- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
Tm Aldım yazık hatası yaptım pişman miyim hyr iyi ki yapmisim o zmn
Sabah sabah gülesim geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm Aldım yazık hatası yaptım pişman miyim hyr iyi ki yapmisim o zmn
Bitti zrn su saatten sonra düzeleceğini düşünmüyorum sağolun yinede onunda yaptıkları yanina kâr ztnÇocuk çocuk yorumlar yapıyorsunuz da ondan.
Zaten çocuksunuz 17 yaş.
Hayat iki bacağının arasındaki zardan ibaret değil.
Önce yaşının toyluğunu kabul et sonra büyük büyük laflar etmekten vazgeç.
Hayatım bitti beni kimse almaz falan.
Umarım kendini geliştirir bu sığ bakış açından kurtulursun büyüdükçe salak bir çocuğun seni kullandım demesiyle kullanılmış olmıyorsun sen kendine değer vermezsen kimse vermez kendini ezip hayatım bitti dersen hayatın gerçekten biter.
Çıkar merak etme akışına bırak birkaç seneBlm çıkar mı yinede sağolun yorumunuz için
Deneyiminiz ne ki?1 dk 1 dk ben ztn ilk defa onunla yaşadım ben daha önceden böyle bisi yaşamadım ondan sonra kimse kabul etmez demeye basladim. Ve ben onceden biriyke olup zamanı gelince eklenebilen kimseyi görmedim kim varsa reddedildi bu durum yüzünden
O oğlan çocuğu öyle demiş ama bunu bu kız çoğuyla birlikte karşılıklı yaşamışlar diyor ya yillarimi verdim diye 2,5 yılını vermiş18yasına dek cocuk sayılıyor ulkemızde
Kandırılmıs olmuyormu
Kullandım demıs zaten
Nasıl yani kâr derkenBitti zrn su saatten sonra düzeleceğini düşünmüyorum sağolun yinede onunda yaptıkları yanina kâr ztn
Orası oyle allah dogru yola sevketsınO oğlan çocuğu öyle demiş ama bunu bu kız çoğuyla birlikte karşılıklı yaşamışlar diyor ya yillarimi verdim diye 2,5 yılını vermiş
Karşılıklı rıza var zorla olsa daha pesinden gitmez oğlan çocuğu gel dese yine gider yine aynı şeyi yaşar konu sahibi
Off ben uzatmak istemiyorum şuraya su soruyo sordugum içinde bin pismanim keske danışmasaydım bir bir türlü yargı aldim kimse olmadığı için bu siteye sordum yol göstermek yerine hep bi yargılar ya da başkaları ile diyolog oluşturup hakkımda konuşmalar kimseden yorum beklemiyorum artık bu konuda burda kapansın biz gençler hic kimseye bu tür konuları anlatamadığımız için ve yaşımızdan dolayıda esinlenip hatalar yapıyoruz çünkü yanımızda duran ya da bize neler yaparsam sonucunda neler alırım diye ogretenimiz yok sonrasında hata yapılınca bu tür konuşmalar dönüyo daha da uzamasın konu kimseden görüş beklemiyorum sağolunNasıl yani kâr derken
Bende onu kullandım der gibi![]()
Şunu yazarken gerçekten inandın mı anlamını bildiğine?hymensız
Tamam hayatım1. Aşağılamadım bende o lisede olabilirim ama siz öyle bi anlatıyorsunuz ki bu cikiyo ortaya
2. Geçmişte ki hata yüzünden elime meslekte alsam kimse olmıycak hayatimda kimsede kabul görmez böyle bi insani o yüzden hayatim bitti ztn herkes mutlu olurken ben olamiycam
Cıkar odunun bırı daha dıyosunÇıkar merak etme akışına bırak birkaç sene
Sen hayatını kurmaya çalışıp kendini sevince çıkacak, seni sevecek senin sevebilceğin o kişi
Aynen hem herçeşit kütüğü işte az işlenmiş odunu, mobilyaya çevrilmişiCıkar odunun bırı daha dıyosun![]()
Yargılandim ve tüm yorumlari okurkende ağladım halada ağlıyorum bana yol gosteren olsaydi ben nu hallere dusmezdim bu siteye hic sormazdim keskede sormasaydim.herkes basima bi bilmiş kesildi ve daha da dibe batırdıHerkes günahına baksın. Kimse sizi yargılayamaz zaten ama lütfen artık yolunuza bakın. Engellerse engellesin.
Engellediğimi gördü ben kavga sonra si hemen engelledim yani görmeme gibi bi şansı yok bulmuştur birini simdidebelki de senin engellediğini yeni gördü, anladı görünce o da seni engellemiştir canım
Z kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...Şunu yazarken gerçekten inandın mı anlamını bildiğine?
Tamam hayatım
Sen böyle ömür boyu ıstırap içinde olacaksın
Kocasız kalacaksın
Oysa gününü gün edecek
Ben yaşlanmışım valla kafam ergen draması kaldırmıyor artık
Bir de üzülüyorum gerçekten
Yıl 2021
Milletin gençleri neler peşinde bizimkiler hala bakireyim değilim derdinde
Benim sanırım artık umudum gençlikte filan değil
Ki ztn size göre herkes kendi ayaklarının üzerinde durabiliyo ise sizde gençlikten ümidinizi kesebilirisniz sonucta siz calistiktan sonra gencligine ne ihtiyaciniz olucak oyle degil mi bi erkege ihtiyaç duymak gibi düşününZ kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...
Z kuşağı komple böyle arabesk drama seviyor olamazZ kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...