destekçim hiç yoksadece eş dostlada olmuyor bu işler, bir süre sonra alıp parasını hallederiz üç gün sonra beş gün sonra diye samimiyetten sallayabilirlerde.Farklı ortamlar edinmeyede bakının ciddi anlamda düşünüyorsanız, benimde katalogtan sipariş geçtiğim ürünler oluyor yengemin okuldan tanıdığı bir veli görümcenede göster deyip göndermiş kataloğu mesela bu şekilde tanışmış alışverişimiz olmuştu..
misal hepsi birer ürün alsa dışarıya gerek bile yok amaVar var olmaz mi.
Sen kendine guveniyorsan boşver hiç takma komşularına falan SAT.
Zaten o işi yapanlar çok çevresi olanlar filan bizimde işyerinde çalışan bi usta var hanımı böyle şeyler satıyor 2 ayda bir falan katalog isterim yanı.
yani el olsa öyle dersin ama bilmem ki hep böylediler bana karsıkendılerı bı halta yaramadıkları ıcın herkesı oyle goruyolar
bende bilmiyorum inan gelinimizde ilk basta 150 tl den fazla şipariş toplayamıyordu şimdi söylemiyor ama bana söylediği kadarıyla 340 ile 400 arası kazanıyorum diyor aydabu arada benim tanıdığım bayan işi büyütüp pazara, kapalı yürüyüş yolunada stand açmıştı yapabilirmisiniz bilmiyorum ama...
Anlamiyorum gerçekten kardeşimin hanimi da bi cocuk sahibi ama hem kursa gidiyor hem çalışıyor hem satis yapıyor cocugunu da annem büyüttü o gozu acikmis da ben safmisim ne zaman bi ise heves etsem kursagim da kalıyoriş konusunda değil ama benimde okuluma sınavlarıma ders çalışmama kafayı takmış ve sürekli bırakmam gerektiği konusunda dır dır eden insan çok çevremde... kendi ailem bile zaman zaman diyor bunu.. evli ve çocuk sahibi kadınların artık hayattan soyutlanıp, tek işi sadece çocuk bakmak, gün gezmek, yemek bulaşık gibi işlerle uğraşması konusunda toplumumuz hemfikir olmuş artık.. ne zaman ders çalıştığımı duysalar, nolacaksa sanki boşver ne uğraşıyon kafa patlatıyon, çocuğuna bak sen diyorlar... sanki çocuğumu onlara baktırıyorum.. te allahım...
test kitabı almıştım dün, kv-kp demediğini bırakmadı, ne gerek var bu yaştan sonra falan fişman... ( 29 yaşındayım) hayatım konusunda çevrenin fikir beyan etmesine deli oluyorum... o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. sakın başkalarına kulak asma.. bir tane bile ürün satamasan da, birşeylerle uğraşıyor olmak insana mutluluk veriyor... kimisi de çekemediğinden söyler unutma... he de geç...
Bende alsın lar demiyorum ki zaten zorlamiyorum da komsumun yaninda yapmaları moralim i bozduBu işler cevreyle olur. Annen yengen her dk bakım ürünü almaz senin gönlün olcak diye. İhtiyacı vardır alır. Birde bir ürün aylarca gider zaten.
Başkalarıyla tanış. Girdiğin diğer ortamlarda satmaya bak. Güne giderken götür misafirliğe giderken filan.
Almayacaksan alma sevkini niye aynen sonuçta zorla satmiyorum
Sonuçta zorla satmiyorum kiAlmayacaksan alma sevkini niye kiriyorsun?
Ayıp etmişler , çok hemde..
Bir daha onlara teklif etmeyin.
Biraz sabredin , zamanla çevrenize yayılır , 3, 5 sattım derken sayı giderek artar. Hevesim kalmadı pişman oldum daha simdi den ama en azindan kendi ihtiyaç imi alirm
Çevrenizi genişletmeye çalışın..
Biraz sabredin , zamanla çevrenize yayılır , 3, 5 sattım derken sayı giderek artar.
Biraz sabredin , zamanla çevrenize yayılır , 3, 5 sattım derken sayı giderek artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?