sizin babalarınız nasıl? lütfen okuyun

allahım hayatımı ozetlemıssınız resmen dogru... bır bırıkımım yok korkuyorum daha dogru su son 2 senede okadar kendımı yetersız hıssettırmeme neden oldu..
daha ıl dısı ıs gorusmesını duydugu anda sırket arastırmalar ısı arastırmalar hemen bır kulp buluyor .. cok taviz verdim ana baba hakkı yaranayım dıye elimde patladı heryerden zapt etmıs adam benı..

Eğer bir kariyer hedefin varsa onunla ilgili iş aramalısın o zaman,26 yaşındasın sonuçta.

yasadıgım yerde ıs ımkanı yok olsa bıle muthıs torpil donuyor yada basvurdugum yerlere ben donanımlı gelıyorum buyuk sehırlere gıtmem gerek keza unıversıteyı buyuksehırde okudum ama gel gor ki mahvetmıs benı eskısı gıbı degılım ona muhtac olmusum soyle bır bakıyorumda.. ya sabır gecıcek bu gunler derken daha da zapt etmıs benı

onceden ben evladıyım ıyılıgımı dusuyor gıbılerınden bardagın dolu tarafından bakardım ama son 1 aydır bana saygı duymadıgını benı bır bırey gormedıgını gayet ıyı anladım ve gayet ıyı anlattı soyle 2 seneye bakınca..

Bu kadar uzme kendini ne babalar var aklin durur

dogru oyle de artık bu cumleyle tesellı edemıyorum kendımı neden dıye bır soru soramıyorum ısyan sebebı goruyor onceden hep bardagın dolu tarafından bakardım ama bana saygı duymadıgı asıkar, cok sey anlatmadıgım duysanız ınsan neden dıye sorgular gamsız desen degıl bılmıyorum artık ofke bıle duyamıyorum cok hıssızlestım babama karsı,

Anladım.. çok zormuş.. neden böyle davranır ki bir baba kızına anlayamadım.. çok bunalmissin..
Inşallah bir çözüm bulursun ve güzel bir iş bulup babanı bu duruma ikna edebilirsin :/

ya boyle salak bısı oldum ben gucu bıze yetıo dıyebılıyorum ancak.. ben babamdan hep korktum dısarıdan cok modern bır aıle olarak gozukmemıze ragmen.. olması gerekenı yaptı okuttu ettı okadar, unıversıte yasamımda yanıma gelmedı telefonla cok arıyan bırı degıldı yanı aslında vardı ama yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…