• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi terk eden sevgilinizin yaşadığı şehre gitmek zorunda olsanız ve karşılaşsanız ?

Seni neden terk etti.
Sen neden onu görmekten korkuyorsun.
Görsen de görmezden gel. Tanıma yoluna devam et.
Kaldı ki şehir ne kadar küçük olursa olsun görme ihtimalin yine de az.
İş yerleriniz evleriniz vs bitişik gibi derde düşmüşsün. Boş veeerr.

Görmekten korkuyorum çünkü gördüüğm an ne hissederim bilmiyorum. Eskisi gibi derin bir sevgi mi, nefret mi bunları bilmiyorum. Artı gördüğümde nasıl kafamı eğip geçerim bilmiyorum. Biz uzaktayken ayrıldık. Yan yana olduğumuz zamanlar böyle bişeyimiz olmadı.Bilmiyorumlar dolu kafamda...

Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...

Benim düşüncem.. Karşılaşırsam hiç tanımamış gibi davranır yoluma bakarım
Gerçekten sevseydi ayrılmayı değil Ömrün olmayı seçerdi..
Beni bırakanı ben hiç tanımam

Merak etmeyin karşılaşmazsınız görmek isteyince görülmüyor özellikle aynı ilçede bile olsan:)))

amaaaaaaaaaann sıkma canını. belki bu bi işarettir... barışırsınız, olur biter :)

Yalnızdır, özlemiştir, hatırlamıştır, pişmandır... Her şey olabilir sonraki hareketlerine bakmak lazım.

Siz o şehri bilinçli olarak yazmış olmuyor musunuz tercihlerde?Benim bildiğim öyle.

Sanki içinizde birşeyler var gibi...

Belkide senin onun bulunduğun şehre gideceğini duymuştur ondan u dönüşü yapmıştır.
Ama seni daha önce engellediyse bu adam boş ver gitsin. Ne akla hizmet böyle bir şey yapar ki utanmadan bide şimdi mesaj atmış engeli kaldırıp.

Belkide senin onun bulunduğun şehre gideceğini duymuştur ondan u dönüşü yapmıştır.
Ama seni daha önce engellediyse bu adam boş ver gitsin. Ne akla hizmet böyle bir şey yapar ki utanmadan bide şimdi mesaj atmış engeli kaldırıp.

Duymuş olması imkansız. Ailemden başka kimse bilmiyor.

Önce terketmiş, sonra engellemiş. Sen hala ne diyosun bacım yaaa...

Son düzenleme:
görmezden gelip yürüyüp gideceğim tabii ki de!
ya ne yapacağdım? :10:

Back
X