- 16 Mayıs 2021
- 70
- -22
- 3
- 50
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
-
2. Kez olmadi ztn ? Hatayi yaptım uzaklaştım sadece wpden bakiyodumne yaptığına?
Bundan sonra yapman gereken, başka sevgili bulur muyum bulmaz mıyım diye düşünmek değilBen onu engelledim o engellememişti bugün baktığımda engellediğini gördüm üni sınavına bende blm
Eskiden seni yeniden kullanabilmek diye engellememisti. Ama geçen zamanda kıymetini, ne kadar değerli bir kız olduğunu gördü, "artık onu kullanmayayim" dedi,bu yüzden engelledi.beni önceden baktigimda engellememişti nedesi ise kesin beni kullanmak için engellememiştir diye düşünüyordum kendimce ve bugün bi bakayım dedim baktım ve wpden engellemiş sizce neden engelledi?
Okulla aran yok derken ? Benim.gayet okulumla aram var istediğim de her seyide yapabiliyorum sadece geçmişte ki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ben ni kız meslek liselerinde okuyan bi kız değilim.ya da serseri anneye babasına saygısı olmayan dersleri ilede arası olmayan biride değilimkendıne yapacagın en guzel yatırım bekaret konusunu en onemsız kılacak sey okuyup meslek sahıbı olman işe gırıp calısman
sımdı bekaret senın ıcın cok onemlı cunlku bellıkı okumakla egıtımle pek aran yok evde otururum görücü gelır ılerıde kım benımle evlenır rezıl olucam gıbı dusunuyorsun cunku kendıne guvenmıyorsun
okursun okulun bıter meslegını elıne alırsın kendı evıne cıkarsın bu surecte duzgun karakterde kendını gelıstırmıs bırını bulursun ,sen kendını gelıstırmıs oldugun ıcın karsına daha dogru kısılerın cıkma ıhtımalı yukselıyor
hayatın duzene ve yoluna gırmıs olur
sandıgın gıbı bır facia yasamıs degılsın benımle bundan baskası beraber olmaz benımle olsun benımle evlensın hayatım kurtulsun dusuncesınden cık
sana bunları soyleyen bunları yapan adam ılerıde daha korkunc seyler yasatır suan bazı seylerı goremıyorsun anlayamıyorsun herseyı de yazamıyorum bence bu cocukla bıtmesı hayrına olmus
kendını okuyarak kurtarırsın meslegın olsun aılene bıle muhtac olmayacak güçle dur hayatda
Bekareti olmayan kızlar neden kabul görsün o kdr cok soru ve cevaplar okudum ki her bunu öğrenen erkek o sevdiği kizi bırakmış o çocuk her sheimi aldı gitti zoruma giden de bu
Bakin sizin Dalga geçtiğiniz olay benim canımı yakan bi olay ve bugün benim.basimda ise yarın ya size ya da kızınıza da gelebilir lütfen dalga geçecekseniz yorum yapmayın siz dalga geçerken karşıdakinin caninin ne kdr yandığını bilemezsinizEskiden seni yeniden kullanabilmek diye engellememisti. Ama geçen zamanda kıymetini, ne kadar değerli bir kız olduğunu gördü, "artık onu kullanmayayim" dedi,bu yüzden engelledi.
Bence evde ağlıyor şu an..bir mesaj at
istediğimde her şeyi de yapabiliyorum. sadece geçmişteki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ..... dersleri ile de arası olmayan biri de değilimOkulla aran yok derken ? Benim.gayet okulumla aram var istediğim de her seyide yapabiliyorum sadece geçmişte ki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ben ni kız meslek liselerinde okuyan bi kız değilim.ya da serseri anneye babasına saygısı olmayan dersleri ilede arası olmayan biride değilim
Ben zevkte yaşamadım ki ben hep kendimi çeken taraftım ve çocuk benle yaşıt sadece ben 2.5 yıl sevdim o da seviyo sandim sevmemişYillarimi verdiğim sevgilimdi emek verdim herşeyimi verdim deyince yaşının nedense 26 28 düşündüm 17 yaşındaymışın...
Yargılamayın diyorsun ama yargılanacak şeyler söylüyorsun
Bir kere bu adamın yaşı kac?
ablacım bu adam şe...lik yapmış kullandım demiş elbet bir gün biride onu kullanır bu işler öyle kullandım haydiii byee by la bitmez ...rahat ol
Sen engellemişin o engellememiş sonra engel yapmış belki senin engeli açtığını görünce tekrar açıcak yada açmayacak ne fark eder bu edepsiz bulmuştur birini daha sen yat kalk dua et
Ve peşini bırak öylemi oldu böyle mi oldu diye düşünüp zamanını harcama senin okulun geleceğin var
Gelelim bakirelige daha yasin çok küçük ve bunu keşke daha büyük yaşta yaşasaydın ama olmuş
Her zaman yazarım bakirelikle ilgili mevzu olunca o an yaşarken bunu düşünmeyip sonrası için dövünmenin anlamı yok yok yasıyacaksın yada gelecek için bunu sorun etmeyeceksin
Yasadinsa bunu benim hayatım bitti diyemezsin o an zevkini çıkarıp sonradan beni kim ne yapsın diyecek kişiler bunu yapmasin
Ha yaşadım ayrıldın
seni kalbinle ruhumla kişiliğinle karakterinle sevmiyorsa yeni sevgili bakireliği sorun ediyorsa zaten belli olur seni nedenle sevdiği
Seni sen olduğun için sevmeli bacak arası için değil ve böyle diyen birisi çıkarsa uzaklaşan
Ben bakire değilim diye dövünme
Ben daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?istediğim de her seyide yapabiliyorum sadece geçmişte ki hatalar engel oluyo önüme= istediğimde her şeyi de yapabiliyorum. sadece geçmişteki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ..... dersleri ile de arası olmayan biri de değilim
Emin misin? Bu kadar dil bilgisi hatası üniversiteye hazırlanan bir kişi için çok fazla
kız meslek lısesını aşagılama sana yapılmasından cekındıgın seyı baskalarına yapıyorsun keske kız meslek okusaymısım dedıgım cok oldu benım.Okulla aran yok derken ? Benim.gayet okulumla aram var istediğim de her seyide yapabiliyorum sadece geçmişte ki hatalar engel oluyo önüme çünkü hep kafamdalar ben ni kız meslek liselerinde okuyan bi kız değilim.ya da serseri anneye babasına saygısı olmayan dersleri ilede arası olmayan biride değilim
bazen konusurken boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorumBen daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?
Sen ne diyorsun dalgamı geçiyorsunBen zevkte yaşamadım ki ben hep kendimi çeken taraftım ve çocuk benle yaşıt sadece ben 2.5 yıl sevdim o da seviyo sandim sevmemiş
2. Kez olmadi ztn ? Hatayi yaptım uzaklaştım sadece wpden bakiyodumne yaptığına?
1. Aşağılamadım bende o lisede olabilirim ama siz öyle bi anlatıyorsunuz ki bu cikiyo ortayakız meslek lısesını aşagılama sana yapılmasından cekındıgın seyı baskalarına yapıyorsun keske kız meslek okusaymısım dedıgım cok oldu benım.
okumakla egıtımle kendını gelıstırmekle kafasını yoran kısılerın yapacagı konusmalar degıl bunlar gercekten okulunda egıtımınde basarılı olsan kı bu kendıne deger vermek demektır, bu cocukta diretmezdın
o yuzden okumakla aran yok gıbı dedım zaten unıversıteye gıdeceksın kendıne yenı bır hayat kapısı acacaksın mıllet uzayda yaşam kuruyor sen hymensız nasıl yasarım dıyorsun o yuzden daha fazla okumalısın yasıtların zehır gıbı nasıl calısıyorlar onları gecmen gerek hele kı su pandemı surecındekı egıtım aksaklıgıyla. onu bunu bırak sen su hayatda kendın ıcın yapman gereken seye odaklan
bır erkege ıhtıyacın yok ılerde benle kım olacak dıyecek kadar buyumedın. bır meslek sahıbı ol cık ortaya ondan sonra kendılıgınden gelısır bazı seyler ıcın acele etme
Evet bilgimiz var senden 10 Yaş 20 yaş büyüğüz ve tecrübemiz varBen daha üniye hazirlanmiyorum ya niye her seye bi bilginiz var gibi yorum yapiyosunuz ?
Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam eğitimle ne alakası varAma o yola doğru gidiyorsun. Kendini mi bizi mi kandırmaya çalışıyorsun. Senin yaşın kadar tecrübemiz var bizimUzaklaşmak kapıyı sonuna kadar kapatmaktır. Dur bakıyım napıyor, engellemiş mi dediğin an o hala senin hayatında, aklında demek oluyor
Ona bakacağına derslerine çalış iyi bir eğitim al. Eğitimli, çağdaş insanlar olsun hayatında. O zaman bu saçma düşüncelerinden kurtulup güzel bir hayat kurabilirsin. Yoksa bir bağnazın elinde ömrün başına kakılmakla heder olur
Mesleğimi elime aldıktan sonra mutlu olamiycam çünkü kimse istemiycek beni param bana mutluluk vermiycek olay buBu ülkede genç kızlar gelinlik hayaliyle büyütülmesin ne olur, şu ülkede her kadın çalışmayı tercih etmese bile gerektiğinde yapabileceği bir mesleği olsun
Neden ne alakası var diyeceksin, çok alakası var, evlencek biri bulur muyumu düşünmek için çocuk yaştasın
Gencecik kızsın karşına bir sürü adam çıkacak, ama bazı şeylerin telafisi yok, bu yaşlarda mesleğini eline almak için çabalamazsan ilerde daha zor olacak, sonra evlensen bile paran yok diye belki seni seven dövmeyen adama katlanacaksın
Hayatında birinin olması senin yaşama sebebin değilGeçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam eğitimle ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?