- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
onun yaptığı şeylerin aynısını ben yapınca nedense sırıtıyor..eşim ara çağır modunda.ama o beni hiç aramaz hiç çağırmaz sorun yok.görüştüğümüz zamanlarda da can ciğer kuzu sarması.İşte böyle birini ciddiye almamak gerek zaten
Mesela sizi tele istediğinde müsait değilim sonra görüşürüz diyebilirsiniz
Sizde davetine gidemeyeceginizi eşinizle iletin
Böyle olmak böyle davranmak içinize sinmiyor farkındayım ama yapacak birşey yok malesef
merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?
Bak bu problem eltiyle ,gorumceyle,kayinvalideyle ilgili bir şey değil,eşinle ilgili!!!Kadın meselelerine karışmasın,illaha da hakem olmak istiyorsa hakkaniyetle yapsın.onun yaptığı şeylerin aynısını ben yapınca nedense sırıtıyor..eşim ara çağır modunda.ama o beni hiç aramaz hiç çağırmaz sorun yok.görüştüğümüz zamanlarda da can ciğer kuzu sarması.
tamam mesafeli olalım ama birbirimizi yokta saymayalım değil mi?bende her gün neden görüşmüyoruz demiyorum zaten farklı şehirlerdeyiz.tamam o da mesafeli olalım istiyor peki neden eve çağırmadım diye daha önce abisine dert yanmıştı.neymiş bir davet etmemişim evime evlendikten sonra bizim yaşadığımız şehre geldiğinde.o zmn bunu da yapmasın.Konuşmazsa konuşmasın yahu.
Herkese gösterdiği kadar değer gösterin. Çok da lazım değil. Mesafeli olmak istiyor demek ki..
aynen sırf bu yüzden tartışıyoruz bizde...Bak bu problem eltiyle ,gorumceyle,kayinvalideyle ilgili bir şey değil,eşinle ilgili!!!Kadın meselelerine karışmasın,illaha da hakem olmak istiyorsa hakkaniyetle yapsın.
Kadinlar bir yolunu bulur yahu :) kac senelik evlisiniziştee..eşim öyle mi düşünüyor.annesi ile filan yanyanalarsa görümcem x'i ara der mesela.tam ben tlfnu elime almışım kv mi arıcam öyle deyiverir.sonra arasan bir çeşit aramasan bir çeşit olursun.
2 :)Kadinlar bir yolunu bulur yahu :) kac senelik evlisiniz
valla bilmiyorum ben yokken gündüz konuşuyorlar.işte bana sormadığı her şeyi eşimle konuşuyor zaten muhtemelen.ne konuşuyolar eşinizle bu kadar? ben kardeşimle 1 saat konuşcak sey bulamıyorum. kardesim de erkek.
Him bak benim 4 gorumcem 3 kaynim 3 abim 1 kardesim 3 tane gelin var duşün
valla bilmiyorum ben yokken gündüz konuşuyorlar.işte bana sormadığı her şeyi eşimle konuşuyor zaten muhtemelen.
of of offfHim bak benim 4 gorumcem 3 kaynim 3 abim 1 kardesim 3 tane gelin var duşün
Hepsiyle de ayri bi muhattabimiz var. :) idare ediceksin artik bazi seyleri nabicaksin. Guzelce konusun edin
nasıl yaparım böyle birşey8 aydır evligim 3-4 defa aramışmdr kardesimi , arada whatsaptan mesajlasırız. bazen 2 hafta da bir bazen 1 ayda
ne oluyosa cok konuşmaktan oluyor. bence eşinizi uyarın her aradıgında acmak zorunda degil.
bilmiyorum ki canım ne deyim yani.karışamam böyle birşeye.zaten konuştuklarını tlfn kaydında görüyorum eşimin.ne konuşcak hiç mi fikriniz yok?
saçma ya iyi oldugunu bileyim yeter kardesimin.
mıc mıc ilişkimi olurmuş öyle
Canim telefonla konusmak tercih meselesi. Bi ortamda iyiseniz telefona tasinmiyorsa bu bi tercihtir ama o ortamda olmak mecburi oluyor. Ben seni anliyorum ayni kisaslar bende de oldu ama bende kisasa kisas yapiyorum kimseyi zorunlu kilmaya kendini uzmeye zihnini yormaya gerek yok. Biraz karakter ve huy. Bunu zamanla anlarsin.of of offfAllah yardımcın olsun ya bende inan laçka vır vır konuşan bir tip değilim kv ile de neredeyse her gün konuşuyorum hatta her hafta görüşüyorum gayet mesafeliyiz.onun yapmak istediği başka birşey sanki.ne yaparsam yapayım beni dışlıyor gibi hissediyorum.ama bir ortamda berabersek herkesin içinde can ciğer kuzu sarması diyorum ya.bu ne çelişki diyorsun.ne bilim insan öylesine konuşulduğunu düşününce de çokta iti hissetmiyor kendini.samimiyetsiz hareketlere ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?