sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

yok kopalım falan demiyorum ama ne bilim garip geliyor işte.herkesle kurabildiğim iletişimi bu kadınla kuramadım en başından beri.

onlar kardeş kimi bende görümceyim ve görümcem varbende aramam aranmayıda beklemem ama birşey yapılacak sa davet dğum günü gibi beni arar görümcem bende gelinimizi arayıp konuşur plan yaparız yani gelin görümcesin diye sürekli mıçmıç içe içe olmak zorunda değilsinki kardeşler görüşr en azından sizide isteyip konuo bence nezakettir sizi kırıp üzmüosa sorun aramayın

eşim bana ara der ama zaman zaman.işte o zaman sinirleniyorum ister istemez.sanki o beni arıyor mu?bende bundan sonra eşimle konuşurken isteyim bari de konuşmadı olmayım...

Aman ya boşverin.
Bende ablamla sürekli konuşurum,eşimle araları iyidir selam söylerler birbirlerine olur biter.
Eşimde kız kardeşiyle konuşur,bazen konuşuruz,canım o an konuşmak istemiyorsa selam söyle der geçerim. Ki aramız iyidir.
Kendinize dert yaratmayın yok yere.
Kardeşler onlar konuşurlar bunda birşey yok yani.

İşin mi yok be guzelîm bunlara takılarak içini karartma inan zaman kaybı. İlerde bu na uzuldugune üzülürsün.

ya düşünüyorumda elimden geleni yaptım bgne kadar...kendisi benden uzak duruyor bu şekilde davranarak ama benimle konuşmasını görsen can ciğer kuzu sarması sanırsın.
Tamam sen gene elinden geleni yap. Bence odadan da kaçma eşinle konuşurken aksine istekli görün.

hayır inanki mıç mıç olacak bir tip değilim.hiçbir zaman bir davet organizasyonu bana haber vermez ben eşimden duyarım.ilk başlarda kaç kez davet ettim bir yerlere gelmedi.hatta bir keresinde gelemeyeceğini eşime haber vermişti 1 gün öncesinde.

eşim bana ara der ama zaman zaman.işte o zaman sinirleniyorum ister istemez.sanki o beni arıyor mu?bende bundan sonra eşimle konuşurken isteyim bari de konuşmadı olmayım...
Hayir ya mecbur degilsin ki niye aricakmissin. Bi durum olur farkli. Sen yuzune karsi bisey deme. ''Yaw he he ararim bi ara de " bosuna gerilmeyin yol yön degistirmene gerek yok esin varsin konussun çak bi selam soyle de tamam :))

Birbirinizi aramak zorunda değilsiniz aslında
Sizi telefona istediğinde konuşmak zorunda da değilsiniz o da sizi tele istemek zorunda değil

Bunlara rağmen telefona sizi istiyorsa demekki sizi umursamamazlik yapmıyor belki kendince böyle mesafe koyuyor

Sizde içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence

Hayir ya mecbur degilsin ki niye aricakmissin. Bi durum olur farkli. Sen yuzune karsi bisey deme. ''Yaw he he ararim bi ara de " bosuna gerilmeyin yol yön degistirmene gerek yok esin varsin konussun çak bi selam soyle de tamam :))
iştee..eşim öyle mi düşünüyor.annesi ile filan yanyanalarsa görümcem x'i ara der mesela.tam ben tlfnu elime almışım kv mi arıcam öyle deyiverir.sonra arasan bir çeşit aramasan bir çeşit olursun.

hiçbirşey yapmam... konuşmak istersem ben musaitsem konuşurum telefona beni istediğinde. beni niye aramıyor gibide dertlerimde olmaz. hayatıma ne kadar değer kattığı ile ilgi açıkçası ha çok değerlidir konuşurum onunla neden arayıp sormuyorsun bu beni üzüyor düşündürüyor diye neden sorarım. ama önemlide değilse abi kardeş arasına girmem muhattap almam yani ne gerek varki.

Kafaya takılacak bir mevzu değil, ben olsam oralı olmazdım.
Beni kaale almayanı bende almazdım.
Eşim üzerinden beni telefona istiyorsa, şu anda müsait değilim lütfen beni sonra arasın diyeceği varsa diye söyler telefonu almazdım...

işte bu tavırlara karşı içimden ne gelsin.ya diyorum ya daha önce çağırdgım bir organizasyona gelemeyeceğini bile eşime haber vermişti.ben arayıp çağırmama rağmen.e yani insan bir süre sonra napmaya çalışıyor diye sorguluyor...

işte onu da yapamıyorsun yaa..birde müsait değilm desen müsait olmayanın dönmesi beklenir ki o daha fenaa...bende onu aramıyorum sormuyorum artık.ama birgün eşim ara derse ona patlamaktan korkuyorum.

İşte böyle birini ciddiye almamak gerek zaten
Mesela sizi tele istediğinde müsait değilim sonra görüşürüz diyebilirsiniz
Sizde davetine gidemeyeceginizi eşinizle iletin

Böyle olmak böyle davranmak içinize sinmiyor farkındayım ama yapacak birşey yok malesef

Ya direkt olun...
"Hayırdır beni neden muhattap almıyorsun? " diye sorun.
Ben olsam sorardım...

Eşimle konuşurken beni isteyeni kişisel olarak aramam. 2-3 ay sonra eşimle konuşurken eşimden telefonu ister bir merhaba derim,o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…