Sizi Sogutan Erkek Hatalari ...

Yapmayan o kadar az var ki ama bacağını açıp yayılarak oturmalarını pek sevmiyorum, ağayız paşayız ağır abiyiz gibi.
İlk mesajdaki gibi imla hatalarını, farklı harfler kullanılmasını özellikle ben de sevmiyorum hiç.

İmla hatalarına falan pek takılmam da, vücut diline, davranışlarına bakarım. Tüküren, geğiren, yayılıp oturan, çok donuk ya da çok yılışık erkeklerden hiç hoşlanmam.

Sigara içen ,
Alkolü ağzıyla içmeyen ,
Bi sürü kız kankası olan ,
Bol ve ağı düşük pantolon giyen ,
"yha,sLm,sefiorumm,herkez.." ve türevleri,
"Yok ben takmam ,dün şu kızlaydım bugün bunla" diye kendini playboy zanneden,
Aşırı derecede para hesabı yapan,
Ellerinde ve sırtında tüy olan

Şuna şöyle bağırdım,fırça çektim deyip şahsin yanında kedi gibi olan,
Aynı kıyafeti günlerce giyen,
Görgü kurallarını bilmeyen,
Mekanlarda çalışanlara köle gibi davranan,
Herhangi bir siyasi görüşü olmayan,
Dedikodu yapan,
Araba kullanmayı iyi bilmeyen,
Kültürsüz,
Dişlerini insanların içinde karıştıran,
Düşüncesiz,kaba erkeklerden anında uzaklaşırım

ana kuzusu erkekler. anası ne derse kukla gibi onu yapan ve diyen erkekler. karakteri oturmamış, ezik tipler.

ben de anaci erkekler cok gicik olurum . birde hasbelkadar cocugu da oldumu kendini bir sey saniyorlar. gelde evde gor sen onu bi . tuvalete giderken bile analarindan izin aliyorlar. ...
ALLAH HERKESI ANACI ERKEKLERDEN KORuSUN .AMIN.
uzun lafin kisasi bende sakiz cigneyen erkeklerden nefret ederim . karsimda agzinda sakizla gelirsen senden sogumam icin cok buyuk bir sebep yaratmis olursun ...

Şu an bir korktum yazarken ama :)
Kötü araba kullanan erkekten soğuyorum :)
Daha bir sürü neden sayabilirim aslında

Öz güveni olmayan, pasif, sırlı, korkak ( ozellikle kopekten korkanlar.bunlardan cok var :) ) sürekli kendini övüp kompleksini bastırmak için de yanındaki bayanı eleştiren, aşağılayan erkekler...ilk aklıma gelen itici erkek özellikleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…