallede dememi ikizinmi diyor...
ondan sonra arkdaşlarımda sen etek giymiştin gördüm demezmi...
o gün bu gün cözemedim :)))
bi rben daha var yakınlarımdaa
beni sürekli birilerine benzetiyorlar,yolda yürürken çok çevirip şunu tanıyo musun? Şu kişiye benziyorsun diyenler çok oluyo:) bir çok ünlüyede benzetiliyorum:)
banada ankarada yürürken kadının biri arkamdan selma selma diye nasıl bağırıyor yani o kadar emin döndüm baktım aaa olamaz bu kadar benzerlik deyip özürler diledi .demek oluyorki insanlar çift yaratılmış .
Bir gün annemle carşıda gidiyoruz...Baya bir kalabalık var...Annem arkada kaldı bende yanıma gelen ilk kadının koluna girdim biraz ilerledim anam oda neeeeeekafamçokkarıştı annem annem değil:bbo: (kafamdan kaynar sular indi bir güzel) o hatunda sevdi galiba beniki ses etmiyordu:1closedeyes: sevilmicek kızda değilim yaneeeee..
Daha sonra Krizlerdeyiz annemle birliktesırnaşık şey:roflol: