sizin çevreniz de mi böyle ?

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
2 3 gün önce hem sosyal bi aktivitem olsun hemde elime harçlık olsun diye bi markaya danışmanlık başvurusu yaptım etrafımdaki yakın samimi olan eşi dostu çagırdım sadece annem kızkardeşim ve dayımın eşi geldi ler işte sen bu işi yapamazsın kesinlikle başaramazsın alan olmaz kimse almaz diye bin tane şey söylediler komşumu da çagırmıştım onun yanında benim maksatım eşe dosta kataloğu gösterip satış yapmaktı teyzem ve gelinleri gelmedi zaten diğer yengem (şehir dışında)telefon etti işte sen yapamazsın falan dedi kardeşim eşi 5 yıldır başka bi markayı satıyor pek ala yapıyor da annesi yengeleri kızkardeşi bi krem de olsa alıp destek oluyor lar benim çevremdekiler de alıyor tabi arada bende ş... yapıyor ama dedim işte o dilbaz da onun akrabaları zenginde hatır için alıyorlarda dediler neyse sonuçta yengem (dayımın hanımı )acıdıgı için bi iki şipariş verdi ama 2 . 3 . ayda alır mı bilmem yengem gidince kızkardeşim bi dahakine yengem de almaz dedi acayip bozuldum ben para dilenmiyorum ki sonuçta kv de akrabaları zaten bedava versem de almaz

sadece eş dostlada olmuyor bu işler, bir süre sonra alıp parasını hallederiz üç gün sonra beş gün sonra diye samimiyetten sallayabilirlerde.Farklı ortamlar edinmeyede bakının ciddi anlamda düşünüyorsanız, benimde katalogtan sipariş geçtiğim ürünler oluyor yengemin okuldan tanıdığı bir veli görümcenede göster deyip göndermiş kataloğu mesela bu şekilde tanışmış alışverişimiz olmuştu..

Var var olmaz mi.
Sen kendine guveniyorsan boşver hiç takma komşularına falan SAT.
Zaten o işi yapanlar çok çevresi olanlar filan bizimde işyerinde çalışan bi usta var hanımı böyle şeyler satıyor 2 ayda bir falan katalog isterim yanı.

destekçim hiç yok mesela kızkardeşim üni. de okuyor ama alan olmaz diye götürmek istemiyor benim büyük paralarda gözüm yok pazar harçlıgım çıksın yeter

misal hepsi birer ürün alsa dışarıya gerek bile yok ama

bu arada benim tanıdığım bayan işi büyütüp pazara, kapalı yürüyüş yolunada stand açmıştı yapabilirmisiniz bilmiyorum ama...

bu arada benim tanıdığım bayan işi büyütüp pazara, kapalı yürüyüş yolunada stand açmıştı yapabilirmisiniz bilmiyorum ama...
bende bilmiyorum inan gelinimizde ilk basta 150 tl den fazla şipariş toplayamıyordu şimdi söylemiyor ama bana söylediği kadarıyla 340 ile 400 arası kazanıyorum diyor ayda

iş konusunda değil ama benimde okuluma sınavlarıma ders çalışmama kafayı takmış ve sürekli bırakmam gerektiği konusunda dır dır eden insan çok çevremde... kendi ailem bile zaman zaman diyor bunu.. evli ve çocuk sahibi kadınların artık hayattan soyutlanıp, tek işi sadece çocuk bakmak, gün gezmek, yemek bulaşık gibi işlerle uğraşması konusunda toplumumuz hemfikir olmuş artık.. ne zaman ders çalıştığımı duysalar, nolacaksa sanki boşver ne uğraşıyon kafa patlatıyon, çocuğuna bak sen diyorlar... sanki çocuğumu onlara baktırıyorum.. te allahım...
test kitabı almıştım dün, kv-kp demediğini bırakmadı, ne gerek var bu yaştan sonra falan fişman... ( 29 yaşındayım) hayatım konusunda çevrenin fikir beyan etmesine deli oluyorum... o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. sakın başkalarına kulak asma.. bir tane bile ürün satamasan da, birşeylerle uğraşıyor olmak insana mutluluk veriyor... kimisi de çekemediğinden söyler unutma... he de geç...

Anlamiyorum gerçekten kardeşimin hanimi da bi cocuk sahibi ama hem kursa gidiyor hem çalışıyor hem satis yapıyor cocugunu da annem büyüttü o gozu acikmis da ben safmisim ne zaman bi ise heves etsem kursagim da kalıyor

Bu işler cevreyle olur. Annen yengen her dk bakım ürünü almaz senin gönlün olcak diye. İhtiyacı vardır alır. Birde bir ürün aylarca gider zaten.

Başkalarıyla tanış. Girdiğin diğer ortamlarda satmaya bak. Güne giderken götür misafirliğe giderken filan.

Bende alsın lar demiyorum ki zaten zorlamiyorum da komsumun yaninda yapmaları moralim i bozdu

Ayıp etmişler , çok hemde..
Bir daha onlara teklif etmeyin.
Biraz sabredin , zamanla çevrenize yayılır , 3, 5 sattım derken sayı giderek artar.

Çevrenizi genişletmeye çalışın..

Biraz sabredin , zamanla çevrenize yayılır , 3, 5 sattım derken sayı giderek artar.

inşallah en azindan kendim e alirim diye düşünüyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…