Biz sevgilimle evlenicektik 3,5 yillik bi beraberligimiz vardi.. takii benden ayrilana kadar iyi gidiyordu hersey..bana 4-5 aydir bana artik sevgisi olmadigini söyleyene kadar..benle bittigini söyledikten sonra 2 hafta aramadim sonra bisey ögrendim onun icin ailesini aradim.. iki hafta sonrada mailinde bi kizla resmini yakaladim.. kii o kizla yolda karsilasmisti lise arkadsiydi.. o kizda benle oldugunu biliyordu hatta..ben ona nekadar ben varken görüstüklerini iddia etsemde kabul etmedi.. beni aldatmadigini söledi..ilk ayrilirken benden daha iyisini bulursun is yerinde..belki ozaman sükredersin benimle evlenmedigine..arkads kalabiliriz..seni insan olarak cok seviyorum falan diyordu...ama ben kizi ögrendim o da o sirada benim birinden hoslandigimi ögrenmis.. tabi o kizi duyar duymaz cildirdim aradim falan.. oda bana naparsan yap beni ilgilendirmiyosun sende birini bulmussun bos durmamissin.. biz uzak iliski yasiyoduk zaten..bu kizlada resimleri kizin evinde cekilmisler..sirf benimde birinden hoslandigimi duyunca naparsan yap ilgilendirmiyosun beni.. bir aydir beraberiz ve mutlu bi iliskimiz var falan dedi.. ben bi anda 4 kilo vermistim üzüntüden..cünkü inanamiyordum.benimle evlilik planlari kuran..esya alisverisini düsünen bi insan nasil biranda degisebilirdi..hergün bunlar kafami kurcaliyordu..ama emindim kendimden bgün gelicek atlaticaktim..aradan 4 ay gecmis durumda.. o son konusmadan sonra 3 aydir ne ariyorum ne soruyorum..ama beni takip ettigine eminim facebookta..onun kiskanicagi türden resimler koyunca oda deistiriyor sevgilisiyle resim koyuyor..ortak arkadsimiz duygusal bi parca paylasti onu begen yapiyor..bu son iki hafta öncede yine yapt iki paylasima.. dikkat cekmeye calisiyor.. 2 gün resimlerimi disariyada actim gördü tüm resimlerim 2 saat sonra oda sevgilisiyle resmini koydu..bugünde asik oluyorum galiba gibi bi sayfayi begendim facede..aradan 3-4 saat sonra kendi resmini koydu..yani bilmiyorum aslinda pisman oldugnu hissediyorum.ama bana dönecek yüzü olmadiginida biliyorum..
onunla evlensem mutlu olurmuydum cok emin degilim.. bana ayrilirken dedikleri ckti.. suan ondan daha iyi yerde olan biriyle görüsüyorum..beraberlik kapida..insallah olur simdide onunla ugrasiyorum exle ugrasiyorum anliyacaginiz kafam cok karisik.. ama yinede eximin bana dönmesini bana bi sekilde ulasmasini pisman olmasini istiyorum..sizce olurmu dersiniz bu yazdiklarima ve yaptiklarima göre ? biraz daha zaman gecsin 3-4 gün sonrada facede iliskisi var yapicam bakalim ne olucak :=) iyi yapiyomuyum arkadslarrr ? yoksa iliskisi var yaparak onu kendimden tamamen mi iterim ? eger yanlis yapiyorsam ne yapmami önerirsiniz facemi mi kapatsam bir ay falan ?
Hayatına aynen devam etmen en doğrusu.Eğer düzgün giden bir ilşkin varsa yaz.Yoksa böyle bir şey sakın yapma canım.Face kapamana grek yok girmezsin olur biter.