- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Yaa öyle işteİki ucu ... değnek
İşte bunu tutturmam şimdiye kadar pek vuku bulmadı, açıkçası yoruldum da sürekli yeni bir ilişki, yeni insanlar tanıma çabası vs vs. Biraz da bundan sanırım. Artık bir karar vermek istiyorum.Ikisini de bırakıp hem seven hem sevdigimi arardım..Sevene ok desen sevmedigin biri ile evlilik olmaz.Sonuçta o insanla ayni yastığa baş koyacaksın.Sana dokunması bile sana acı verir..Senin tutkun olan anlattığın kadarı ile bana sağlam gelmedi...Yeni ufuklara yelken aç bence
İşte şu ikinci taraf aklımı kurcalıyor benim de. Yani çocuk çok verici bir karakter. Eminim sadece bana karşı da değil, mutlu etmek için çanalayan, insanları kırmamaya çalışan biri.Bence her iliskide bir taraf muhakkak daha cok seviyor daha cok ozveri gosteriyor ben kendi evliligimde daha cok seven tarafim yani sevdigim kisiyle birlikteyim
Ama dunyaya bi daha gelsem cok sevilen taraf olmayi isterdim bence senin surekli ustune titreyen cok seven biriyle olmak hayati daha rahat ve mutlu kılar
Evet bu da bana daha mantıklı geliyor.Ben olsam birinciyle ipleri koparirdim.cunku artık aşk acısı çek evlenmeye ikna et istekli olmasını sağla trip çek vs. ohooo. Birinciyle tamamen iletişimi kesip gözden çıkarırdım.bunu yaptıktan sonra ikinciye odaklanirdim.bakardim uygun mu bana değil mi, içim kabul edecek mi,aynı yastığa baş koyabilecek miyim..ondan sonra kafama uyarsa devam uymazsa güle güle
yanlış karar vermektense karar vermemen bence daha iyi...Emin olmadığın 2 aday var...Eminim vakti zamanı gelince heh iste bu diyeceğin biri olacaktır.İşte bunu tutturmam şimdiye kadar pek vuku bulmadı, açıkçası yoruldum da sürekli yeni bir ilişki, yeni insanlar tanıma çabası vs vs. Biraz da bundan sanırım. Artık bir karar vermek istiyorum.
İşte şunu kestiremiyorum ben, bu çocuğa tamamen boş muyum? Ya da boş olur muydum diğer eleman olmasaydı. Şundan da eminim, ikinci eleman beni mutlu edecek bir çok özelliğe sahip.Sevmediğim, beni sevenle evlendim.. sonum 1 ay sonra boşanma davası...
Tabi herkes benim gibi olacak diye birşey yok, ama ben erkeğin daha fazla sevmesi, ama kadının da sevdiği bir evlilik taraftarıyım..
Şu anda karar vermek istemiyorum zaten, hıh şu demeyeceğim. Belki ikisi de olmayacak bilmiyorum. Ama en azından tecrübelilerden evlilikte neyin önemli olduğunu öğrenmek istiyorum.yanlış karar vermektense karar vermemen bence daha iyi...Emin olmadığın 2 aday var...Eminim vakti zamanı gelince heh iste bu diyeceğin biri olacaktır.
İşte öyle olduğunu düşündüğüm adam sağlam pabuç değilİkisi de olmaz. Hem seveceksin hem sevileceksin.
Tebrik ediyorum o zaman sizi. Alkış mı tutmalıyım?Senin yerinde olmam. Birini severken başka biriyle de evlilik düşünecek, acaba diyebilecek kadar... Neyse karakter meselesi böyle şeyler işte, cümlenin devamına gerek yok. Yani aklımda birisi varken bir başkasının zerresi bile düşmez benim hayatıma da aklıma da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?