Canım yokladım şu an bişey yok hatta 0 diyebilirim. Ama onu görünce ne yaparım bilmiyorum ki o yüzden sordum zaten. Zamanında çok sevmiştim ben onu.
Muhakkak sızlar için sevmişsin çünkü.. ama çok acıtmaz mrk etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yokladım şu an bişey yok hatta 0 diyebilirim. Ama onu görünce ne yaparım bilmiyorum ki o yüzden sordum zaten. Zamanında çok sevmiştim ben onu.
Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...
Siz o şehri bilinçli olarak yazmış olmuyor musunuz tercihlerde?Benim bildiğim öyle.
Sanki içinizde birşeyler var gibi...
Belkide senin onun bulunduğun şehre gideceğini duymuştur ondan u dönüşü yapmıştır.
Ama seni daha önce engellediyse bu adam boş ver gitsin. Ne akla hizmet böyle bir şey yapar ki utanmadan bide şimdi mesaj atmış engeli kaldırıp.
Anladım. Bence boş ver uğraştığına değmez..Duymuş olması imkansız. Ailemden başka kimse bilmiyor.