Sizin de abiniz sizi günde 5 kere arıyor mu?

independante

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
335
2
316
İstanbul
Arkadaslar;
15 aylik evliyim.Abim gunde 5 kere beni ariyor.Sabah is yerinden ariyor''nasilsin iyi misin?''aksam evden ariyor''nasilsin iyi misin?''yaa ben gercekten yoruldum-''iyiyim calisiyorum abi''''iyiyim yemek yapiyorum abi''
Cumartesi gunu cep telefonumda 2 cevapsiz-yetmemis esimi aramis-eve dodum 3 cevapsiz vardi-bende anneme soyledim.Ya tamam guzel birseyde bu kadar aranir mi?Annemde tabii abime kizmis.Bugun aramaz dedim''napiyorsun kardesim''ya bayilicam.Nedir sorunu arkadaslar,beni mutsuz mu zannediyor acaba?Bu arada biz 3 kardesiz ve babamizi 20 sene once kaybettik.Acaba gercekten ozluyor mu beni?Cok duskundur bana.
Diyeceksiniz ki ona sor-sorulucak dertlesilecek biri degildir sagolsun.Hemen olayi acinakli bir hale getirir-duygusallik yapar bende o gece uyku uyamam.benide iyi taniir.

Ama duskun olan ozleyen gelir ofisime degil mi?Nedir bu telefon trafigi ya:)Ne yapsam yengeme mi soylesem ki?

biraz abartmış ama belki baban olmadığı için yanlızmış gibi düşünmeni istememiştir arkanda ben varım gibi bence abinle konuş sakince onu kırmadan anlat yengeni karıştırma bence

Sizi merak ediyor aklı sizde kalıyor olabilir..Size düşkün de olabilir.
Ben kayınvalidemle günde en az iki kere konuşurum..Babamla da öyle.Kardeşimle çok yoğun çalışmasına rağmen her dakika nerdeyse.
Sizi neden rahatsız etti bu durum anlayamadım.

bence sizi özlediğinden arıyordur geçer bir süre sonra
bende balayındayken babam günde 2-3 kere arıyordu.Şimdide günde 1 kere aramazsam bozuluyor :)

Ne kadar güzel bir şey,
Bence hiç şikayetçi olmayın, sonra bu günleri arayabilirsiniz.
Aile desteğinden ailenin arkanızda olduğunu bilmekten daha kıymetli ne olabilir ki hayatta ???

bende sıkılırdım hergun her dakika falan insan bunalır..annende soylemis gene aramasıda tuhaf ya inat gibi

Seni ozlemistir, git bir gor kendisini.
Ya da arkadaslarin da dedigi gibi, destegini, arkanda oldugunu hissettirmek istiyordur sana. Rahatsiz oldugunun farkinda degildir bence, belki de hosuna gidiyor saniyordur.

muhtemelen babanız olmadıgı için kendini baba yerine koymaya çalışıyor ve arkanızda oldugunu anlatmaya çalışıyor.sizi kolluyor kendince...

Ne kadar güzel bir şey :) Şu anda farkında değilsin ama, yıllar geçtikçe böyle bir ağabeyin olduğu için gurur duyacaksın.Sadece seni merak ediyor , endişeleniyor .Başka ne amacı olabilir ki ? Belki de evliliğinde bir sorun olduğunu düşünüyordur.Bana kalırsa ağabeyini bu konuda rahatlatmalısın.Ama yengenle konuşma derim .Yanlış anlaşılablir , ağabeyin kırılablir.Mutlu olduğuna endişelenecek bir ddurum olmadığına ağabeyini ikna et.Belki ona kızıyorsun ama unutma ki o senin bir parçan.Adeta baba yarısı olmuş kendisini baba pozisyonunda görmüş.Keşke böyle bir ağabeyim olsaydı .

kusura bakmayın belki bunalmış olabilirsiniz
ama ne kadar güzel bişey abinizin sizi sık sık araması
bu onun ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu gösterir
babanız olmadığı için Allah rahmet etsin
size babalık etmeye çalışıyor
bence gönlünü kırmayın bırakın arasın
emin olun evliliğinizin yolunda gittiğini ve mutlu olduğunuzu anlayınca bu kadar sık aramayı bırakacaktır

yazık ay sakın yengene söyleme kalbi kırılır ayol adamcaazın ...biraz sıkıcı bişey ama boşver kıs arasın işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…