Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

hepsiiiiiiiiiiiiiii.Birde yolda karşılaştığımızda nereye veya nerden böyle gibi soru soran insanlar.Sanki hesap sorar gibi sinir oluyorumm yaaaaaaaaklava:

Beni de hepsi sinir eder ama en çok yerlere tükürenler ve misafirlikte çocukları ile ilgilenmeyen anneler.

Bu maddeleri okuyup,
bazı şeyleri hatırladığım için
ayrıca sinir oldum okumasaydım ya:1rolleyes:

Bi de caddede yürürken kıro adamların bana bakıp
iğrenç şeyler düşündüğünü düşününce sinirlerim
tavan yapıyor

bayan bayan geçinemeyen veya bayan bayanı çekemeyen olgun

olmayanlar

hayatı sadece süs makyaj ve kuaföre gitmek sanan basit kızlar veya kadınlar

politika hakkında konuşmasını( günlük gazete okumayan )bilmeyen ama rujun markasını

beyninde tutan zavallılar

kafamçokkarıştı

Hepsi toptan sinir ediyooolmaz:
geçen gün bi kadınmı diyim kızmı resmen gözümün içine baka baka yere tükürdü.'yuh!' dedim içimden,olamaz bari sen yapma yani..midem bulandı.
kadının biri otobüs kuyruğundan çıktı,dolaştı dolaştııııı,meğerse uzaktan otobüsü kesiyormuş,derken uzun bi kuyruk oluştu,otobüs geldi.otobüs gelir gelmez kadın sıranın en önüne geçip otobüse bindi gayet güzelbiz enayiyiz sanki sırada bekliyoruz.
sonra kiloluyken annemin arkadaşlarım dediği birçok gereksiz kadın,sanki beni ilk defa görüyorlarmış gibi her gördüklerinde 'ayy sen kilo mu aldın?' deyip duruyolardı.zayıfladım,yine yaranamadım.bu seferde 'yeter artık,çok zayıfladın,daha kilo verme' demeye başladılar.zırtpırt her ortamda hem beni hem annemi 'biri var mı?biri var mı?' diye sıkıştırırlar özel hayatımdan onlar sorumlularmış gibi.
gıcık şeylerrrr:1closedeyes:

eve gelen misafirin illede içeride ayakkabı çıkarmaları veya dışarıda çıkaranların önce çoraplı yada çorapsız ayaklarıyla paspasa basıp öle içeri girmeleri.ııyyy ıyyyyyyyyyyyyylmaz:

en sinir edenleri seçicektim ama işin içinden çıkamadım :)
hepsi sinir bunların yaww
ama ben

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.
bunu yapıyorum evde arada :tomato:
komik geliyo bana :kedi: :çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:

Bunların hepsine sinir olmakla beraber birde yemek yerken ağzını şapırdatanlara,sofranın üstüne öksürenlere,meraklı ve duyduğu bişeyi bütün mahalleye yayan komşulara ve gecenin bi yarısı normalmiş gibi kahkahalar atıp son ses tv izleyen gürültü yapan uyarıncada zeytinyağı gibi üste çıkan komşulara gıcık oluyorummm kötükedihüso aptal görgüsüzler :dilcikar:

beni en çok işi düşünce arayan arkadaşlar sinir eder!!lmaz: bide karşımdaki anlasın diye lafları tane tane anlatmama rağmen anlamamazlığa vuran insanlardan nefret ediyorum....

arkadan iş çevirenler;
kendini akıllı sanıp başkalarını aptal yerine koymaya çalışanlar
karşısındakileri çıkarları için kullananlar,
fesat-fetbaz insancıklar..
aklı hep kötülüğe çalışanlar..
birde herkesi kendi gibi sananlar...
ıyyyykkk....

Bencil olanlar,paranoya derecesinde önem arzettiğini sanan ve bu önem dolayısıyle bütün lafları üzerine alınanlar,kıyas yapanlar,öne geçmeye çalışanlar,daracık bir çerçeveden bakıp dünyaya,o daracık çerçevede fırtınalar koparanlar,hırsını kötü kullananlar,öne geçmek için kendi çabasının yetmediğini farkederek,gerideki insanları da piyon olarak kullanmak isteyenler,hayatı şekilden ibaret sananlar,kendini yetiştirmeyenler,mutluluğu yanlış yerde ararken insanları mutsuz etmeye çalışanlar vs. vs. vs.

bu ara komşu katili genç kız diye haberlere çıkarsam şaşmayın.
tadilat yaparsın evinde evet.
ama abi iki ay boyunca her gün sabahtan da matkap çalıştırılmaz ki.
matkabı kapatıyorlar bu sefer işçilerin gürültüsü geliyor.
ya çuval taşıyorlar. ya taş taşıyolar. ya duvara bişi sürtüyorlar.
cinnetin eşiğine getirdiler.
apartmanı başımıza yıktılar resmen.
hani tadilat da bi süre sürer.
bu ne ayol sabahtan akşama, iki ay olmuştur ya.
yaz boyu sabah 9 başlıyorlar.

ha bir de daha soyut örnek olucak ama,
anlamazdan geldiğim halde canımı yakmaya çalışan, laf sokan insanlardan nefret ediyorum.

Apartmana gırdıgımde komsumun pat dıye kapısını acması "nerden gelıyorsun hayırdır dıye?"

Karsı komsusunun kapısını caldıgım da pat dıye yıne bu komsumun kapıyı acması ve lafımıza maydanoz olması...

Kapımı calıp banyo yapcam dıye cocugunu hop kucagıma atıp evıne kacan yıne aynı komsumun bu hareketıne...

Baska komsuma gıttıgmde arkamdan en fazla 2 dk sonra pat dıye damlamasına...

Ve samımı görüştüğüm komsuma ben gıttıgımde kendısını(bahsettıgım komsum) nıye cagırmadık dıye hesap sormasına...

vs.vs.vs...

Sinir oluyoruuummm....

Birsey anlatirken lafi uzatan insanlara sinir oluyorum
Onun icin "Sadete gel ! " cümlesini sIk sIK kullanirim..-tatlicadiarzu-
Karsimdaki kirilsa da kirilmasa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…