Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...
Yalnız başlık pek anlaşılır olmamışBir şey yapmazdım eğer kaldıramayacağımı düşünürsem yazmazdım.
81 il dururken niye o şehir derdim kendime
misal ikimiz de farklı anlamışız
Kusura bakmayın cidden açık olmamış. Eski sevgilimin bulunduğu şehre gidiyorum. Sebebi ben değilim. Oraya devlet atadı...Ayrılalı da 1 sene 4 ay oldu sanırsam. Ağustosun 14 ünde göreve başlıyorum.Görürsem ne yaparım bilmiyorum. Sanırım şimdi daha açık oldu
Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...
küçük bir şehir mi de,görme ihtimaliniz çok mu fazla yani, ayrılalı bir yılı geçmiş,belki o da başka yere atandı vs. karşılaşırsanız da içinizde tamamen bitirdiyseniz kafanızı çevirip yolunuza devam edersiniz herhalde...
bu sevgili yalan mı söyledı yaşadığı şehirle ilgili, yoksa eski sevgili mi?
O özel bir şirkette çalışıyor. Başka şirkette çalışmaz ki. Sanmıyorum başka bir şehire gittiğini. Neticede memleketinde çalışıyor... Evet Küçük bir şehir((
al işte bir farklı anlama daha
konu içeriği bu soruları gerektiriyor yorum yapmamız için
konu başlığı ve içerik net olmayınca herkes kendi anladığı gibi soru sormuş
evet konu başlığında ''terkedilmiş'' ama içerikte hala birliktelermiş gibi anlatılmıs.
Kusura bakmayın cidden açık olmamış. Eski sevgilimin bulunduğu şehre gidiyorum. Sebebi ben değilim. Oraya devlet atadı...Ayrılalı da 1 sene 4 ay oldu sanırsam. Ağustosun 14 ünde göreve başlıyorum.Görürsem ne yaparım bilmiyorum. Sanırım şimdi daha açık oldu
İçinde bir yerleri yokla bakalım sen bu adamı görmek mi istiyorsun yoksa içten içe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?