Sizi kullanan erkek davranişı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac tane insan gordum hicbiri kabul gormedi deyip durmussun. Bu yasta hakikaten kac insan gordun mahallenden baska okulundan baska. Bir arkadas demis ya alintilayamadim kizlari gelinlik hayaliyle buyutmeyin diye. Biraz ulkeye ne faydam olsa hangi meslekte daha basarili mutlu olurum bunlara odaklansan lutfen. Odaklaniyorum deme odaklanan insanin kafasi beni acaba kim alacak diye dusunup durmaz. Bir insanin hayallerinden aile profili cikarmak zor degil gercekten. Bizde genc kizin cikacagi en ust mertebe gelinlik mertebesi. Senin sucun yok aslinda senin boyle dusunmene sebep olan aile akraba mahalle suclu. Seni boyle birakip giden kim o da 17 yasinda o da cocuk ne bekliyordun o yasta bugun senin askindan ölür yarin baskasinin askindan ölür. Cok degil bir kac seneye bu yazdiklarini okuyup kendine gulumseyeceksin neler dusunmusum ne gerek vardi kendimi uzmeye diye hele ki 30 lu yaslara gelipte bu kendi yazdiklarini okursan burdaki hanimlara hak verirsin. Ama su anki yasla bu vizyonla cok zor.
Hem yasiniz küçük diyosunuz hemde hala vizyonsuz ben oluyorum anlamadim ne bekliyosunuz benden

Ki ztn size göre herkes kendi ayaklarının üzerinde durabiliyo ise sizde gençlikten ümidinizi kesebilirisniz sonucta siz calistiktan sonra gencligine ne ihtiyaciniz olucak oyle degil mi bi erkege ihtiyaç duymak gibi düşünün
Güzelim insan vizyonsuz olur da gerçekten bu kadar mı olur?
Düşüp bayılacağım gerçekten
He anacım gençliğin toplumdaki yeri ayyyynıı erkeğin kadının hayatındaki yeri :KK47:

Off ben uzatmak istemiyorum şuraya su soruyo sordugum içinde bin pismanim keske danışmasaydım bir bir türlü yargı aldim kimse olmadığı için bu siteye sordum yol göstermek yerine hep bi yargılar ya da başkaları ile diyolog oluşturup hakkımda konuşmalar kimseden yorum beklemiyorum artık bu konuda burda kapansın biz gençler hic kimseye bu tür konuları anlatamadığımız için ve yaşımızdan dolayıda esinlenip hatalar yapıyoruz çünkü yanımızda duran ya da bize neler yaparsam sonucunda neler alırım diye ogretenimiz yok sonrasında hata yapılınca bu tür konuşmalar dönüyo daha da uzamasın konu kimseden görüş beklemiyorum sağolun

Sana okulunu bitir demek mi yargı
Burak o çocuğu demek mi yargı
Bekareti dert etme koca bir hayatın var demek mi yargı
Seni sen olduğun için seven adam gibiler çok üzülme demek mi yargi
Okuluna git geleceğini kur demek mi yargı
O çocuktan bir halt olmaz demek.mi yargı
Çok küçüksunuz ikinizde evet yalnis olmuş hata olmuş ama aklını başına al dönme o çocuğa engelle hayatına bak demek mi
yargi

Eee bunlar yargiysa bunlardan bir şey anlamayıp pişman oldum yargıladınız diyorsan
Evet seni yargıladık çünkü doğrusunu söyledik
Oysa ders alicagin ve geleceğe yol olucak şeyler yazıldı sana ama senin algıların bekaret falan değil bence o çocuğun engeli

Aklını başına al o çocuğa yaşananlara arkanı dön hayatına devam et

Z kuşağı komple böyle arabesk drama seviyor olamaz
Z kuşağından kardeşim var
Kendisi 2 yazdır üniversite sınavına çalışıyor ki sınav senesi bu yıl mesela
Bilinçli olanları da var
Hepsi bekaretim de bekaretim diye gezmiyor

Benim üzüldüğüm bilinçli olanlar mı çoğunluk arabesk dramacılar mı ona kanaat getiremiyorum
Kardeşinize yol gösterin o zmn ne diyim herkes kardeşiniz kdr şanslı olmuyo

Z kuşağını bilmiyosunuz artık z kuşağı çoğu böyle size sadece iyi yanlarını gösteriyorlar...
giggles giggles sen ben bir şey bilmiyoruz z kucağı böyleymiş

Kendimi tv de ajans izleyen bulmaca çözen örgü ören saçları ağarmış bir kedi var yanında yaşlı teyze gibi hissettim.ne yalan soyleyim

Hem yasiniz küçük diyosunuz hemde hala vizyonsuz ben oluyorum anlamadim ne bekliyosunuz benden
O kadar sey bu yazdim sadece buna mi takildin gercekten. Tamam aile idealler ulkeye faydali mutlu isler hepsini geri aliyorum. Bu genis ufukla vizyonunla sana da tez zamanda ben seni alirim gel diyecek erkek temenni ediyorum genc kizimiz. Egitim kendini gelistirme vs baska birsey mutlu etmeyecek cunku seni.

ya zevk için başkasını buldu ya da kendisine saygısı olan bir kadına aşık oldu.
aşık olmadan kastım aslında biriyle normal şekilde sevgili olmak.
bir erkek yeni bir sevgilisi varsa eski sizin tabirinizle ''kullandığı'' kadının yazmasını istemez o yüzden engeller diye düşünüyorum.

Sana yine söyleyeceğim şeyler aynı
Bence 17 değil 13 14 yaşındasın burda kendince bizle eğleneceğine liselere giriş sınavı var yakında ona çalış az

giggles giggles sen ben bir şey bilmiyoruz z kucağı böyleymiş

Kendimi tv de ajans izleyen bulmaca çözen örgü ören saçları ağarmış bir kedi var yanında yaşlı teyze gibi hissettim.ne yalan soyleyim
Ben yaşlanmışım zaten
Cidden kafam kaldırmıyor
KArdeşim de Z kuşağı 2000lerde doğdu
İyi de anlaşıyoruz oysa

Belki bazı düşünce yapısındaki insanlara yaşı ne olursa olsun katlanamıyorum da
Hem genç hem değişime kapalı olunca iki kat üzülüyorum 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X