- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
yok kopalım falan demiyorum ama ne bilim garip geliyor işte.herkesle kurabildiğim iletişimi bu kadınla kuramadım en başından beri.Karşında ki insan sana nasıl geliyosa sende ona öyle git bu insanin konumu cokta onemli degil görümce olur elti olur kardes olur ben olsam ozel zamanlarda ararim arada bi msj atarim cuma msji cok populerdir boyle durumlardakonustugun zamanlarda gayet samimi konus az ama öz cunku kopabilecegin biri degil esinin kardeşi sonucta
onlar kardeş kimi bende görümceyim ve görümcem varbende aramam aranmayıda beklemem ama birşey yapılacak sa davet dğum günü gibi beni arar görümcem bende gelinimizi arayıp konuşur plan yaparız yani gelin görümcesin diye sürekli mıçmıç içe içe olmak zorunda değilsinki kardeşler görüşr en azından sizide isteyip konuo bence nezakettir sizi kırıp üzmüosa sorun aramayınne alakası var bana sormadan konuşamaz eşim kardeşiyle demedim ki ben?tabiki de konuşurlar görüşürler kardeşler sonuçta ben benimle konuşacağı zaman beni sürekli eşim üzerinden istemesini anlayamadığımı söylüyorum.
eşim bana ara der ama zaman zaman.işte o zaman sinirleniyorum ister istemez.sanki o beni arıyor mu?bende bundan sonra eşimle konuşurken isteyim bari de konuşmadı olmayım...Diyorum ya canim benim de muhabbetim iyidir kimseyle yuz goz degilim mesafemi de saygimi da sevgimi de bilirim. Ama bazen tutmuyor kafalar duygularr.. bu da normal farkli farkli insanlarlayiz alismaliyiz herkesi sevmek herkes tarafindab sevilmek zorunda degiliz.. belki boyle olmasi daha hayirlidir ki sorun cikmasin aranizda. Eşinle aranda problem olusturmuyorsa dert etmemeye bak zamana birak.
Tamam sen gene elinden geleni yap. Bence odadan da kaçma eşinle konuşurken aksine istekli görün.ya düşünüyorumda elimden geleni yaptım bgne kadar...kendisi benden uzak duruyor bu şekilde davranarak ama benimle konuşmasını görsen can ciğer kuzu sarması sanırsın.
hayır inanki mıç mıç olacak bir tip değilim.hiçbir zaman bir davet organizasyonu bana haber vermez ben eşimden duyarım.ilk başlarda kaç kez davet ettim bir yerlere gelmedi.hatta bir keresinde gelemeyeceğini eşime haber vermişti 1 gün öncesinde.onlar kardeş kimi bende görümceyim ve görümcem varbende aramam aranmayıda beklemem ama birşey yapılacak sa davet dğum günü gibi beni arar görümcem bende gelinimizi arayıp konuşur plan yaparız yani gelin görümcesin diye sürekli mıçmıç içe içe olmak zorunda değilsinki kardeşler görüşr en azından sizide isteyip konuo bence nezakettir sizi kırıp üzmüosa sorun aramayın
Hayir ya mecbur degilsin ki niye aricakmissin. Bi durum olur farkli. Sen yuzune karsi bisey deme. ''Yaw he he ararim bi ara de " bosuna gerilmeyineşim bana ara der ama zaman zaman.işte o zaman sinirleniyorum ister istemez.sanki o beni arıyor mu?bende bundan sonra eşimle konuşurken isteyim bari de konuşmadı olmayım...
sıkıldım ya.galiba soğudum.belki de samimi gelmiyor ondan böyleyim bende.Tamam sen gene elinden geleni yap. Bence odadan da kaçma eşinle konuşurken aksine istekli görün.
iştee..eşim öyle mi düşünüyor.annesi ile filan yanyanalarsa görümcem x'i ara der mesela.tam ben tlfnu elime almışım kv mi arıcam öyle deyiverir.sonra arasan bir çeşit aramasan bir çeşit olursun.Hayir ya mecbur degilsin ki niye aricakmissin. Bi durum olur farkli. Sen yuzune karsi bisey deme. ''Yaw he he ararim bi ara de " bosuna gerilmeyinyol yön degistirmene gerek yok esin varsin konussun çak bi selam soyle de tamam :))
hiçbirşey yapmam... konuşmak istersem ben musaitsem konuşurum telefona beni istediğinde. beni niye aramıyor gibide dertlerimde olmaz. hayatıma ne kadar değer kattığı ile ilgi açıkçası ha çok değerlidir konuşurum onunla neden arayıp sormuyorsun bu beni üzüyor düşündürüyor diye neden sorarım. ama önemlide değilse abi kardeş arasına girmem muhattap almam yani ne gerek varki.merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?
işte bu tavırlara karşı içimden ne gelsin.ya diyorum ya daha önce çağırdgım bir organizasyona gelemeyeceğini bile eşime haber vermişti.ben arayıp çağırmama rağmen.e yani insan bir süre sonra napmaya çalışıyor diye sorguluyor...Birbirinizi aramak zorunda değilsiniz aslında
Sizi telefona istediğinde konuşmak zorunda da değilsiniz o da sizi tele istemek zorunda değil
Bunlara rağmen telefona sizi istiyorsa demekki sizi umursamamazlik yapmıyor belki kendince böyle mesafe koyuyor
Sizde içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence
işte onu da yapamıyorsun yaa..birde müsait değilm desen müsait olmayanın dönmesi beklenir ki o daha fenaa...bende onu aramıyorum sormuyorum artık.ama birgün eşim ara derse ona patlamaktan korkuyorum.Kafaya takılacak bir mevzu değil, ben olsam oralı olmazdım.
Beni kaale almayanı bende almazdım.
Eşim üzerinden beni telefona istiyorsa, şu anda müsait değilim lütfen beni sonra arasın diyeceği varsa diye söyler telefonu almazdım...
İşte böyle birini ciddiye almamak gerek zatenişte bu tavırlara karşı içimden ne gelsin.ya diyorum ya daha önce çağırdgım bir organizasyona gelemeyeceğini bile eşime haber vermişti.ben arayıp çağırmama rağmen.e yani insan bir süre sonra napmaya çalışıyor diye sorguluyor...
öyle soramam ki yaa...hem o beni hiç muhatap almıyorsa ben niye onu iyice havaya sokayım ki?Ya direkt olun...
"Hayırdır beni neden muhattap almıyorsun? " diye sorun.
Ben olsam sorardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?