- Konu Sahibi independante
-
vereliniortak vereliniortakayy ne güzel sakın şikayetçi olma...:))
abim beni arar arada bir çok nadir,nasıl heyecanlanırım
Ne kadar güzel bir şey :) Şu anda farkında değilsin ama, yıllar geçtikçe böyle bir ağabeyin olduğu için gurur duyacaksın.Sadece seni merak ediyor , endişeleniyor .Başka ne amacı olabilir ki ? Belki de evliliğinde bir sorun olduğunu düşünüyordur.Bana kalırsa ağabeyini bu konuda rahatlatmalısın.Ama yengenle konuşma derim .Yanlış anlaşılablir , ağabeyin kırılablir.Mutlu olduğuna endişelenecek bir ddurum olmadığına ağabeyini ikna et.Belki ona kızıyorsun ama unutma ki o senin bir parçan.Adeta baba yarısı olmuş kendisini baba pozisyonunda görmüş.Keşke böyle bir ağabeyim olsaydı .Arkadaslar;
15 aylik evliyim.Abim gunde 5 kere beni ariyor.Sabah is yerinden ariyor''nasilsin iyi misin?''aksam evden ariyor''nasilsin iyi misin?''yaa ben gercekten yoruldum-''iyiyim calisiyorum abi''''iyiyim yemek yapiyorum abi''
Cumartesi gunu cep telefonumda 2 cevapsiz-yetmemis esimi aramis-eve dodum 3 cevapsiz vardi-bende anneme soyledim.Ya tamam guzel birseyde bu kadar aranir mi?Annemde tabii abime kizmis.Bugun aramaz dedim''napiyorsun kardesim''ya bayilicam.Nedir sorunu arkadaslar,beni mutsuz mu zannediyor acaba?Bu arada biz 3 kardesiz ve babamizi 20 sene once kaybettik.Acaba gercekten ozluyor mu beni?Cok duskundur bana.
Diyeceksiniz ki ona sor-sorulucak dertlesilecek biri degildir sagolsun.Hemen olayi acinakli bir hale getirir-duygusallik yapar bende o gece uyku uyamam.benide iyi taniir.
Ama duskun olan ozleyen gelir ofisime degil mi?Nedir bu telefon trafigi ya:)Ne yapsam yengeme mi soylesem ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?