- 16 Mayıs 2021
- 70
- -22
- 3
- 50
- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
Hem yasiniz küçük diyosunuz hemde hala vizyonsuz ben oluyorum anlamadim ne bekliyosunuz bendenKac tane insan gordum hicbiri kabul gormedi deyip durmussun. Bu yasta hakikaten kac insan gordun mahallenden baska okulundan baska. Bir arkadas demis ya alintilayamadim kizlari gelinlik hayaliyle buyutmeyin diye. Biraz ulkeye ne faydam olsa hangi meslekte daha basarili mutlu olurum bunlara odaklansan lutfen. Odaklaniyorum deme odaklanan insanin kafasi beni acaba kim alacak diye dusunup durmaz. Bir insanin hayallerinden aile profili cikarmak zor degil gercekten. Bizde genc kizin cikacagi en ust mertebe gelinlik mertebesi. Senin sucun yok aslinda senin boyle dusunmene sebep olan aile akraba mahalle suclu. Seni boyle birakip giden kim o da 17 yasinda o da cocuk ne bekliyordun o yasta bugun senin askindan ölür yarin baskasinin askindan ölür. Cok degil bir kac seneye bu yazdiklarini okuyup kendine gulumseyeceksin neler dusunmusum ne gerek vardi kendimi uzmeye diye hele ki 30 lu yaslara gelipte bu kendi yazdiklarini okursan burdaki hanimlara hak verirsin. Ama su anki yasla bu vizyonla cok zor.