Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

Songülcüm tamamiyle senin sinir olduklarina sinir oluyorum ve ayrica:

Insanlara emirvaki yapilmasina sinir oluyorum

Yüz buldukca yüzsüzlük yapan insanlara sinir oluyorum

Kendinin hayata yapmicagi davranislari baskasina önerenlere sinir oluyorum

"uyum" nedir bilmeyen, her zaman her yerde ne olursa olsun kafalarina göre takilanlara...
hayallerinizi kücümseyen ve siz daha gerceklestiremeden gerceklestirenlere...
ve kendisinde olmadigi icin sizin meziyetlerinizi kücümseyenlere sinir oluyorum...

Hemen hemen hepsine sinir oluyorum.
Ama şu ikisi varya beni deli ediyor....

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.:mymeka:
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
:mymeka:

Birde haddimi aşarak şunu ekleyeyim.

Pazarların geçiş yerlerinde toplaşıp evleri yokmuş gibi muhabbet edip yol kapayanlara da
sinir oluyorum...
Git evinde muhabbet et......
kaydirigubbakcemile

en sinir olduğum konular benim evime gelipte ay şu dolap burada olsaydı ay şu örtü

burada iyi durmuyor vs ben kimsenim evinin düzenini karışmıyorum benimkinede

kimse karışmasın beni çok sempatik bulduklarından olsa gerek

birde yemek yaparken bana akıl verilmesi ben yemekte zaten ustayım sen kendi

evinde bana pişir ben yiyeyim sırnaşık şeylülülülülülü

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler. :mymeka:
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar. klava:

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar. klava:
Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular. kötükedihüso
İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar klava: klava: klava:

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar. kaydirigubbakcemile
Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar klava:

en çok bu davranışları yapan insanlara sinir oluyorum ve asla karşısındakini dinlemeyen insanlara tahammül edemiyorummmmmm klava: klava: klava:

Yine kilo vermeye çalıştığınız halde ısrarla her seferinde ‘ay sen kilo mu aldın?’ diyenler. lmaz:
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar :umursamaz:

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.

.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar
Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.
İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.

Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.
Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.

gayet sakin bi yapım olmsına rağmen bunlara asla tahammül edemiyorum çok guzel ifade etmişssiniz

offf daha okurken fenalık geldı.. :sinifsinif: her bırının ayrı aynı anısı oldugu ıcın bende genelıne tumune sınır oluyorum.. :mymeka: ama ıste anlıyacak zıhnıyet karsındakılerde olmayınca ne soylesen veya soylemesen de anlamadı mı anlamıyor.. :mymeka: sınır oldugunla kalıyorsun..:mymeka:

nerde sinir eden,hatta fıtık eden şeyler varsa bulup koymuşsun songülüm.

ama illa sec birini diyosan

.
Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar

hepsi hepsi diyorum yinede a.s.

Her yazılana katılıyorum valla ama gecen sinir oldum...
Komsum geldı yanında 5 ve 4 yaslarında 2 cocugu...
Bız otururken bırı buzdolabını acmıs karısıtıryor dıerıde yatak odama dalmıs...
Neye ugradıgımı sasırdım ve annesı hıcbırsey demedı yaaa...

üfff snei anlayabiliyorum çok itici bi durum ve can sıkıcı :S
bende boyle umursamaz annelere kıl olurum
benimde cocugum var ama gittigim yerde gozum ustundedir asla kıpırdayamaz yaramazlık yapamaz kimsenin hiç bişini elleyemez ...
ki bana gelenlerde boyle dikkat etse daha iyi olur ama ne mumkun ...
hele benim yatak odama cocugum bile ayda yılda girer en sevmedigim şeydir yatak odasına yabancı biri yada coluk cocuk girsin zaten izin vermemde tavrımı koyarım gerekirse lafımıda bi guzel sokarım ister kırılsın ister darılsınlar umrumda da değil ..
benim cocugum onların evinde nasılsa onlarınkide benim evimde ole olmalı ...
:umursamaz:

veeee en gıcık oldugum şey benim veya baskasının evinde toplanmışsak
ve ilk kalkıp gidenin arkasından dedikodu yapanlar ...:
yuzune gulup arkandan atıp tutanlar !
yiyosa yuzume at tutta goreyim çapını dimi ama
ve ve ve bir şey almış isen yeni hemen ona cekememezlikten illaki bir kulp takanlar hemen belli ederler kendilerini
ve bu yuzden etrafımda ve hayatımda sayılı kişiler vardır ...
her onume gelenle şapur şupur olamıyorum ...
arkamdan bi ton laf etselerde oturdugum apartmanlarda asla samimi olmam kimseyle hatta mumkunse hiç biriyle goruşmemki nedenide şudur ;
zırt pırt sana damlarlar surekli kocanın boşlugunda onlar doldurur ve surekli bi dedikodu kıvamı alır sohbet muhabbet ...
artı ust komsusu alt komsusuna demedini bırakmaz ama onun evindende cıkmaz !
ay ben boyle asosyal iyiyim aman bole kalayım DDD

zavallı aç yemek arıyan çöpleri karıştıran bir sokak köpeğine taş atılması yada tekme atılması kadar hiç birşey sinir edemez beni... benim hayatıma olan saldırılara katlanıım ama sokak köpeklerine asla....lmaz:

otobüslerde çekirdek yiyen kuralları hiçe sayanlarıda eklim..

birde araba sürerken bayan olduğunu görüp sıkıştıran tiplemeleri unutmamak lazım...

ödünç veya borç diye verdiğin şeyleri bir türlü alamadıklarında var tabii...

off off daha çoookkkk

ha birde alışveriş yapmışsınız eve donuyorsunuz bi tanıdıgınızla karsılassırsınız ve '' ne aldın kızzzzz '' seklinde yılışık bir tavırla soru soranlar !
sananeeeeeeeeeeeee benim ne aldıgımdan sananeeeeee

Hepsi çok sinir bozucu Çok üzgünüm çoook
Ama biraz indirgersem:
Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.
Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler.
Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.
Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.
Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.
Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler
.Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlarNe yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar.

İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar

bunlar beni çıldırtan şeyler.

bunların çoğu beni sinir eder ama özellikle yemek yemiceğim halde ye ye hadi ye diye srar edenler beni daha çok sinir ediyo.. annem bunu çok yapıyo her yapışındada lafı yiyo..
yapcak bişi yok valla deli oluyorum yaa. sanki onun demesiyle yicem. karnım açsa canım istiyosa yeme dese bile yerim valla:lepi:

hepsii hepsii !!! ama bu aralar beni en çok sinir eden 3-4-5 yaşındaki çocuklarını sokağa salıp gece 1lere 2 lere kadar sokakta bırakmaları. 30-40 tane çocuğun gürültüsünden uyuyamıyorum canım, kendi kafalarını dinlemek için atmışlar sokağa çocukları umurlarında değil, bi ellerinde ekmek ayağında terlik kaldırım köşelerinde oturuyor çocuklar bunlar nasl ana baba anlamıyorum. biz bir tane çocuk yapmak için ama şu şöle olsun borcumuz olmasın, büyük ev olsun rahat etsin diye kırk tane şey düşünüyoruz. millete bakyorumm ohhh doğur doğur at sokağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…