Sizi kullanan erkek davranişı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onu engelledim o engellememişti bugün baktığımda engellediğini gördüm üni sınavına bende blm
Bundan sonra yapman gereken, başka sevgili bulur muyum bulmaz mıyım diye düşünmek değil
Kendi hayatın için bu yaşlarda çalışman gerekli, belki şuan sana bunlar çok boş geliyor
Ben söyleyim içimde kalmasın
Benimde çıktı karşıma böyle tipler, çoğu kadının çıkar, hata yaptığına inanıyorsan bidaha yapma
Doğruyu yap, doğru ne, okuman ve meslek sahibi olman kendi hayatını kurabilmen
Saçma sapan adamlar için dersini okulunu aksatmaman
Hayat upuzun bir yol, seviyorum dersin evlenirsin aldatılırsın belki kimbilir, sen önce kendi ayakların üzerinde dur evlenir miyim diye sonra düşün
Bekaret konusu ise evlenmemen için bir sebep değil merak etme

beni önceden baktigimda engellememişti nedesi ise kesin beni kullanmak için engellememiştir diye düşünüyordum kendimce ve bugün bi bakayım dedim baktım ve wpden engellemiş sizce neden engelledi?
Eskiden seni yeniden kullanabilmek diye engellememisti. Ama geçen zamanda kıymetini, ne kadar değerli bir kız olduğunu gördü, "artık onu kullanmayayim" dedi,bu yüzden engelledi.
Bence evde ağlıyor şu an..bir mesaj at

Okulla aran yok derken ? Benim.gayet okulumla aram var istediğim de her seyide yapabiliyorum sadece geçmişte ki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ben ni kız meslek liselerinde okuyan bi kız değilim.ya da serseri anneye babasına saygısı olmayan dersleri ilede arası olmayan biride değilim

Bekareti olmayan kızlar neden kabul görsün o kdr cok soru ve cevaplar okudum ki her bunu öğrenen erkek o sevdiği kizi bırakmış o çocuk her sheimi aldı gitti zoruma giden de bu

Yillarimi verdiğim sevgilimdi emek verdim herşeyimi verdim deyince yaşının nedense 26 28 düşündüm 17 yaşındaymışın...

Yargılamayın diyorsun ama yargılanacak şeyler söylüyorsun
Bir kere bu adamın yaşı kac?

ablacım bu adam şe...lik yapmış kullandım demiş elbet bir gün biride onu kullanır bu işler öyle kullandım haydiii byee by la bitmez ...rahat ol

Sen engellemişin o engellememiş sonra engel yapmış belki senin engeli açtığını görünce tekrar açıcak yada açmayacak ne fark eder bu edepsiz bulmuştur birini daha sen yat kalk dua et

Ve peşini bırak öylemi oldu böyle mi oldu diye düşünüp zamanını harcama senin okulun geleceğin var

Gelelim bakirelige daha yasin çok küçük ve bunu keşke daha büyük yaşta yaşasaydın ama olmuş

Her zaman yazarım bakirelikle ilgili mevzu olunca o an yaşarken bunu düşünmeyip sonrası için dövünmenin anlamı yok yok yasıyacaksın yada gelecek için bunu sorun etmeyeceksin

Yasadinsa bunu benim hayatım bitti diyemezsin o an zevkini çıkarıp sonradan beni kim ne yapsın diyecek kişiler bunu yapmasin
Ha yaşadım ayrıldın
seni kalbinle ruhumla kişiliğinle karakterinle sevmiyorsa yeni sevgili bakireliği sorun ediyorsa zaten belli olur seni nedenle sevdiği
Seni sen olduğun için sevmeli bacak arası için değil ve böyle diyen birisi çıkarsa uzaklaşan
Ben bakire değilim diye dövünme

Bakin sizin Dalga geçtiğiniz olay benim canımı yakan bi olay ve bugün benim.basimda ise yarın ya size ya da kızınıza da gelebilir lütfen dalga geçecekseniz yorum yapmayın siz dalga geçerken karşıdakinin caninin ne kdr yandığını bilemezsiniz

istediğimde her şeyi de yapabiliyorum. sadece geçmişteki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ..... dersleri ile de arası olmayan biri de değilim

Okul ile aran iyi olduğuna Emin misin ? Bu kadar dil bilgisi hatası üniversiteye hazırlanan bir kişi için çok fazla

Seni asla yargılamıyorum bir abla bir anne olarak yazıyorum sen nasıl kabul edersen yada her hangi biri olarak söylüyorum.
Ablacım Duygularını çok yoğun yaşadığın için karşındaki insandan kötülük beklemeyip onunla hem cinsel hem duygusal paylaşımda bulunmuşsun senin niyetin saf sevgi iken o sadece cinsellik olarak olarak paylaşımda bulunmuş, insanlar hata yapa bilirler hiç kimse hatasız büyümüyor önemli olan hatalarından ders çıkartıp ona göre yol almaktır tevbemi ettim diyorsun Allah tevbe leri kabul edendir senin yapman gereken bir daha her seviyorum diyen erkeğe güvenmemen cinsel paylaşımda bulunmaman.
Okuluna derslerine önem vermelisin okuyup meslek sahibi olup ayaklarının üzerinde dimdik durman hatalarını telafi edecektir.
Birde bekaret konusunu hiç kafana takmamalısın Seni seven gerçekten sana aşk sevgi merhamet ile yaklaşan erkek beraketine bakmaz.

Ben zevkte yaşamadım ki ben hep kendimi çeken taraftım ve çocuk benle yaşıt sadece ben 2.5 yıl sevdim o da seviyo sandim sevmemiş

Ben daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?

kız meslek lısesını aşagılama sana yapılmasından cekındıgın seyı baskalarına yapıyorsun keske kız meslek okusaymısım dedıgım cok oldu benım.

okumakla egıtımle kendını gelıstırmekle kafasını yoran kısılerın yapacagı konusmalar degıl bunlar gercekten okulunda egıtımınde basarılı olsan kı bu kendıne deger vermek demektır, bu cocukta diretmezdın
o yuzden okumakla aran yok gıbı dedım zaten unıversıteye gıdeceksın kendıne yenı bır hayat kapısı acacaksın mıllet uzayda yaşam kuruyor sen hymensız nasıl yasarım dıyorsun o yuzden daha fazla okumalısın yasıtların zehır gıbı nasıl calısıyorlar onları gecmen gerek hele kı su pandemı surecındekı egıtım aksaklıgıyla. onu bunu bırak sen su hayatda kendın ıcın yapman gereken seye odaklan

bır erkege ıhtıyacın yok ılerde benle kım olacak dıyecek kadar buyumedın. bır meslek sahıbı ol cık ortaya ondan sonra kendılıgınden gelısır bazı seyler ıcın acele etme

Ben daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?
bazen konusurken boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum

kendi düşen ağlamaz. burada herkes dogru ve ıyı seyler soyluyor vakıt harcıyoruz sana . senın ıyılıgın ıcın

sen bilirsin aynen boyle dram devamke iyi yaparsın

Ben zevkte yaşamadım ki ben hep kendimi çeken taraftım ve çocuk benle yaşıt sadece ben 2.5 yıl sevdim o da seviyo sandim sevmemiş
Sen ne diyorsun dalgamı geçiyorsun

Bu çocukta 17 yaşında 2,5 sene 14 yaşından bu yana sevgili
Yanı tecavüz mu etti sana ben yaşamadım zevk almadım
Bu ne yani

Yaşandıysa birlikte yasamızınız iste

2. Kez olmadi ztn ? Hatayi yaptım uzaklaştım sadece wpden bakiyodumne yaptığına?

Ama o yola doğru gidiyorsun. Kendini mi bizi mi kandırmaya çalışıyorsun. Senin yaşın kadar tecrübemiz var bizim Uzaklaşmak kapıyı sonuna kadar kapatmaktır. Dur bakıyım napıyor, engellemiş mi dediğin an o hala senin hayatında, aklında demek oluyor

Ona bakacağına derslerine çalış iyi bir eğitim al. Eğitimli, çağdaş insanlar olsun hayatında. O zaman bu saçma düşüncelerinden kurtulup güzel bir hayat kurabilirsin. Yoksa bir bağnazın elinde ömrün başına kakılmakla heder olur

1. Aşağılamadım bende o lisede olabilirim ama siz öyle bi anlatıyorsunuz ki bu cikiyo ortaya
2. Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam

Bu ülkede genç kızlar gelinlik hayaliyle büyütülmesin ne olur, şu ülkede her kadın çalışmayı tercih etmese bile gerektiğinde yapabileceği bir mesleği olsun
Neden ne alakası var diyeceksin, çok alakası var, evlencek biri bulur muyumu düşünmek için çocuk yaştasın
Gencecik kızsın karşına bir sürü adam çıkacak, ama bazı şeylerin telafisi yok, bu yaşlarda mesleğini eline almak için çabalamazsan ilerde daha zor olacak, sonra evlensen bile paran yok diye belki seni sevenmeyen döven adama katlanacaksın

Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam eğitimle ne alakası var

Mesleğimi elime aldıktan sonra mutlu olamiycam çünkü kimse istemiycek beni param bana mutluluk vermiycek olay bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…