- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Verilen değer mi önemlidir sizce de?Sevgiyi gec , sana verdigi degere bak. Kalbini kirdiktan sonra sevmesi onemli degil.
Verilen değer mi önemlidir sizce de?
Ama niye dalga geçiyorsunuz şimdi oruç oruçYok laf olsun diye yazdim.
Ben bundan sonra sevgiye filan bakmam. Sadece verdigi degere bakarim. Deger veriyorsa seviyordur ama seviyorsa bu deger verdigi anlamina gelmiyor.
Böyle net şeylerle gelin banaİkinci
Bir sürü derdim sıkıntım var evet. İkinci tam mantık. Uffİçinden gelen sesi dinle. Ben olsam o anki durumuma bağlı hayatımda her şey yolundaysa ve bir ilişki için heyecanlanıp savaşmaya gücüm varsa ilkini seçerdim, bir sürü derdim sıkıntım varsa ikincisini.
Bir sürü derdim sıkıntım var evet. İkinci tam mantık. Uff
Ben seven tarafım. Ama herşeyim batıyor eşime.insan sevmediğine katlanmıyor işte
Ama bak şimdi oluyor mu öyle benimki karşılık buluyor seninki şaibeli falan :)
Kafam iyice karıştı
Yuzune karsi da "birinci eleman" diyorsun demedim zatenNormalde birinci eleman diye bahsetmediğimi tahmin ediyorsunuzdur sanırım? Burda karışıklık olmasın diye böyle bir yaftalama yaptım adama. Normalde daha farklı tabii ki.
Durumlar karışık burda anlatmadığım şekilde. Süreç çok zor, sevgimden eminim. Diğer kişiyi zaten aman hayatıma girsin diye bakmadım. Sizin de tanıştığınız ama sevgili olmayı düşünmediğiniz er kişileri vardır muhakkak değil mi?
O kişinin duyguları gelişti bana karşı. Bu da benim aklımı karıştırdı. Çünkü ilk mesajımda da sonrunlar var dedim. Ondan kaynaklı, aşacağını söylediği ama henüz bir şey yapmadığı. Seviyorum ama güvenmiyorum.
Diğer kişinin aklımı karıştırma sebebi de zaten onun fazlasıyla donanımlı biri olmasından kaynaklanıyor. Yani böyle hayranlık duyduğum bir insan. Çok başarılı, iyi niyetli, sosyal, yardımsever vs vs. Güven veren bir kişilik.
Bence bu sahislarin ikisiyle de olmaz.
Ama niye dalga geçiyorsunuz şimdi oruç oruç
Benim de aklımı kurcalayan bu aslında. Yani bundan sonra severim diyebileceğim kişi ya çıkar ya çıkmaz, bu kadar değer veren biri daha zor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?