Sizi kullanan erkek davranişı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk çocuk yorumlar yapıyorsunuz da ondan.
Zaten çocuksunuz 17 yaş.
Hayat iki bacağının arasındaki zardan ibaret değil.
Önce yaşının toyluğunu kabul et sonra büyük büyük laflar etmekten vazgeç.
Hayatım bitti beni kimse almaz falan.
Umarım kendini geliştirir bu sığ bakış açından kurtulursun büyüdükçe salak bir çocuğun seni kullandım demesiyle kullanılmış olmıyorsun sen kendine değer vermezsen kimse vermez kendini ezip hayatım bitti dersen hayatın gerçekten biter.
Bitti zrn su saatten sonra düzeleceğini düşünmüyorum sağolun yinede onunda yaptıkları yanina kâr ztn

1 dk 1 dk ben ztn ilk defa onunla yaşadım ben daha önceden böyle bisi yaşamadım ondan sonra kimse kabul etmez demeye basladim. Ve ben onceden biriyke olup zamanı gelince eklenebilen kimseyi görmedim kim varsa reddedildi bu durum yüzünden
Deneyiminiz ne ki?
Kaç kişi görmüş olabilirsiniz gerçekten 17 yaşındasınız?
Bir de aklınız başındayken kaç mahalle kaç şehir değiştirip kaç değişik çevre gördünüz de kimseyi görmedim diyorsunuz?

Yani zaten mantıken bi çevrede büyüyüp benzer düşünceye sahip insanlar gördüyseniz başka kimseyi görmemeniz çok normal
Rica ediyorum bir üniversite filan okuyun biraz vizyonunuzu genişletin

18yasına dek cocuk sayılıyor ulkemızde
Kandırılmıs olmuyormu
Kullandım demıs zaten
O oğlan çocuğu öyle demiş ama bunu bu kız çoğuyla birlikte karşılıklı yaşamışlar diyor ya yillarimi verdim diye 2,5 yılını vermiş

Karşılıklı rıza var zorla olsa daha pesinden gitmez oğlan çocuğu gel dese yine gider yine aynı şeyi yaşar konu sahibi

Engellemişsiniz bitmiş bi olay kendinize de yeni sayfa açmışsınız ne gerek var engellemiş mi engellememiş mi diye bakmaya

O oğlan çocuğu öyle demiş ama bunu bu kız çoğuyla birlikte karşılıklı yaşamışlar diyor ya yillarimi verdim diye 2,5 yılını vermiş

Karşılıklı rıza var zorla olsa daha pesinden gitmez oğlan çocuğu gel dese yine gider yine aynı şeyi yaşar konu sahibi
Orası oyle allah dogru yola sevketsın

Nasıl yani kâr derken
Bende onu kullandım der gibi🙄😒
Off ben uzatmak istemiyorum şuraya su soruyo sordugum içinde bin pismanim keske danışmasaydım bir bir türlü yargı aldim kimse olmadığı için bu siteye sordum yol göstermek yerine hep bi yargılar ya da başkaları ile diyolog oluşturup hakkımda konuşmalar kimseden yorum beklemiyorum artık bu konuda burda kapansın biz gençler hic kimseye bu tür konuları anlatamadığımız için ve yaşımızdan dolayıda esinlenip hatalar yapıyoruz çünkü yanımızda duran ya da bize neler yaparsam sonucunda neler alırım diye ogretenimiz yok sonrasında hata yapılınca bu tür konuşmalar dönüyo daha da uzamasın konu kimseden görüş beklemiyorum sağolun

Şunu yazarken gerçekten inandın mı anlamını bildiğine? :olamaz:
1. Aşağılamadım bende o lisede olabilirim ama siz öyle bi anlatıyorsunuz ki bu cikiyo ortaya
2. Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam
Tamam hayatım
Sen böyle ömür boyu ıstırap içinde olacaksın
Kocasız kalacaksın
Oysa gününü gün edecek

Ben yaşlanmışım valla kafam ergen draması kaldırmıyor artık
Bir de üzülüyorum gerçekten
Yıl 2021
Milletin gençleri neler peşinde bizimkiler hala bakireyim değilim derdinde
Benim sanırım artık umudum gençlikte filan değil

Herkes günahına baksın. Kimse sizi yargılayamaz zaten ama lütfen artık yolunuza bakın. Engellerse engellesin.
Yargılandim ve tüm yorumlari okurkende ağladım halada ağlıyorum bana yol gosteren olsaydi ben nu hallere dusmezdim bu siteye hic sormazdim keskede sormasaydim.herkes basima bi bilmiş kesildi ve daha da dibe batırdı

Şunu yazarken gerçekten inandın mı anlamını bildiğine? :olamaz:

Tamam hayatım
Sen böyle ömür boyu ıstırap içinde olacaksın
Kocasız kalacaksın
Oysa gününü gün edecek

Ben yaşlanmışım valla kafam ergen draması kaldırmıyor artık
Bir de üzülüyorum gerçekten
Yıl 2021
Milletin gençleri neler peşinde bizimkiler hala bakireyim değilim derdinde
Benim sanırım artık umudum gençlikte filan değil
Z kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...

Kac tane insan gordum hicbiri kabul gormedi deyip durmussun. Bu yasta hakikaten kac insan gordun mahallenden baska okulundan baska. Bir arkadas demis ya alintilayamadim kizlari gelinlik hayaliyle buyutmeyin diye. Biraz ulkeye ne faydam olsa hangi meslekte daha basarili mutlu olurum bunlara odaklansan lutfen. Odaklaniyorum deme odaklanan insanin kafasi beni acaba kim alacak diye dusunup durmaz. Bir insanin hayallerinden aile profili cikarmak zor degil gercekten. Bizde genc kizin cikacagi en ust mertebe gelinlik mertebesi. Senin sucun yok aslinda senin boyle dusunmene sebep olan aile akraba mahalle suclu. Seni boyle birakip giden kim o da 17 yasinda o da cocuk ne bekliyordun o yasta bugun senin askindan ölür yarin baskasinin askindan ölür. Cok degil bir kac seneye bu yazdiklarini okuyup kendine gulumseyeceksin neler dusunmusum ne gerek vardi kendimi uzmeye diye hele ki 30 lu yaslara gelipte bu kendi yazdiklarini okursan burdaki hanimlara hak verirsin. Ama su anki yasla bu vizyonla cok zor.

Z kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...
Ki ztn size göre herkes kendi ayaklarının üzerinde durabiliyo ise sizde gençlikten ümidinizi kesebilirisniz sonucta siz calistiktan sonra gencligine ne ihtiyaciniz olucak oyle degil mi bi erkege ihtiyaç duymak gibi düşünün

Z kuşağı komple böyle arabesk drama seviyor olamaz
Z kuşağından kardeşim var
Kendisi 2 yazdır üniversite sınavına çalışıyor ki sınav senesi bu yıl mesela
Bilinçli olanları da var
Hepsi bekaretim de bekaretim diye gezmiyor

Benim üzüldüğüm bilinçli olanlar mı çoğunluk arabesk dramacılar mı ona kanaat getiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X