sizin babalarınız nasıl? lütfen okuyun

dahada kotusu EL İYİSİ dıyorum arkadasları evlatlarının hayatları ıle konustugunda onlara yardımcı olur hatta gıtme cocugun uzerıne falan der kendımı artık herseyde yetersız hıssedıyorum

En kısa zamanda iş bulup evden ayrılacaksınız. Babanızı bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. Size harçlık vermemesi de çok ayıp.

dahada kotusu EL İYİSİ dıyorum arkadasları evlatlarının hayatları ıle konustugunda onlara yardımcı olur hatta gıtme cocugun uzerıne falan der kendımı artık herseyde yetersız hıssedıyorum
Avatarin nick in bi tuhaf geldi bana acaba tarzinda babana oyle geliyo olabilirmi ebeveyn olarak soyluyorum yanlis anlama

En kısa zamanda iş bulup evden ayrılacaksınız. Babanızı bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. Size harçlık vermemesi de çok ayıp.
ben artık ayıbı olaganı dogruyu karıstırır oldum. ıl dısına gondermıyor gonderse bıle vıcdan azabı yaratacak cumlelerle gonderıyor gıttıgım de saglıklı dusunemıyorum arıyorum acmıyor, actıgında dahada agır konusyor bıldıgınız babam bana trip atıyor

Kimse kırılmazsa sen kırılırsın
Ben de öyleyim babama yaranayım diye ne yapmadım ki. Ama sen taviz verdikçe üstüne gelecek. Başka bir şehirde kendine uygun bir iş bul bence. Kimseyi de dinleme o iş olmaz bu iş olmaz diyorlar da kendileri bi şey öneriyorlar mı? Yok. Ee o zaman.. yaş olmuş 26 artık kendi hayatını kur..

Kendi ayaklarının üstünde duracaksın. Bir süre sonra il dışına gitmeye cesaretin kalmaz. KPSS çalışsan..

Avatarin nick in bi tuhaf geldi bana acaba tarzinda babana oyle geliyo olabilirmi ebeveyn olarak soyluyorum yanlis anlama

hayır dusundugunuz bır tarzım yok, adı uzerinde nick ve resım ben eskı uyelerdenım ilk acıldıgı gunden beri bu sekılde,
avatardaki jayne mansfield de cok begendıgım marilyn gibi ikonlardan..

babam kendımı bıldım bılelı tasın altına elını koymayan bır adamdır

İş bulup evden ayrılın bence. Sanırım 26 yasindasiniz, o yaşta size harçlık vermemesi normal bana göre.

ama benım calısmamıda desteklemıyor genelde bana sundugunu ısler bır karıyer hedefı olmayan isler tahsilime ogredıgım yabancı dılıme yazık diyorum bende CV tecrube bıle yazamam yada calısmak ıstedıgım sektor ile sunulan ısler cok ters

Aferim canim akilli bi kiz oldugun belli o tarzda olsaydin satasirdin benimle
Rabbim yardim etsin sana insallah , ben nacizane gorusumu belirttim

Kendi ayaklarının üstünde duracaksın. Bir süre sonra il dışına gitmeye cesaretin kalmaz. KPSS çalışsan..

aynen oyle oldu yıne bıraz cesaret var ama param yok ve ısteyemıyorum babam ne kadar katı bır ınsanmıs cok ıyı anladım .. hıcbır seye ızın vermıyor kımseye anlatamıyorum anlatsan bır evlat olarak kendımı kotu hıssedıyorum yada karsı taraf anlıyacagı sekılde anlıyor

Zor bir durum ama 26 yasindasin artık, kendi işini kendin seçmelisin aslında, keşke sana bu özgürlüğü verse.. desteklemiyor diyorsun ya ne yapabilir ki en fazla, istediğin güzel bir ise girsen güzel güzel anlatsan, maaşı iyi, sana da yük olmam falan desen..

Aferim canim akilli bi kiz oldugun belli o tarzda olsaydin satasirdin benimle
Rabbim yardim etsin sana insallah , ben nacizane gorusumu belirttim

tesekkur ederim amin rabbim hepimizin gonlundekılerı versın ınsallah nasıl olucak boyle bılmıyorum ama rabbim yol gostersın tek duam bu haftalardır.. babama bırsey demeye gelmıyor gucu hep bıze yetiyor allahım yardım etsin bellıkı sınanılıyorum nasıl olucak boyle hıc bılmıyorum suadan cıkmıs balık gıbıyım

Bu kadar uzme kendini ne babalar var aklin durur

Desteklesin desteklemesin size ne ? 26 yasinda bir insansiniz, kendiniz ne sitiyorsaniz orda calisin, bir de ev tutun.

Eğer bir kariyer hedefin varsa onunla ilgili iş aramalısın o zaman,26 yaşındasın sonuçta.

denedim yetisemem diyor bende baska careler sunuyorum bır arkadsımla eve cıkarız bır yerden baslarım dıyorum busefer olmaz dıyor neden dıye bır soru soramıyorum neden kelımesı sanki isyan sebebi uzerime yuruyr dövücek gibi daha da anlatamadıklarım.. arkadaslarımın yanında arardıgında acamazdım bagırıyor cagırıyor cabuk eve gel demelerı falan herkes bır sorunmu var noldu cumlelerıne yalan soylemekten bıktım..

benı bılmeyen bırısı sankı bır ayıbım var babamın yuzunu one egmısım babam bunlara ragmen benı kabul ettı falan sanar bundan bagırıyor kıza falan dıye dusunur bıktım artık sorunlu bırı gıbı gozukmemeyım dıye ınsanlara yalan soylemekten

Desteklesin desteklemesin size ne ? 26 yasinda bir insansiniz, kendiniz ne sitiyorsaniz orda calisin, bir de ev tutun.

dogru soyluyorsun bende 2 sene oncesıne kadar boyle dusunuyordum okadar sındırdi kı benı yapamazsın edemezsın herkes kucagı actı senı beklıyor ne halın varsa gor ne halt yersen ye gibi cumlelerle gunu bıtıyoruz kendımı gectım anneme sarmaları ordan kardesıme sarmaları benden hırsı alamayınca, artık saglıklı dusunemıyorum okadar cabbar bırıyken urkek bırı oldum cıktım

Son düzenleme:
Anladım.. çok zormuş.. neden böyle davranır ki bir baba kızına anlayamadım.. çok bunalmissin..
Inşallah bir çözüm bulursun ve güzel bir iş bulup babanı bu duruma ikna edebilirsin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…