- Konu Sahibi mondschein2
-
slm arkadaslar bilmem duydunuzmu zeynep tokus 6,5 aylik bebgi dunyaya gelmis ve,sakat olma ihtimali varmis,babasimi yada baskasi galiba ölsün demisler,allah korusun,
BEN ASLA BOYLE BIRSEYE IZIN VERMEZDIM,BEBEGIM NASIL OLURSA OLSUN ALLAHIMIN BANA BIR EMANETI O,SIZ SIZ OLUN BEBEKLERINIZE KIYMAYIN,UNUTMAYIN HER AN BIR IMTIHANDA OLABILIRSNIZ,
SIFADA ALLAHTAN HASTALIKTA,DERDIN DERMANIDA SÜKÜR EDIN HERZAMN,DUA EDIN,ALLAH BIZIMLE,BIR ANNE COCUGUNA NE KADAR MERHAMETLIYSE ALLAH O COCUGA ANNEDEN DAHA MERHAMETLIDIR.
canım ben aldırmazdım..2.5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum..dr.ilk zamanlar sakat olabilir demişti..çünkü kalp atışı yoktu hiç olmamıştı..3 aylıktı ve kürtaj oldum..ama sakat olsada doğuracaktım..ama eşim...hayır dedii.ben şok oldum..neyse zaten o ara baya zor günler yaşadım.tekrar dile getirip üzülmek istemiyorum..ben doğururum ama eşim.....
bu çok zor bir karar başına gelmeyen ne kadar zorluk çekeceğini bilemez
Allah kimsenin başına vermesin.
uzun yıllar kadın doğumda çalışan bir sağlıkçı olduğum için çok farklı vakalarla karşılaştım başıma gelmediği için yorum yapmam zor ama o zavallı çocuklarlarda yaşamları boyunca çok eziyet çekiyorlar:çok üzgünüm: bir çok kez çok ağır ameliyetlara giriyorlar ve maalesef ülkemiz koşulları ne yazıkki sakat çocuklar ve aileleri için hayatı kolaylaştıramıyor...
çok zor verilecek bir karar Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın
mrb buna benzer bir olay benim başıma geldi hamileliğim sırasında ultrasonda herşey normalken tahlillerde bebeğim problemli gözüküyordu.ama biz kesinlikle aldırmayı düşünmedik.ama o dönemde üzüntüden saçlarım beyazladı.şimdi kızım 3 yaşında maşallah gayet sağlıklı ve de çok akıllı.allah kimseye böyle acı yaşatmasın.senağlama
allah kimseye böylr bir şey yaşatmasın her şeyde bir hayır olduğunu unutmamalıyız
hic dusunmeden dogururdumm,cani veren allahtr verende allahtr,,,bebk saglikli dogup ilerdede hasta yada sakat olabilri oyuzden asla,,,iyi bir konu umarim burdan herkes okurda boyle birsey yapmazzzzzzz,sevgilerrrrrrrrr
Bir anne olarak buna nasıl cevap verileceği konusunda emin olun çok düşündüm...
Ama ortada ki en önemli gerçeği size bir kalemde yazabilirim...
Bana ait bir can ...Tabii ki kimin önce gideceğini yaradan dan başkası bilemez...
Peki ya ben gidince ona kim sahip çıkacak...:çok üzgünüm:
Kendine yetemeyen...Her zaman muhtaç bir insan....Kime ne kadar sığabilir ki...
O yüzden hayatın acı gerçeklerini unutmadan yaşamak zorundayız...Maalesef...:a015:
slm canim,evet cok haklisin,,ama bnce yinede ne olursa olsun allahin verdigi cana kimsey kiyamaz,bugun cok doktorumuz cocuk sakat olabilir diyip cok cocuk dunyaya saglikli gelmistr,bnce saglikli veya sakat dagsada kimse kiyamaz yaa,,bugun belki biz belki onlara once birsey olur ne olursa olsunnn,allah buyuktr kime ne olacai belli olmazz,tabi herkesin fikrine saygim sonsuz ama bn fikrim asla aldirmazdimm,allah buyuktr ,sevgilerle canimmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?