sizi eken birini siz de eker misiniz?

aşk olsun o kadar da paragraflara ayırdım ama :)
Tamam tamam okudum seni mi kırcam
o arkadaştan bende de var kızla yeni arkadaş olduk aslında eskiden beri tanışıktık ama merhaba merhabaydı sonra çok samimi olduk 1 kere buluştuk bana artık hep görüşelim çok sevdim falan dedi o gün bugündür ekiyor yok şu işim çıktı yok ayağım tekliyo yok gotum ağrıyo Hayır teklif etmese meraklı değilim ama teklifte ediyor
Artık mesajlarına bile bakmıyorum.

Ben ekmezdim, ekilmeye de takılmazdım. Ama bu sefer de gelmezse bir daha açık açık söyler ve iletişimi keserdim.

benimkini de hep o teklif etmişti işin ilginç tarafı :) görüşelim görüşelim, ne gün görüşelim sen seç falan dedi. ben de şu gün olsun o zaman dedim. öyle anlaştık güya anlaşamamışız

Ameliyat oldum her gün aradı gelcem seni görmeye dedi biliyor musun 3 ay oldu
Bende çok netimdir bekletmeyi yalanı dolanı sevmem yani böyle şeylere kıl oluyorum

Bence hayatı akışına bırakın, siz beklentiye girdikçe bu durum başınıza daha çok gelecektir diye düşünüyorum, sizi bir kere ektiyse ikincisinde bosverin gitsin, bulusmamanizda da vardır bir hayır

Merhaba,

ben olsam ekmezdim, bir kere de yüz yüze görüşüp hareketlerine göre bir daha görüşüp görüşmeyeceğime karar veririm.

yeni tanıştığım bir insan olduğu için çok da üstünde durmazdım.

Hepimiz mutlaka ekilmisizdir bence ekilme sebebi onemli ki sağlık sorunuymuş. Bu benimde başıma çok gelirdi bazen buluşma öncesi ya grip olmuşumdur ya bir yerim ağrımıştır gibi. Açıkça söylüyordum ama zaman zaman da hasta hasta gittiğim oldu yanlış anlamasınlar diye. Su anki fikrime göre bana güvenen hayatımda olsun ve beni bu yüzden hayatından çıkaraksa üzülsem bile zorlamam.
Evime davet ettiğim bir arkadaşım "eşim eve erken gelecek sofrasını hazırlamam lazim" diye gelmedi. Tamam yine beklerim dedim geçtim. Asla da kısasa kısas düşünmem ben. Bir de sizin gibi yeni arkadaşlıkta hic gerek yok.
Ben sevmenin bir seklininde insanları olduğu gibi kabul etmek olduğunu düşünüyorum. Beklentim beni uzer onları da strese sokar, zorunda hissettirir. O yuzden beklentimi belli etmem. Ben istiyorum diye zorla yapacaklarina iclerinden gelen kadari daha kıymetlidir.
Sizin durumunuzda yapacağım tek sey buluşma teklifi benden gelmemek olurdu.

Bence siz vermeniz gereken arkadasligi haketmedidini bile bile vermesiniz..
Ama karsilik alamamissiniz..
O kiz icin internetten tanistigim is arkadasi sifati disinda oteye gidemezsiniz..
O yuzden cok zorlanayinz

Bir seferi anlarım da 2. Seferi anlayamam.
Benimde böyle bir arkadaşım vardı. Ben onu buluşmaya 30 dk kala ektim tabi beni engelledi djdjjd ama olsun. Hiç üzülmedim. Ben intikamcı bir tipim.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı okuldan. Ama o daha kötüsüydü buluşmalara 2 saat falan geç kalıyordu en az. İkinci seferde surat yaptım rahatsızlığımı dile getirdim yine aynı davrandı. Üçüncüde yine yapınca ben de kalktım gittim o gelmeden, iptal ettim buluşmayı da. Sonra da hiç görüşmedim o istese de.

Bence biriyle plan yapıldıysa o plana uyulur saygı gereği. Hadi bir sefer iptal ettin ikinciye iptal etmezsin en azından. Çünkü karşı taraf ona göre ayarlıyor rutinini, gününü. Bencillik resmen.

O yüzden böyle sorumsuz ve dengesiz biriyle görüşmezdim ben olsam. Zaten sanaldan arkadaşlıkmış çok da kaybedilecek biri değil.

Ameliyat oldum her gün aradı gelcem seni görmeye dedi biliyor musun 3 ay oldu
Bende çok netimdir bekletmeyi yalanı dolanı sevmem yani böyle şeylere kıl oluyorum
ohoo ameliyat yarası kapandı yahuu
Bence hayatı akışına bırakın, siz beklentiye girdikçe bu durum başınıza daha çok gelecektir diye düşünüyorum, sizi bir kere ektiyse ikincisinde bosverin gitsin, bulusmamanizda da vardır bir hayır
beklentiler daima üzüyor maalesef.

şu an ben de kendimi buna zorluyorum.
bu akşam aksilik çıkmazsa görüşüp arkadaşlığın geleceğine ben karar vericem
çok üzerinde durmak da çok önemsemek demek oluyor biraz da. şimdi iki kez ekmiş bişey dememişim. kısas yapar gibi bugün iptal edersem kendimle çelişmiş olurum. kaldı ki dün sorduğunda olur görüşelim dedim. sonra jeton düştü.

tamamen sağlık sorunu denemez aslında, bir gün öncesinde dikkat etseydi böyle olmazdı ama o konuda biraz ayarı yok gibi. bundan sonra görüşmeye devam eder ve plan yaparsam hafta sonuna denk gelmemesine dikkat ederim sanırım.

ben de böyle düşünüyorum.
ama beni ilk ektiğinde zaten gelmeyeceğini tahmin etmiştim hiç ses çıkmamasından. dışarı çıkmıştım. baktım yazıyor işte şöyle oldu böyle oldu rahatsızım bilmem ne. geçmiş olsun dedim napıyosun vs diye devam etti. süperim, bilmem nereye gidiyorum sen napıyosun dedim yani oturup da onu zaten beklemediğimi çok net anladı.

Canın sıkılıyorsa git görüş, iyi vakit geçir. Günü yaşa. Ama iş bu insan için fedakarlık yapmaya geldiğinde iki kez düşünürsün. Değer mi değmez mi diye. O zamana kadar fikirlerin de netleşir zaten

Valla bir de bahanesi çok saçma. Alkol almış, geceden kalmaymış
Benimkinin en son dayısı doğuruyordu tam yola çıktı ben gelemiycem dedim. DAYIM DOĞURUYOR
ya bak işte ben yeni tanıştığım birine bunu demem mesela. alkol aldım içkileri karıştırdım kendime gelemiyom demem. ayarsız mısın? tutarsız mısın? dengesiz misin? 32 yaşında kadınsın, dağıtmaya ne gerek var? hayatımda taş çatlasa 1-2 kere çok içtiğim için ertesi gün kötü oldum onda da akşamına iyileştim yani. hadi öyle yaptın deme işte deme. midem kötü de. grip oldum de. acile gidiyorum serum yicem sonra görüşelim de. halamın kaynının torunu korona pozitif çıkmış ben de tedbir amaçlı birkaç gün evde durucam gelemiyom de. çok içtim sıçtım o yüzden seni ekiyorum nasıl bişey :) bu resmen sen içme ulan ayı dedirtecek bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…