sizin babanız nasıl biri?

benim babam süper yaa pazartesi günleri sinema günümüz her pazartesi baş başa sinemaya gideriz gülmeyi espiri yapmayı çok sever her ne kadar espirileri komik olmasa da :D birlikte hep kaçamaklarımız vardır yemeğe gideriz sinemaya gideriz babam benim en büyük aşkım:)

Benım babam derin bır yaradır bende. Benı asıl buyuten bakan uvey babamdır.

Her zaman ıyı bır eş ve ıyı bır baba olmustur. Annelık babalık kanla olmuyor bunu biliyorum.

Lakin senın baban ve senın adına uzuldum. Ben anne de olsa baba da olsa haksızken ozur dılemesını ve yerını sınırını bilmeli dıye dusunuyorum.

Sonuc olarak bazı babalar kızlarının ogullarının yerıne karar verıyor onlara sankı cocukları gıbı degıl de köleleri gıbı davranıyor.

Benım kararlarıma ve kısılıgıme saygı duymayan anneye babaya ben zerre kadar saygı duymam :ssz:

benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?

sanırım biz kardeşiz cınımmm :16:

bazı babalar oyledır maalesef canım:(( cocuklarıyla aralarına kasten mesafe koyarlar..herseyı kendılerının bıldıgını sanıp soz hakkı vermezler...vsvs..uzmemeye calıs kendını..rabbım ınsaallah sana hayırlı eş nasıp eder ..cocuklarına da cok ıyı bır baba olur..sen de onun ıcın sukredersın..
benım babam Allah ondan bınlerce kez razı olsun..özendırıyor gıbı olmasın uzatmayayımm ..

babaniz nasil sorusuna: benim babam bir tane <3
babamda arayabilecegin herturlu kotu huy vardi ve dedikki olunceye kadar devam edecek..oyle depresyona giripte bir kac yili zehir eden bir adam deildi..hergunumuzu her an zehir eden bir adamdi..sabah 8 e kadar dayak yeyip agzim yuzup patlamis sekilde okula giderdim.neden:alkol,kumar....ama onu ölüm doseginde gordugum gun dedim:allahim basimizdan alma meyvesi olmasada golgesi yeter..ailecek o komadan cikincaya kadar hastaneden ayrilmadik..tek siddet goren ben deildim ailede..hepimizdik ama birimizde o ordayken eve gidemedik..bir uyandi pir uyandi..alkol kumar dayak hepsi bitti..evet benim babam birtane ve golgesi yeter..darisi her huzursuz olan kisinin basina

Benim babamda sinirlidir hep kendini haklı görür falan ama mükemmel bir baba ve harika bir eştir bazen bağırır bize ama ufakta olsa mutlaka haklılık payı olur babamla aramızda 32 yaş var ama beni mutlu etmek için haftasonları benle hamburger yer oyun oynar sinemaya gelir alışveriş yapar :) Ne istesem alır en başta söylenir biraz ama akşam ne yapar eder alır bulur parası olmasa bile bi yerlerden bulur :) Annemlede arası çok iyidir maşallah :nazar: Allah babamı başımızdan eksik etmesin canım babam..

Babasıyla alıp veremediği olan kızların hayatla da bir alıp veremedikleri oluyor. Ben buna çok şahit oldum.

Şikayet edilen babalara bakınca acaba babama haksızlık mı yapıyorum demeden edemiyorum.

Ama huyum kurusun kendimi eleştirip haksız görmekte de üstüme yoktur ki.

Ben çıkamadım bu işin içinden. ....

böyle düşünmen çok güzel bende hiç saygısızlık yapmam babamdır sonuçta ama bazen içimdeki yaşanmışlıkları atamayıp kinleniyorum günaha giriyorum.

Evlenene kadar babam benim gözümde en kiymetlimdi hatta okadar cok deger verirdim ki annemden cok severdim ama simdi anladimki bir evi ayakta tutan annedir ve kimse beni onun kadar sevemezdi dedigim gibi babamida severim ama annem kadar degil

Tek kelime yeter benim pederi anlatmaya; BENCİLLİK. Önce ben, önce benim karnım, önce benim cebim önce benim sağlığım.

Sperm sacmakla baba olunamayacağının kanıtı.

Ama yine de aldığım terbiye gereği babamdır, basımın üzerinde de ben izin verdiğim ölcüde yeri var :)

benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?

şuan hani sana babamı anlatmıcam..
ama sana bir tavsiye vermek istedim.
eğer baban böyleyse senin tam aksine içine kapanık olmaman lazımdı. güçlü olman lazımdı.. annene sahip çıkman lazım.
benm babam mesela bizim yanımızda anneme bağıramaz! ama çocukken bizide annemide çok ezdi..
bu şekilde olmanız doğru deil.. eger böyle olursanız ALLAH korusun yarın öbürgün eşinizden size bişi gelse savunmasız olursunuz..

Canım benm sana şu kadar söyliyim bmm annemle babam ben 1 2 yasındayken boşanıyolar ben babamı taaa 19 yasında gördüm bir yıl falan görüştüm şuan göşmüyorum ve her seferinde anneme iyiki o adamdan boşanmışsın diyorum çok sıkıntı çektik ama olsun onla yaşamaktansa babasız büyümek daha iyidir hersey anlatsam sayfalar yetmez ohoooooooo :)

Anne ve Baba denilince ben de akan sular durur. Benim dünyaya gelme sebeplerim. Bu bile onlara saygı duymam için yeterlidir, annemin hakkını ödeyemem, erken yaşta kaybettim, hala içimde en büyük acımdır. Babam dersem beni iyi ya da kötü okutmuş sorumluklarını yerini getirmiştir, bugünkü mesleğime sahip olma nedenimdir. Bir gerçek var ki iyi bir baba mı sorusuna cevabım hep soru işaretidir, öfkelidir, bencildir, kendisi için yaşar ki annem öldükten kısa bir süre sonra da evlendi iletişimimiz hiç bir zaman iyi olmadı ama diyorum ya saygıda kusur etmem, beni dünyaya getirdikleri için bile teşekkür ederim, şükür ederim. Varlığını olmamasına tercih ederim, şikayet etmem. Allah bazı insanları anne/babası ile, bazılarını evlatları ile sınarmış, bu da bizim sınavımız der geçerim...

Benim Babamda mülayim bir Adam dir, beni dinler konusur, bir sorunum oldumu hemen halletmeye calisir.
Cok zor sinirlenir ve cok rahat sakin yapida biridir. Babama dayanmam hic kiyamam ona.
Annem ise hep haklidir. Kimisinin Annesi kimisinin Babasi iste :)
Allah basimizdan ikisinide eksik etmesin gercekten
:16:

Benim babam da bazen sinirlidir, bazen aksidir, çoğunlukla zordur... Hep haklıdır, bu güne kadar "ben bu konuda hatalıyım" dediği bir kez duymadım. Gözünün içine bakıp "seni seviyorum kızım" diyen bir baba da değildir. Yine de Allah'ın bana en büyük lütuflarından biridir babam, yazarken bile gözlerim doldu. Onun beni sevdiğini, önemsediğini çok iyi bilirim, söylemesine gerek yoktur. Sadece farklı şekilde ifade eder. Allah uzun ömürler versin babacığıma. Dünyanın en aksi adamı olsa da canımdır.

Back
X