• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi seven mi, sizin sevdiğiniz mi?

Şimdiki aklım olsa beni sevenle evlenirdim... burda bi arkadaş da demişti bir zamanlar "bir ilişkide daha çok seven taraf kadınsa sonunda kadın hep paspas oluyor" diye, çok haklı...
Yaaa işte benim de aklımı bu kurcalıyor. Sonuçta mutlu olmak için evleniyoruz, çile çekmek için değil.

Bence ikisini de sevmiyorsunuz siz. Birini ciddi anlamda sevseydiniz diğerinin ne kadar sevip sevmediği umrunuzda olmazdı. İkisini de bırakın bence, hem sevip hem sevileceğiniz birini bulursunuz muhakkak.

Bence ikisini de sevmiyorsunuz siz. Birini ciddi anlamda sevseydiniz diğerinin ne kadar sevip sevmediği umrunuzda olmazdı. İkisini de bırakın bence, hem sevip hem sevileceğiniz birini bulursunuz muhakkak.
Öyle olmuyor işte, geçmiş kalabalık elde var sıfır. Doğru düzgün ilişki anlamında. Yaş da 31, küçük değilim. Artık hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.

İçim sıkıldı yine yaw :KK43: yine karar veremeyen jane
Karar verecek bir şey yok, karşılıklı birbirinizi sevdiğini düşündüğün kişi ile uygun değilsiniz, seni seveni de sen sevmiyorsun e bu iki ilşkinin de sonu zaten yok. Bu yüzden ikisini de gözden çıkart ve kendine daha uygun karşılıklı sevginin olduğu bir ilişkiyi seç. Zamana bırak yani.

İşte şunu kestiremiyorum ben, bu çocuğa tamamen boş muyum? Ya da boş olur muydum diğer eleman olmasaydı. Şundan da eminim, ikinci eleman beni mutlu edecek bir çok özelliğe sahip.

Valla bişey söyleyim mi.. eşim olacak kişi de öyleydi.. üniden arkadaşlarım diyordu ki X ile evlenirsen seni çok mutlu eder, kıymetini iyi bilir diyorlardı. Dışarıya yansıttığı kadarıyla sadece.. ama iş öyle olmadı, tamam benim de hatalarım vardı, ama olmadı.. O çok fedakarlık yapan kişiler Birgün bunu bırakıyor, vazgeçiyor..

Seni seveni tercih et. Oyle evlilik kolay zanaat degil cunku.

hiç sevmediğin biriyle evlilik çok zor ya.
hem sen mutsuz olursun hem de karşı tarafı mutsuz edersin çünkü her hali tavrı batar sana sevmeyince.
ben de yaklaşık iki ay önce bu yüzden bir ilişkimi bitirdim mesela. çok varlıklı bir adamdı.
beni çok seviyordu ama gel gör ki ne kadar denediysem de sevemedim ve çok mutsuz oldum zamanla.
dokunmak gibi bir arzum olmadı hiç mesela.
böyle biriyle nasıl aynı yastığa baş koyulur?
yaş da ilerliyor evet fakat mutsuz ve huzursuz olacaksan hiç olmasın bence.
ama bazıları da var ki evlendikten sonra ben de sevdim, çok mutluyum falan diyor.
ben yapamadım. hem ten uyumu yoktu hem de kafa olarak sevmedim. ama senin o ilişki için tutunacak bir dalın varsa denemeye değer olabilir.

diğer tutkulu ilişkin ise seni yorar. seven insan tavrıyla belli eder mutlaka. sadece cümle kurmakla olmaz. yalnız belli ki kalbin onda. kafanı karıştıran önemli bir nokta konumunda. bu yüzden işin zor. tutku varsa kopmak çok zor oluyor çünkü. araya başkası da girse tutkun olduğuna koşuyorsun. ben de bu durumdayım. ama benim tutkum karşılık buluyor. seninki ise şaibeli. =s

Hem seni seveni hem de sevildiğim Kişiyi bulup ona göre adım almalısın bence bunların ikisi de değil

hem sen mutsuz olursun hem de karşı tarafı mutsuz edersin çünkü her hali tavrı batar sana sevmeyince.
ben de yaklaşık iki ay önce bu yüzden bir ilişkimi bitirdim mesela. çok varlıklı bir adamdı.
beni çok seviyordu ama gel gör ki ne kadar denediysem de sevemedim ve çok mutsuz oldum zamanla.
ama bazıları da var ki evlendikten sonra ben de sevdim, çok mutluyum falan diyor.
ben yapamadım. hem ten uyumu yoktu hem de kafa olarak sevmedim. ama senin o ilişki için tutunacak bir dalın varsa denemeye değer olabilir.

diğer tutkulu ilişkin ise seni yorar. seven insan tavrıyla belli eder mutlaka. sadece cümle kurmakla olmaz. yalnız belli ki kalbin onda. kafanı karıştıran önemli bir nokta konumunda. bu yüzden işin zor. tutku varsa kopmak çok zor oluyor çünkü. araya başkası da girse tutkun olduğuna koşuyorsun. ben de bu durumdayım. ama benim tutkum karşılık buluyor. seninki ise şaibeli. =s

Ama bak şimdi oluyor mu öyle benimki karşılık buluyor seninki şaibeli falan :)
Kafam iyice karıştı

Aynen öyle. Şu an paspas işlevi bile görmüyorum.artık beni farketmiyor
Şimdiki aklım olsa beni sevenle evlenirdim... burda bi arkadaş da demişti bir zamanlar "bir ilişkide daha çok seven taraf kadınsa sonunda kadın hep paspas oluyor" diye, çok haklı...

hanımlar merhaba
Biliyorum başlık garip biraz ama sorum bu cidden. Şimdi şöyle ki iki kişi var gündemde. Biriyle birbirimizi karşılıklı sevdiğimizi düşünüyorum; düşünüyorum çünkü tam emin değilim. Sevdiğini söylüyor fakat hareketleri hiç öyle gelmiyor bana. Benim kalbim ondan yana, tutkum da. Bir de bu kişiyle aramızda problem var. Ailelerin anlaşması falan filan derken 1 yılı bulur belki kavuşmamız. Ha evlilik konusunda da net değil tavrı. Çok sağlam değil yani.
İkinci kişi direk yüzüğü alıp geleyim modunda. Beni seviyor, her türlü nazımı çekiyor. Benden ona karşı tık yok ama. Bugün aramasa sormasa pek düşünmem ardını.
İkisinin de iyi meslekleri var, benim de öyle. Yaşlarımız oturmuş durumda.
Birini severken ikincisi nasıl oldu derseniz, ayrılmıştık. Bu ikinci kişi de aklımda diğerinin olduğunu biliyor. Arkadaş modunda konuşuyoruz yani.
Birinci elemanla da konuşuyoruz ama eski modda değiliz.
Böyle de salak bir durumdayım işte. Napacağımı bilmiyorum hiç bir şekilde.
Ha bir de evlenmekten de korkuyorum, o da ayrı bir olay.
Hadi bakalım benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Birini gercekten sevsen "birinci eleman" filan diye bahsetmezsin bi kere.. Onun sevgisinden emin degilim demissin ama seninki de pek saglam degil..
Ayrica sevsen aklina baska birinin olma ihtimali bile gelmez.. Sen önce kendi duygu ve beklentilerini iyice tart bence.. Karsilikli olmali sevgi, saygi, ask..

Birini gercekten sevsen "birinci eleman" filan diye bahsetmezsin bi kere.. Onun sevgisinden emin degilim demissin ama seninki de pek saglam degil..
Ayrica sevsen aklina baska birinin olma ihtimali bile gelmez.. Sen önce kendi duygu ve beklentilerini iyice tart bence.. Karsilikli olmali sevgi, saygi, ask..
Normalde birinci eleman diye bahsetmediğimi tahmin ediyorsunuzdur sanırım? Burda karışıklık olmasın diye böyle bir yaftalama yaptım adama. Normalde daha farklı tabii ki.
Durumlar karışık burda anlatmadığım şekilde. Süreç çok zor, sevgimden eminim. Diğer kişiyi zaten aman hayatıma girsin diye bakmadım. Sizin de tanıştığınız ama sevgili olmayı düşünmediğiniz er kişileri vardır muhakkak değil mi?
O kişinin duyguları gelişti bana karşı. Bu da benim aklımı karıştırdı. Çünkü ilk mesajımda da sonrunlar var dedim. Ondan kaynaklı, aşacağını söylediği ama henüz bir şey yapmadığı. Seviyorum ama güvenmiyorum.
Diğer kişinin aklımı karıştırma sebebi de zaten onun fazlasıyla donanımlı biri olmasından kaynaklanıyor. Yani böyle hayranlık duyduğum bir insan. Çok başarılı, iyi niyetli, sosyal, yardımsever vs vs. Güven veren bir kişilik.

Back
X