- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo benim babayı anlatsam sayfalar almaz.
Çok takılmamak gerek,herkesin mizacı yapısı farklı,ebeveynlerimizi de biz seçemiyoruz.
En iyisi saygıda kusur etmeyip,çokta kafaya takmamak![]()
ben takıyorum suçluyorum onu kendimce ama Allah daha kötü boyutlara getirmesinde bazen kendi kendime babamı sevmiyorum ben diyorum olan çocuklara oluyo işte burdan tüm evli bayanlara söylüyorum çocuğunuz varsa kesinlikle onun yanında kavga etmeyin. şuan bende evliyim ama eşim askere gitti 5 ay ailemle kalıyorum babam yine aynı babam. Allahıma şükür eşim çok çok iyi bir insan şu 5 ay geçmiyor ailemin yanında babamın her dediği batmaya başladı artık. tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim babamda sinirlidir hatta evlenene kadar benim yerime hayatimi etkileyecek kararlari hep o aldi okumak istedim okutmadi okuldan aldi sevdim birini sirf onun basi yere eğilmesin diye vazgeçtim ondan.evlenmek istemedim zorla evlendirdi ona sorsam benim iyiligim icindi hepsi ama bana bi kere bile sen ne istersin diye sormadi olsun yinede babadir allah basimizdan eksik etmesin cani sagolsun herseye ragmen seviyorum onu
En derin yaramdır benim babam...
Bazı şeyleri unutmak hiç kolay olmuyor...