Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

başından gitsin diye çocuklarını haftaiçi haftasonu okul zamanı tatil zamanı geceyarısına kadar sokakta oynatan ve bizi uyutmayan annelere sinir oluyorum

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

iste buna deli oluyorum bi akrabalarımız var onların cocukları beni deli ediyo..bide kadınlar hic aldırmıyo ayy sinir oluyorum..kötükedihüso

Kaldırımda yürümek yerine yolu sadece kendisi için sanan yayalar ..gamyoncuiremsu

Sesli şekilde sakız çiğneyen insanlar,şakur şukur ,bu benim cinnet sebebim hattakötükedihüso

Çok yüksek sesle konuşan ,yüksek sesle cep telefonuyla konuşan insanlar,mikrofon yutmuş sankiÇok üzgünüm çoook

Otobüs,metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarında herkesin duyabileceği şekilde sade kendi varmış gibi yüksek sesle müzik dinleyenler,ben senin müziğini dinlemek zorunda değilim

Yazarım ben buraya duvar gibi artık sinir olduklarımı aklıma geldikçe..vereliniortak

pazarda dolaşırken koluma birinin çarpması pazarın ortasında lak lak kadınların konuşması

birinin bana bakması süzmesii birinin bana bakarak gülmesi en uyuzz olduğum şey el şakası

bazı kasiyerlerin düşmanca tavırları.

çıkarı olduğunda arayan "arkadaşlar"ın yapmacık samimiyetleri.

sizi,eşine sarkacak potansiyel gibi gören kadıncıkların sinir dolu salak bakışları.

yolda,önümde yürüyen insanın sigara içmesi...

kaldırıma parkedilmiş otomobiller...

tanımadığım insanların gelip de 'ah canımm sivilcelerin için bi şey kullanmıyo musunnn?!' diyerek zavallıymışım gibi bakmaları...

insanların yol ortasında muhabbete dalıp tüm kaldırımı meşgul etmesi ve geçişimi engellemeleri...

girdiğim dükkanda,görevlinin fino gibi peşimde dolaşması...

ben,misal pantolon olsun,pantolon bakarken ve memnun olmayıp dükkandan çıkmaya hazırlanırken satıcının 'başka ihtiyacınız var mı ? kazak,mont vs...' şeklinde saçma cümleler kurması...

otobüs yolculuklarında susmak bilmeyen çocuk ağlamaları...

odama kapıyı çalmadan dalınması...

sevgilimle telefonda-msn'de görüşürken ev ahalisinin bana sürekli iş buyurması...

Son düzenleme:
Göründüğü gibi olmayanlara,
olduğu gibi görünmeyenlere sinir oluyorum...
hiç dürüst değiller...

"mış" gibi yapan sahte insanlar.....olumlu olmayı inatla reddedip her an herşeyden şikayet edenler...dünya sanki onların emirlerine amadeymiş gibi çevrelerindeki insan yada diğer canlıları umursamayanlar....
sevmiyorum..........

kendini çok akıllı zannedip başkalarını kullanmaya çalışan kişiler.
herşeyi çok bildiğini göstermeye çalışıp hiç bir şey bilmeyenler...
meraklı komşular..
başkalarının mutsuzluğu için uğraşanlar beni sinir ediyor.
lmaz:

Şükürler olsun ki son zamanlarda o kadar keyifliyim ki sinir sistemim stop etti!
Ağzım kulaklarımda geziyorum sürekli!hihoyyyt

artık kafamdaki soruları yanıtsız bırakıyorum kendimi yıpratmak istemiyorum ama bu duruma daha çok sinir oluyorum alsanaalsanasmile

hemen hemen butun bayanlar hepsine sinir olduklarını yazmıs :)
dusundum de ben pek sinir olmam o durumlarda
herkese selam verip muhattap olmuyorum sanırım birazda bu yuzden
canımı sıkan bir durumla karsı karsıya kaldıgımda da direk soyluyorum karsımdakine ister alınsın ister alınmasın pek takılmıyorum acıkcası... gamyoncuiremsu

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.

aslında hepsı ama bunlar baskın olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…