Evet etdim kayinvalideme etdim ve yine ediyorum beni üzdügü kadar üzülsün insallah
bende beddua ettim ve hala ediyorum adımı kısıra çıkaran bütün komşularımı yüce rabbime havale ediyorum.....bana çektirdiklerinin bin katını çeksinler inşallah.....
üzülmeyin kizlar Allah onlarin agzini lal etcek öbür dünyada Allaha dua edin benim tanidiklarim var 10 senedir olmuyo cocuklari hic ümitt de yok onlar napsin sabir derdi veren Allah dermaninida verir
Bu dünyada versin ya ne etmisiz ki biz onlaraSaygi desen saygi sevgi desen sevgi bir bucuk senedir nisanliyim bir igne mi almis bana gözüm yok insan sevinir bari düsüncesiz bir istegi olmamis diye nerdeyse bizi ayiracak allahim sen herseyin hayirlisini bilirsin
üzülmeyin kizlar Allah onlarin agzini lal etcek öbür dünyada Allaha dua edin benim tanidiklarim var 10 senedir olmuyo cocuklari hic ümitt de yok onlar napsin sabir derdi veren Allah dermaninida verir
çok geçmiş olsun canım teyzen için söylüyorum kimseye kınamamak ve karışmamak lazım
Küçükken anneanneme beddua etmiştim bir düğüne gideceklerdi ve beni götürmediler nasıl ortalığı yıktım inşallah düşer bir yerlerini kırarsın dedim düğün çıkışı anneannem merdivenlerden düşüp ayağını kırmıştı ondan sonra kimseye beddua etmedim biri çok canımı yakarsa Allah'ım sen nasıl biliyorsan o kişiye neyi layık görüyorsan onu yap diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?