• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi seven mi, sizin sevdiğiniz mi?

Yok laf olsun diye yazdim. :confused:

Ben bundan sonra sevgiye filan bakmam. Sadece verdigi degere bakarim. Deger veriyorsa seviyordur ama seviyorsa bu deger verdigi anlamina gelmiyor.
Ama niye dalga geçiyorsunuz şimdi oruç oruç :110::halay:
Benim de aklımı kurcalayan bu aslında. Yani bundan sonra severim diyebileceğim kişi ya çıkar ya çıkmaz, bu kadar değer veren biri daha zor sanki.

İçinden gelen sesi dinle. Ben olsam o anki durumuma bağlı hayatımda her şey yolundaysa ve bir ilişki için heyecanlanıp savaşmaya gücüm varsa ilkini seçerdim, bir sürü derdim sıkıntım varsa ikincisini.

İçinden gelen sesi dinle. Ben olsam o anki durumuma bağlı hayatımda her şey yolundaysa ve bir ilişki için heyecanlanıp savaşmaya gücüm varsa ilkini seçerdim, bir sürü derdim sıkıntım varsa ikincisini.
Bir sürü derdim sıkıntım var evet. İkinci tam mantık. Uff

Bir sürü derdim sıkıntım var evet. İkinci tam mantık. Uff

Ha seçmek zorunda da değilsin. Ben sevgilimle bu şekilde başladım çok iyi anlaşıyorduk ama aşık falan değildim kaybetme korkum yoktu. Zamanla da sevdim pişman da değilim ama bu durum herkese göre değil.

1. Normalde birinci eleman diye bahsetmediğimi tahmin ediyorsunuzdur sanırım? Burda karışıklık olmasın diye böyle bir yaftalama yaptım adama. Normalde daha farklı tabii ki.
    Durumlar karışık burda anlatmadığım şekilde. Süreç çok zor, sevgimden eminim. Diğer kişiyi zaten aman hayatıma girsin diye bakmadım. Sizin de tanıştığınız ama sevgili olmayı düşünmediğiniz er kişileri vardır muhakkak değil mi?
    O kişinin duyguları gelişti bana karşı. Bu da benim aklımı karıştırdı. Çünkü ilk mesajımda da sonrunlar var dedim. Ondan kaynaklı, aşacağını söylediği ama henüz bir şey yapmadığı. Seviyorum ama güvenmiyorum.
    Diğer kişinin aklımı karıştırma sebebi de zaten onun fazlasıyla donanımlı biri olmasından kaynaklanıyor. Yani böyle hayranlık duyduğum bir insan. Çok başarılı, iyi niyetli, sosyal, yardımsever vs vs. Güven veren bir kişilik.
    Yuzune karsi da "birinci eleman" diyorsun demedim zaten :KK51: neyse

Birincisi hiç olmaz gibi. Zaten kendiniz de ilişkinizin sorunlu olduğunu biliyorsunuz. Evlenseniz de problemleriniz devam edecektir. İkinciye karşı siz de boş değilsiniz. Hayran olduğunuzu diyorsunuz. Belki seviyorsunuz da, çantada keklik gördüğünüz için şu anda fark etmiyorsunuzdur. Malum insan zoru sever. Kaybedersiniz pişman olabilirsiniz. O yüzden ikinci denenmeğe değer.

Ama niye dalga geçiyorsunuz şimdi oruç oruç :110::halay:
Benim de aklımı kurcalayan bu aslında. Yani bundan sonra severim diyebileceğim kişi ya çıkar ya çıkmaz, bu kadar değer veren biri daha zor sanki.

Arayan mevlasini da belasini da bulur . :KK19: Konunu daha yeni okudum. Ben sadece basliga yorum yapmistim.

Ikisi de olmaz. Kalbin atmadiktan sonra neye yarar ama araya ikinci girdikten sonra ikinciyi olur mu diye dusunuyorsan birinciyle de olmaz. Ne diyorduk toplama cikarma bolme falan filan. :KK45:

Evlenmek için evlenen çok insan var, hep de mutsuzlar. Yaşınızdan bağımsız düşünün. İçinize sinen biri olana dek evlenmeyin. Ciddi bir yola girmeden önce de ikinci diye bahsettiğiniz kişiyle bir ilişki deneyebilirsiniz. Ama sonradan his oluşmuyor insanlarda genelde, olsa olurdu diyorum. İlk kişi size güven verse kafanız karışık olmazdı bence. O nedenle ikisi de olumsuz görünüyor.

Seni seveni sana dokunmaya bile kiyamayan birini sec .. Ben zamaninda kendi askimin pesinden gidicem dedim perisan oldum boyle olacagini bilseydim onceden bana dokunmaya bir soz soylemeye bile korkan insanlari secerdim ama sevmiyorum diye sans bile vermemistim simdi duvarlara kafa atiyom zaman geciyo

Ben beni çok sevene aşık olurum zamanla. Ama buna gerçekten inanmam için yıllar geçebilir. Siz de böylemisinizdir mesela? Cevap buna göre değişir. Sorunuza cevabım, ben seveni tercih ederim. Kendim zaten zor bir insanım, bide beni zorlayacak biri olsun istemiyorum hayatımda.

kesinlikle senı seven. bi erkek seviyosa gözü dünyayı görmüyor. sevmiyosa nezaketten ve beyinden yoksun erkek kişisi dünyayı kadına dar ediyor ne yazık ki. tabi senin de mantıgın, az da olsa kalbin o adama yatıyorsa mükemmel olur.

Sevdiğiniz ve sizi seven birini bekleyin . Tutku hissetmediğimiz içinizin almadığı adam ile evlenirseniz , Allah korusun ileri de aklınız karışır , belki de boşanmak zorunda kalırsınız . Sevdiğiniz kişi adamakıllı elinizden tutarsa ne ala :)

Back
X