Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

hepsidee sinir ederr amaa en nefret ettiğimm sabahın köründee telefonm çalmasıı rüyandamı gördün deyipp açarım zatenn telefonuu karşımdakidee anlarrr kızdığımıı ne varr ne diyeceksen hemen söylkee uykumm dağılmadan derimm
ayy ne kibarmışım yaaaaaaaaaa

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.
Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.
İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Daha anlattığınız şey bitmeden ‘e hadi görüşürüz şekerim’ diyerek arkasını dönüp gidenler.Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar

bunlar resmen sinir olurum bu tiplere

bir cok samimi gibi bir hic tanimiyormus gibi davrananlara

normalde benimle arkadas diye gecinip, her morali bozuk oldugunda yanima dert anlatmak icin kosup sonra da yanında bi erkek varsa, beni gormezden gelip selami bile belli belirsiz verenlere

kendisini birsey sordugu veya istediginde, mesele dunyanin en buyuk sorunuymus gibi davranip sizin sorununuzla neyse hayirlisi deyip ilgilenmeyenlere

Bunların hepsine harfiyen katılıyorum ; ayrıca
- ağzını yaya yaya sesli sakız çiğneyenler
-elindeki bozuk parayı yada anahtarlığı otobüste yada dolmuşta şıngırtanlar.
-balkondan balkona bağırarak dedikodu yapanlar
-sohbet esnasında çıtır çıtır çekirdek yiyenler .

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

dün akşam yaşadım bunu...ay nekadar rahat anne babalar var yaa...

songulcum oyle bı sıralamıssın kı ıcınden hangısı dıe bıle secemedım hepsı sınır edıo klava:
hayat ne zor ya nelere katlanıyoruz klava:

Hepsi.
Ama en cokta :

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

ay aman allahım hepsi gıcık ediyor beniKötü Kazen

hepsine okurken bile sinir oldum,neyseki su sinir ve merakli komsulardan kurtuldum.

uyandırdıktan sonra uyuyomuydun diyenlere acayip sinir oluyorum bi de küçük bi bebeğim olduğunu bildikleri halde telefonu uzun uzun çaldırmaları

kendini birşey zannedenlerede sinir oluyorum ve
bugün o tiplerin ne duruma düştüklerini de gördüm ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…