sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

onun yaptığı şeylerin aynısını ben yapınca nedense sırıtıyor..eşim ara çağır modunda.ama o beni hiç aramaz hiç çağırmaz sorun yok.görüştüğümüz zamanlarda da can ciğer kuzu sarması.

Ben kv ve görümcemin beni aramaması için ne çabalar verdim biliyor musun

Meşgule alırdım ya eşimden ararlardı ya da yeniden ararlardı

o kadar yüzsüzdü ikisi de

vazgeçirene kadar iki senem gitti

Sen de onu arama ve de bu konuya takılma

Konuşmazsa konuşmasın yahu.
Herkese gösterdiği kadar değer gösterin. Çok da lazım değil. Mesafeli olmak istiyor demek ki..

Bak bu problem eltiyle ,gorumceyle,kayinvalideyle ilgili bir şey değil,eşinle ilgili!!!Kadın meselelerine karışmasın,illaha da hakem olmak istiyorsa hakkaniyetle yapsın.

Konuşmazsa konuşmasın yahu.
Herkese gösterdiği kadar değer gösterin. Çok da lazım değil. Mesafeli olmak istiyor demek ki..
tamam mesafeli olalım ama birbirimizi yokta saymayalım değil mi?bende her gün neden görüşmüyoruz demiyorum zaten farklı şehirlerdeyiz.tamam o da mesafeli olalım istiyor peki neden eve çağırmadım diye daha önce abisine dert yanmıştı.neymiş bir davet etmemişim evime evlendikten sonra bizim yaşadığımız şehre geldiğinde.o zmn bunu da yapmasın.

iştee..eşim öyle mi düşünüyor.annesi ile filan yanyanalarsa görümcem x'i ara der mesela.tam ben tlfnu elime almışım kv mi arıcam öyle deyiverir.sonra arasan bir çeşit aramasan bir çeşit olursun.
Kadinlar bir yolunu bulur yahu :) kac senelik evlisiniz

Benim gorumcelerim de beni aramaz ama kardesleriyle her gun konusurlar. Gayet memnunum, beni arasalar ne konusucam, nasilsin iyisin ben de iyiyim is guc iste aynen benim de... Ne gerek var ya. Konussun kardesiyle, ortak degerleri var, birikimleri var, muhabbet edecek sey buluyorlar. Ben geriliyorum onlar beni aradiginda.

ne konuşuyolar eşinizle bu kadar? ben kardeşimle 1 saat konuşcak sey bulamıyorum. kardesim de erkek.

valla bilmiyorum ben yokken gündüz konuşuyorlar.işte bana sormadığı her şeyi eşimle konuşuyor zaten muhtemelen.

ne konuşcak hiç mi fikriniz yok?
saçma ya iyi oldugunu bileyim yeter kardesimin.
mıc mıc ilişkimi olurmuş öyle

8 aydır evligim 3-4 defa aramışmdr kardesimi , arada whatsaptan mesajlasırız. bazen 2 hafta da bir bazen 1 ayda
ne oluyosa cok konuşmaktan oluyor. bence eşinizi uyarın her aradıgında acmak zorunda degil.

Him bak benim 4 gorumcem 3 kaynim 3 abim 1 kardesim 3 tane gelin var duşün
Hepsiyle de ayri bi muhattabimiz var. :) idare ediceksin artik bazi seyleri nabicaksin. Guzelce konusun edin
of of offf Allah yardımcın olsun ya bende inan laçka vır vır konuşan bir tip değilim kv ile de neredeyse her gün konuşuyorum hatta her hafta görüşüyorum gayet mesafeliyiz.onun yapmak istediği başka birşey sanki.ne yaparsam yapayım beni dışlıyor gibi hissediyorum.ama bir ortamda berabersek herkesin içinde can ciğer kuzu sarması diyorum ya.bu ne çelişki diyorsun.ne bilim insan öylesine konuşulduğunu düşününce de çokta iti hissetmiyor kendini.samimiyetsiz hareketlere ne gerek var

8 aydır evligim 3-4 defa aramışmdr kardesimi , arada whatsaptan mesajlasırız. bazen 2 hafta da bir bazen 1 ayda
ne oluyosa cok konuşmaktan oluyor. bence eşinizi uyarın her aradıgında acmak zorunda degil.
nasıl yaparım böyle birşeyne haklaaya konuşsunlar ben konuşmasınlar demiyorum kardeşler tamam anladık ama ben neden yok sayılıyorum.ben neden aranmıyorum.abisi üzerinden isteniyorum tlfna.

Canim telefonla konusmak tercih meselesi. Bi ortamda iyiseniz telefona tasinmiyorsa bu bi tercihtir ama o ortamda olmak mecburi oluyor. Ben seni anliyorum ayni kisaslar bende de oldu ama bende kisasa kisas yapiyorum kimseyi zorunlu kilmaya kendini uzmeye zihnini yormaya gerek yok. Biraz karakter ve huy. Bunu zamanla anlarsin.

Iyi de bu yok sayilmak veya muhatap alinmamak degil ki. Nezaketen sizi de telefona istemis ne guzel. Zir zir arasa olur olmadik zamanda daha mi guzel? Bizim ailede bir tane gelin var o da teyzemin, hepimiz kuzeni aradiktan sonra gelin hanim musaitse rica edebilir miyim telefona deriz. Yani kuzene sekreterlik yaptiririz musaitse gelir.degilse o bizi musait olunca arar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…