sizi böyle bekleyen biri var mı

çok etkileyici gidersen ölecek...
huselciğim, karşımdakinin öyle olmasını istemezdim üzülsün, kırılsın ama ölmesiiin dayanamam senağlama

keşke olsa o kadar ihtiyacım varki,kısa sürede olsa yeter.fazlasını istemem zaten o kadar bencil değilim.

zaten dokunamıyo ona dokunamicak ama buna rağmen uçup gitmiyo ölmesin diye sadece ömür boyu karşıdan bakmakla yetinmek zorunda ama o razı...hımmm bilmiyorum sanmıyorum ama keşke olsa...

inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz:1hug:

ben de sevdiğimi böyle bekliyorum işte ve hep beklicem hep dua ediyorum bi an önce gelsin diye onu aşırı özledim ben..

:1closedeyes: hıh kıskandım yaa kızmayın yok bekleyen beklenenlere selamlar olsun benneyaptımki

cok etkıleyıcı yaaa.ıcım burkuldu.gıderse olecek.nasıl bır denge bu?valla bu devırde bekleyen cok az.

Ağladım ben bu resme bakarken yaa senağlama
Çok mu duygusallaştım ne?!??
Beni bekleyen yok ama ben onu bekliyorum, öylesine tek taraflı, uzaktan bakarak, hiç bi şey söyleyemeden, korkarak...
Ooooof offf!!!

içimden geldi bacım senin içinde bir offf çekeyim OOOOOFFFFFF OFFFFFF senağlama :1no2: :teselli:

İŞİN ÇOOOK ZOR...

ben beklerim o da bekler
ama ben beklemesini istemem öyle bi durumda çünkü kavuşmamız imkansız çok acı bişey :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…