- Konu Sahibi mondschein2
-
Bu durumu maalesef bizzat şahit olduğum için yazdım arkadaşım....:çok üzgünüm:
Uzak bir akraba ve engelli bir kız evlat...
Çiçek gibi bakardı annesi,mis gibi kokardı,herşeyi öğretmişti hemde tek başına yardım almadan....:asigim:
Öylede güzeldi ki anlatamam...Ama taktiri ilahi...Anneyi kaybettik..Son nefesinde bile kızını düşünürek öldü...
Sonra nemi oldu...2 tane abisi birbirlerinin başlarına attılar...Top gibi bir orda bir burda...:1no2:
Abilerin ,eşleriyle ilgili yorum bile yapamayacağım...
En son ziyaretimiz aylar önceydi...
Ve burada yazamayacağım kadar kötüydü durumu...senağlama
Utandım insanlığımdan,hesap sormaya kalktım,haddim olmadan..
Ne cevap aldım biliyormusun..:çok üzgünüm:
Beğenmiyorsanız götürün evinizde bakın...
Sanırım şimdi daha iyi anlaşılacaktır..Fikrim..a.s..
Herşeyden önce bu durumda bulunan,yada daha önce bulunmuş arkadaşlarımın affına sığınarak,(ilaveten hamile olarak) bu konuda ki fikrimi yazmak istiyorum..
Şimdi bir canlının dünyaya gelmesine elbetteki bizler el koyamayız,hüküm veremeyiz ancak doğacak bir bebek şayet sakat ise ve iş işten geçmemiş ise ben doğurmazdım.
Niye doğurmazdım? Kendimce doğru olan doğurmamak.Niye?
Bu bebek dünyaya çok mu mutlu gelecek?Yaşıtları emeklerken,oynarken,okula giderke onun bir köşede bakıma muhtaç olması,cam ardından hayatı izlemesi onu yada aileyi ne derece mutlu eder..
Tamam bu büyük ve zor bir durum ama ben bunu ona yapamam..Yine belirtiyorum..Bu durumu yaşayan yada yaşamış olan tüm hemcinslerimden af diliyor,ama bu durumun çok can acıtacağını düşünerek bu yorumu yapıyorum..
Yüce Yaradan,herkese sağlıklı bebekler versin,bu durumu yaşayan anne ve babalara ise çelikten sağlam sabır ve güç versin..
allah kimseye göstermesin ama çok zor bir karar :uhm:
:1hug:
canim,haklisin,ama bnmde demek istedigim suan anneyi kaybettik evet peki o anne suan nerdedr biliyormusun ,,allahin iyi kullari arasindadr mutlaka belki onun icin bu bir imtihandi vede anne oldu diye cocuk anneden once olmeyecek diye birsey yokk,o iki abiyi burada kiniyorum yazikkk kiza okurken bile bn cok kotu oldum,ama inan allah yardimcisi olacaktr,diyecek bisey bulamiyorum canim,tabi cok uzucu olaylarr,sevgielerle :1hug:canimm
benımde tam tersı oldu doktorum cok saglıklı cok ıyı bır cocuk sahıbı olcagımı soyledı zaten tedavıyle oldu ama dogumdan sonra oyle olmadıgını gorduk kalbı delıkmıs v-bırde sol elınde bas parmagı ve radıus kemıgı yok yanı dırsekten elıne kadar bas pargıyla bırlıkte kemıgı yok sok gecırdık ıkı gun cocugun elını sakladım hastaede kaldıgım surece sımdı cocugumu doktora goturuyorum her doktora goturmem tabıkı olay oluyor arabaya bındıgımız an baslıyor aglamaya hastaneye gıdecegımızı zannedıyor cunku sımdı ben ne yapayım o doktora soylermısınız
ben bi spastik bir çocugu olan bir anneyim en iyi ben bilirim bana sorarsanız bunu bilseydin ne yapardın dogururmuydum diye evet dogururdum inançlı bir anne oldugum için bunun alah tan geldigine inandıgım için derdi veren allah dermanıda verir buna inanıyorum allah ömür versin evladıma ve bana saglık versin son nefesime kadar bakıcam
evet çok zor bi olay evet kaldırmakta güçlük çekebilir bi insanslm arkadaslar bilmem duydunuzmu zeynep tokus 6,5 aylik bebgi dunyaya gelmis ve,sakat olma ihtimali varmis,babasimi yada baskasi galiba ölsün demisler,allah korusun,
BEN ASLA BOYLE BIRSEYE IZIN VERMEZDIM,BEBEGIM NASIL OLURSA OLSUN ALLAHIMIN BANA BIR EMANETI O,SIZ SIZ OLUN BEBEKLERINIZE KIYMAYIN,UNUTMAYIN HER AN BIR IMTIHANDA OLABILIRSNIZ,
SIFADA ALLAHTAN HASTALIKTA,DERDIN DERMANIDA SÜKÜR EDIN HERZAMN,DUA EDIN,ALLAH BIZIMLE,BIR ANNE COCUGUNA NE KADAR MERHAMETLIYSE ALLAH O COCUGA ANNEDEN DAHA MERHAMETLIDIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?