• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin bebeğiniz de gazman mı?

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
oyy oy bu gazın bi çaresi var mı ki acep
nur hanım gece bi, başlıyo ağlamaya allah ne zaman sus derse o zaman susuyo
sizinkiler ne alemde
gaz için neler yapıyorsunuz el aman kızlar

canım gaz için en iyisi rezene çayı.bebek 15 günlük olduğundan itibaren içirilebiliyor.sen de iç aynı zamanda,sütünden geçsin.Humana kimyonlu veya Milupanın rezenesi iyi,granül şeklinde silindir kutularda satılıyor.Nurse harveys de ilaç olarak iyi.Ama Metsil biçok yerde okudum 5 aylıktan önce önerilmiyor.
Bol sütlü ve gazsız günler...

alp beyin gece çok sancısı gazı oluyo. birde sabahları emdikten sonra...

uykumun en tatlı yerinde tısılamaya başşlıyo susturana aşk olsunn..

gaz sancısı içişn ben daha bişey denemedim gecer diyo herkes 40 çıkınca..

rezene içiyorum ben
eğer cok şiddettli olursa doktor metsil verdi
2 dir veriyorum ama melisa pek sevmedi metsili hemen kusuyo

komşum şu tarifi önerdi 3 oglunada yapmış.

az bir suya limon ve şeker karıştırıp ılık suya katıp içir dedi. biraz ekşi olacakmış yanlız...

hemen gecer dedi..

çok zor olur kızlar ya allah yardımcınız olsun..utku nun çok şükür gaz sorunu yok 4 haftalık oldu 40 ından sonra bütün huyları terse döner diyolar bende 40 ından sonra gaz sorunu olur diye korkuyorum

dün zincoya başladık
bi de bi kaşık kimyonu suyla yutuyorum
bakalım faydası olacak mı

adaş normalde limon gaz yapar derler ama :uhm:

hoya nası kimyon yutuyon

bildiğimiz kimyon mu
yemeklere konulan baharat :uhm:

baharatta gaz yapar die duymustum ama iyimi geliyomuş

biz çok çektik gazdan aylarcaaa

kimyonla buldum çareyi. 2 çay kaşığı sabah iki çk akşam yutuyodum. benim sütümüde artırmıştı. ayrıca genel olara kabızlık yaşayan ben o gün bugündür hergün çıkar oldum bunlarda faydaarı işte. en az 1 hafta sabırla deneyin.

bide zinko benimkini çok huzırsuz yapmıştı.

bir kaşık çok fazla deilmi hoya bebek daha küçük..

adaş valla çok etkili oluyo dedi komşu bakalım denemedim ama denicem.

ahhh ahh benimkide gazmann
ıkınıyor olmuyor kıpkırmızı oluyor cıkarticam siye ama anca sabaha dogru kakasını yapıp pırtlıyor o da azicik:(((
hipp'in rezenesini iciyorum her aksam.kimyonda denedim ama duzenli denim bir de cunku cok duydum.simdi sizde bahsetmişsiniz.bakalım saglikla buyusunlerde komsulardan da cekiniyorum yatakodamın-salonumun ustu hep yatak odasi milletide uyutmuyoruz

karin masıjıda yapıyorum ustelik rahatlatmak icin.neo baby de verdim ama duzenli verilince işe yariyor sanirim bu tur ilaclar

benim kizimin masallahi var
alttan ustten hic bir sikintisi yok
ozel birsey yapmiyorum
sadece ben lavobaya rahat cikabilmek icin
gunde 3-4 ogun sabah, aksam, gece farketmiyor
tarhana corbasi iciyorum sicak sicak
birde bolca sulandirilmis meyve sulari..
bunlarin etkisi varmi bilmiyorum
ama deneyin isterseniz..
bu arada sutumde artti..

benim oglum da cok gazlıydı ilk iki ay sap simplex kullandık bayagı etkisi oldu rezene içirdik kimyon bol bol tükettim geceleri yıkardık hep rahat uyusun diye ama bu bir sürec gecicek biraz sabır sonra afacanlar öyle bir hal alcak ki ayyy hep gazlı kalsaydı diceksiniz kolay gelsin:))

bizim ilk başlarda gaz problemimiz yoktu dr önlem olsun diye metsil vermişti düzenli kullanıyorduk ama bu hafta gaz problemimiz başladı metsile devam ediyoruz ama bana sanki fazla faydası olmuyor gibi geldi. ben hergün 1 fincan rezene içmeye çalışıyorum ama milupa falan değil aktardan aldığım rezeneyi taze olarak demliyorum sütüme faydası oluyor ama gaz konusunda bişey diyemeyeceğim akşam da yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı kimyon ve biraz bal karıştırıp içtim hem gaza iyi geldi hem de acayip süt yaptı

metsil gazı bir yere topluyormuş sırtını pışpışlayınca da çıkıyormuş öyle okumuştum
iki gündür kimyon yutuyorum dün gece çok ağlamadı ama uyumadı da sadece sancı gelince ağladı
bakalım bu gece ne olacak

kızlar sizin bebekler sürekli mi ağlıyorlar? benimki kıvranıyor çığlık atıyor kızarıp bozarıyor sürekli ağlamıyor ama sürekli mıkırdanıp acı çekiyor gibi görünüyor

Back
X