Sizde haklısınız. Ama benim demek istediğim konu sahibi ne böyle davranan tek kadın ne de son kadın olacak. İnsanların çoğu bilinçli olarak dünyaya çocuk getirmiyor. Öyle olsaydı eğer mülteci olanlar, ülkesinde iç savaş olan, açlık, yoksulluk çeken insanlar, işi olmayan, evi olmayan, parası olmayan insanlar çocuk yapmazdı.
Konu sahibine eşi destek olmadığı halde çocuk sahibi olmak istediği için kızıyoruz. Sırf kocası kötü diye hangi kadın bu durumdan kendini yoksun bırakır veya bırakmalı?
Ben çocuk sahibi olan tüm ailelerin sorumluluğu eşit paylaştığını düşünmüyorum. Eşine kötü laf etmeyen ama çocuk bakımında parmağını bile kımıldatmayan, büyürken hiç ilgilenmeyen bir sürü erkek olduğunu tahmin ediyorum. Tüm bu durumdaki kadınlara bencil diyebilir miyiz?
Hem belkide adam çok iyi bir baba olacak. Odun olması kötü baba olacağı anlamına gelmiyor.
Dediğiniz gibi hayat konu sahibinin tasarrufu. Ben kendi açımdan fikrimi beyan ederim, başkası kendi açısından. Sonucu yaşayacak olan o. Bu minval üzerinden kimseye fikrimizi beğendirmek gibi bir zorunluluğumuz yok.