sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?

Sanırım samimiyetiniz yok ondan direkt sizi aramıyor ya da aramaya çekiniyor olabilir. Benim kv görümce de böyleydi, şimdi şimdi yeni aramaya başladılar direkt beni.

Ben de onu almam. Telefona sırf abisine göstermelik istiyorsa müsait değilim sonra ben ararım der aramazdım.

Valla bende kismen yasadim
Ama sora konusursa konustum
Konusmazsa konusmadim oldu bitti yani.
Evet insana dokunmuyor degil sen benimsersin baskasi benimsemez ama el muamelesi yapana gül muamelesi yapmanin anlami yok üzme kendini zamanla alisirsin
Bazen elektirik denen şey ters tepiyor bi türlu uyuşturamiyorsunuz bosverin gitsin bazi davranislari da hosuma gitmez ama gene de tavrim hep umursamamak olur dert bile etmem :)

Birbirinizi aramak zorunda değilsiniz. Bunun adı takmamakta değil. Ben görümcelerimle çok iyi anlaşırım. Ama görüntülü aramadılarsa beni istemezler. He ama biz hergün mesajlaşırız.

Sen aradın ben mesaj attım davasına girince ilişkiler bozuluyor. İki tarafta aramıyorsa sorun yok demektir. Görüştükçe konuşursunuz.

Sanırım samimiyetiniz yok ondan direkt sizi aramıyor ya da aramaya çekiniyor olabilir. Benim kv görümce de böyleydi, şimdi şimdi yeni aramaya başladılar direkt beni.
ya düşünüyorumda elimden geleni yaptım bgne kadar...kendisi benden uzak duruyor bu şekilde davranarak ama benimle konuşmasını görsen can ciğer kuzu sarması sanırsın.

Sizi sevmek sizinle muhatap olmak zorunda değil ki. Yine de ayıp olmasın diye telefona istiyormuş, bu bile bir nezaket örneğidir. Ben kardeşimi aradığımda eşini isteyip onunla da konuşmak aklıma gelmez büyük ihtimalle. Kardeşiyle kurduğu kadar yakın bir diyaloğu sizinle de kurmasını bekleyemezsiniz.

benim kv kbabam ve eşimin diğer akrabaları ile aram maşallah çok iyi.hep beni ararlar yüzde 90 deyim.öne benimle konuşurlar bende herzmn onları ararım.ama bu kadın böyle yapıyor en başından beri böyle.dışlıyor sanki beni abisi ile ayrı bir iletişimi var beni sokmak istemiyor.ya olsun zaten abisi ama ne bilim insan tuhaf hissediyor.o zmn kv min beni hiç aramaması mı lazım tabi ki oğlunun yeri bambaşka ama bana da değer verdiğini gösteriyor beni arayarak.

yok emin ol o kadar yakın bir ilişki falan beklemiyorum.ama bu yaptığı da sanki göstermelik gibi oluyor anladın mı?abisine karşı işte soruyorum ben konuşuyorum modunda sanki.bilmiyorum bana öyle düşündürtüyor.

onlar kardeş sizi her aradığında istemek zorundamı sizin kardeşiniz eşinizi sizi her ardığında isteyip onunlada konuşuomu ?? yada eşiniz kardeşinizle konuşmanıza trip atsa napardanız şu benimle evlendi ailesinden kimseyle bana sormadan görüşemez psikolojisine nasıl varıyorsunuz sizin bir aileniz kardeşiniz yokmu ?? empati yapmayı öğrenin bence

Diyorum ya canim benim de muhabbetim iyidir kimseyle yuz goz degilim mesafemi de saygimi da sevgimi de bilirim. Ama bazen tutmuyor kafalar duygularr.. bu da normal farkli farkli insanlarlayiz alismaliyiz herkesi sevmek herkes tarafindab sevilmek zorunda degiliz.. belki boyle olmasi daha hayirlidir ki sorun cikmasin aranizda. Eşinle aranda problem olusturmuyorsa dert etmemeye bak zamana birak.

Arayinca da rahat vermiyor dersiniz.
Muhattap olmuyorsa keyfini çıkarın.
neden rahat vermiyor deyim canım.keyif çıkarmak değilde yani değersiz hissettiren birşey bu insanı biraz.kv kabbam tüm kuzenleri akrabaları beni arıyor bu aramayınca dikkatimi çekiyor.onlarda beni aramak zorunda değil.hepsi de benden büyük.ama bu bana değer verdiklerini gösteriyor sağolsunlar.hiçte rahatsız olmuyorum konuşmaktan.

Belki gerçekten de göstermelik diye yapıyordur.
Eşinizin ablası ya da abisi sizi sevmek ya da sizinle ilgilenmek zorunda değil ki.

Görümcem yok şuan ama görümce adayım var . :)
Kız zırt pırt yenga yenga yenga diye yazıyo höst gariii dicem olmucaakk :)
Kocamada yazıyomuş . Kız aileyi içten fethetmeye çalışıyo :)

Sizin ki de acaba sizden çekiniyomu ?
Aranızda bir problem mı geçti ?

sizi neden telefona istesin ki anlamadım. sizin cep telefonunuz yok mu?

zaten onlar kardeş. her gün konuşurlar. muhtemelen uzun uzun konuşurlar. siz de kendi telefonunuzdan uzun aralıklarla kısa süre konuşursunuz.

ne alakası var bana sormadan konuşamaz eşim kardeşiyle demedim ki ben?tabiki de konuşurlar görüşürler kardeşler sonuçta ben benimle konuşacağı zaman beni sürekli eşim üzerinden istemesini anlayamadığımı söylüyorum.

Karşında ki insan sana nasıl geliyosa sende ona öyle git bu insanin konumu cokta onemli degil görümce olur elti olur kardes olur ben olsam ozel zamanlarda ararim arada bi msj atarim cuma msji cok populerdir boyle durumlardakonustugun zamanlarda gayet samimi konus az ama öz cunku kopabilecegin biri degil esinin kardeşi sonucta

sizi neden telefona istesin ki anlamadım. sizin cep telefonunuz yok mu?

zaten onlar kardeş. her gün konuşurlar. muhtemelen uzun uzun konuşurlar. siz de kendi telefonunuzdan uzun aralıklarla kısa süre konuşursunuz.
demek istediğim beni aramıyor eşimi arıyor beni isteyecek olsa bile.hep eşim üzerinden iletişim kuruluyor benimle.kurulmak istendiğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…