sizi böyle bekleyen biri var mı

çok etkileyici bir resim ama asla böyle bekleyenim olsun istemezdim bu bekleyiş
sonuçsuz ,tüketici

beni boyle bekleyen birisi oldu... ama askindan degil beni o kafese kendisi koydugu icindi ve gercekden gitseydi olebilirdim ve bunun sorumlusu o olcagi icin bekledi... minnettar miyim hayir? ve bazen diyorum ki keske gitseydi ve ben olseydim... ki zaten o kafese mahkum ederek ruhumu oldurmusdu... curumus bir ruhla yasattigi icin beni aksine ondan daha cok nefret ettim ben...

bu yaşıma kadar olmadı ehh artık omaz her halde
ama olmasını çooooooooooooook isterdim
nerdeeeeeeeeeeeeee?

off cekince icinden bir kus havalaniyorsa bende cekeyim hatta offf diyince insanin icindeki butun o keder kuslari kanat cirpiyorsa bir huzura dogru bende cekeyim offfffffffff :)

ben de bekleridim şüphesiz,eşim de beklerdi.buna kendimden daha çok inanıyorum.biz ölümüne söz verdik elele ölmeye.allahım bize beraber ölmeyi nasip etsin (

Off çok güzelmiş ama asıl etkileyici olan ne biliyor musunuz?.. Gerçek aşklarda sanki şöyle olur... Kafesteki kuş özgür kaldın işte sen uç der ve sevdiği için gerçekten uçmasını ister, diğeri ise gitmek istemez hayatında en çok istediği şey; hep hayalini kurduğu şey olan uçmaktansa sevdiğini sürekli görebilmek ve kaybetmek istememesidir...

Yıllaaar önce olsaydı tereddütsüz eşim bekler derdim.....
Oysa şimdi söyleyemiyorum,ne acı değil mi?

yokkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamak !!!Ben ne zaman mutlu olucam senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

var zannediyodum yanılmışım kızlar herkese güvenmemek lazım

ortayada iki yavrukuş koysan ahanda biz diyecem huselimmmm:roflol:
yavrukuş lar kimin kalması durumun da ayakta kalacaklarsa o kazanırdı bizde
:1no2:

birden ne cevap vericeğimi şaşırdım açıkçası
tabiki yüreğim bekler demekten yana ama aklımdan acabalarda geçmiyor değilCADIARZU
yaşadıklarımı düşününce bekler demek geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…