sizin babanız nasıl biri?

Ooo benim babayı anlatsam sayfalar almaz.
Çok takılmamak gerek,herkesin mizacı yapısı farklı,ebeveynlerimizi de biz seçemiyoruz.
En iyisi saygıda kusur etmeyip,çokta kafaya takmamak :1:

Benim babam da sinirli , en sonda diyeceğini en başta söyler. Hep haklıdır. Öyle bağırır bişeylere kızar.
Ama dünyanın en temiz yürekli adamıdır. ( Canım babammm :16:) Yanında en rahat olduğum insandır , argo da konuşurum , kucağına yatar uzanırım , koltukda da uzanırım birkere bilmem bunlar için laf dediğini. Birşeyi istersem mesela söylenir ama akşam kesin almıştır.
Annemde zamanında çok çekmiiş babamı . Babam içiyordu mesela. Ama öyle ben bir kere bilmem anneme el kaldırdığını . Annemin çekmesi babamın sorumluluk almamasındanmış. Bikere bize bak döverim seni bile dememiştir. Ben oyüzden ayık kafayla eşine çocuğuna zulüm eden adamları anlamıyorum. Babam içip de evde hır gür çıkaran biri değildi gelir kedi gibi yatardı. Ben yemin ederim birkere buyüzden kavga çıkardığını bilmem şanslıydık sanırım. Oyüzden ben içine kapanık bir insan olmadım. Baskıcı bir babam yok. Çok şükür yaklaşık 12 senedir babam ağzına bırak burnuna bile sürmüyor içkiyi allah bozmasın. Babam benim en iyi arkadaşımdır. Biri için ölüncekse babam için seve seve ölürüm. Allah yokluğunu yaşatmasın :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
babam için ölürüm. bıdı bıdı sevmesede hep hissettirdi sevgisini aşkını hatta.. ama pek iyi bir eş sayılmaz sanırım:)

Benim babam mulayim bi adam , cok sinirlenmez herseye tamam der sorar ilgilenir herseyle iyidir babam

Bitanedir benim babam,anneme çok iyi bir eş,biz çocuklarına iyi olabilecek en mükemmel babadır.
Çocukluğumda babacığım işten gelirdi sabaha kadar nöbet tutar eve gelince,bizi öpmeden uyumazdı.illaki işten eve gelince bizi görecekti.
Çocukluğum babamın bize yaptığı salıngaçlar,dönme dolaplar ve bizimle oynadığı toplarla geçti.
Okadar mükemmel bir babam var benim.Babam demek dahi gözlerimi dolduruyor.

memur maaşı ile beş çocuğunu okutmaya çalışan,hatta ek işler yapan bazı zamanlarda 48 saat bile uyuyamadığı olmuştur babacığımın.Ben böyle babanın hakkını nasıl öderim,ödeyemem asla.

Babacığım iyiki benim babamsın,iyiki varsın.Rabbim seni bizim başımızdan asla eksik etmesin.
Sen öyle bir babasın ki kendin yemez cebine koyar bize getirirdin.Her işten gelmende parkemin cebine bakın size ne aldım derdin.
Bizde çocuğuz hepimiz koşardık bize cebinde ne getirmiş babam diye.

Yazacak okadar şey varki,ama onu anlatmaya kelimeler yetmez belkide.Sen bizim evimizin direğisin.
Rabbim senin gölgeni evimizden eksik etmesin

Ooo benim babayı anlatsam sayfalar almaz.
Çok takılmamak gerek,herkesin mizacı yapısı farklı,ebeveynlerimizi de biz seçemiyoruz.
En iyisi saygıda kusur etmeyip,çokta kafaya takmamak :1:

ben takıyorum suçluyorum onu kendimce ama Allah daha kötü boyutlara getirmesinde bazen kendi kendime babamı sevmiyorum ben diyorum olan çocuklara oluyo işte burdan tüm evli bayanlara söylüyorum çocuğunuz varsa kesinlikle onun yanında kavga etmeyin. şuan bende evliyim ama eşim askere gitti 5 ay ailemle kalıyorum babam yine aynı babam. Allahıma şükür eşim çok çok iyi bir insan şu 5 ay geçmiyor ailemin yanında babamın her dediği batmaya başladı artık. tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim babam adam gibi adam :nazar: eş olarakda çok iyidir annem için ölür, *Allahım korusun onları*. 28 senelikler :31: baba olarak da çok iyidir pek kızmaz ama bazen bir kızar pir kızar ve o zaman cok korkarım e olsun o kadarda :1:

ben takıyorum suçluyorum onu kendimce ama Allah daha kötü boyutlara getirmesinde bazen kendi kendime babamı sevmiyorum ben diyorum olan çocuklara oluyo işte burdan tüm evli bayanlara söylüyorum çocuğunuz varsa kesinlikle onun yanında kavga etmeyin. şuan bende evliyim ama eşim askere gitti 5 ay ailemle kalıyorum babam yine aynı babam. Allahıma şükür eşim çok çok iyi bir insan şu 5 ay geçmiyor ailemin yanında babamın her dediği batmaya başladı artık. tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Durup durup sana laf sokuyorsa ya da bunun gibi şeyler haklısın.Bizimkinin zararı genelde kendine :1:
Ama evlenmişsin ne güzel bir eş nasip etmiş Allah sana babanı kafana takacaksın da ne olacak,değişmez ki huy.Çıkmaz yani
Sen kendini üz kahrol kılı kıpırdamaz.O yüzden takmayacaksın en azından çabalayacaksın.Eşin gelince mutlu yuvana dönersin:16:

Müthiş bi babaya sahibim. Anneme de çok iyi bir eş oldu.
Annemi yaklaşık 7 yıl önce kaybettim. 7 yıldan beri annemin yokluğunu bize hissettirmemek için elinden geleni yaptı.
İlgisini, sevgisini hiç eksik etmedi. Kendi hayatından vazgeçti, evlenmedi.
Geleceğimize maddi manevi o kadar yatırım yaptı ki.
Anlayışlı, sevecen, ilgili, arkadaş gibi...
Hayatımdaki en değerli erkek.
Baba kavramı çok önemli ve çok değerli benim için.

Benim babamda sinirlidir hatta evlenene kadar benim yerime hayatimi etkileyecek kararlari hep o aldi okumak istedim okutmadi okuldan aldi sevdim birini sirf onun basi yere eğilmesin diye vazgeçtim ondan.evlenmek istemedim zorla evlendirdi ona sorsam benim iyiligim icindi hepsi ama bana bi kere bile sen ne istersin diye sormadi olsun yinede babadir allah basimizdan eksik etmesin cani sagolsun herseye ragmen seviyorum onu

Benim babam bir tanedir eşi benzeri yoktur sorgulamadan güvendiğim tek insandır:16:
Benim babam benim dünyam...
Güler güldürür herşeye kızmaz ama kızdığı zamanda gözüne gözükmemek şarttır:1:
Her akşam keyif kahvesini içerken gün özetimi dinler ama tepki vermez hmm hmmm der geçer:1:
Her istediğimi yaptı sayesinde aklımda gözümün kaldığı bişey yoktur:9::nazar:

Son düzenleme:
Bi kac saat once cok ciddi sorunlar yasadim babamla
hala sokundayim olanlarin
babamin yaninda calisiyordum hatta issiz kaldim bi daha babamin evinede gidemem
cok isabet oldu bu konu :-(

Eskiden anneme yaptıklarını unutup, onu sevemiyorum
Şimdi belki iyi gibiyiz ama yalan, zaman hiç bir şeyi unutturmuyor üstünü örtüyormuş sadece

benim babam da iyi bi baba. çocukları için yapmayacağı fedakarlık yoktur. hiçbi şeyimizi eksik etmemek için yıllarca çalıştı rabbim de rast getirdi işlerini. anneme iyi bi eş olduğu da olmuştur olmadığı da ama babamla rahatımdır her türlü konuşmayı onunla yapabilrim o rahatlığı bize sağlamıştır. yanlış da olsa bazen ona kafa tutup tartıştığım da olur ama iyi bi baba olduğunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla:31: sinirlendiği zaman susarsam sıkıntı yok sakinleşir ama cevap veirirsem işte o zaman gözlerinden ateş çıkarabiliyo:47::47: ben de çenemi tutamam başlarız tutuşmaya:27::27: ama şimdi evlendim artık sadece tatlı tatlı konuşuyoruz:31:

Babam......

hayatımın anlamlarından biri annem diğeri babam.......

tertemiz masum iyi niyetli sevecen kin nedir bilmeyen herkese ağlayan koşan melek kalpli babam...........

allahım herkesin babasına uzun ömürler versin:21:

En derin yaramdır benim babam... :31:
Bazı şeyleri unutmak hiç kolay olmuyor...

Benim babamda sinirlidir hatta evlenene kadar benim yerime hayatimi etkileyecek kararlari hep o aldi okumak istedim okutmadi okuldan aldi sevdim birini sirf onun basi yere eğilmesin diye vazgeçtim ondan.evlenmek istemedim zorla evlendirdi ona sorsam benim iyiligim icindi hepsi ama bana bi kere bile sen ne istersin diye sormadi olsun yinede babadir allah basimizdan eksik etmesin cani sagolsun herseye ragmen seviyorum onu

böyle düşünmen çok güzel bende hiç saygısızlık yapmam babamdır sonuçta ama bazen içimdeki yaşanmışlıkları atamayıp kinleniyorum günaha giriyorum.

Back
X