Sizin de abiniz sizi günde 5 kere arıyor mu?

tek çocuk olduğumdan olsa gerek bana çok tuhaf geldi. sonuçta nebilim farklı cinssiniz, paylaşım bi yere kadar. ama burdaki ablalar normal diyosa normaldir herhalde.

ay ne güzel keşke benimde abim olsaydı günde 10 kez arasaydı. yengeni bencede karıştırma ya hiç araqyıp sormasa akışına bırak bence belli bi süre sonra kendiliğinden azalır aramaları

ne güzel yaa ben eşimle sorunlarımız vardı ayrılma aşamasına geldik ben geri eşime döndüm diye hem kız kardeşim hem erkek kardeşim konuşmuyo benimle benim gibi ablası yokmuş kız kardeşimin. keşke öyle bi ağbim olsaydı kıymetini bil ağbinin kalbini sakın kırma zamanla geçer

Yorumalariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.Birazda esimden kaynakli dert ediyorum galiba.Cunku esim ailesiyle haftada 1 kez gorusur-cogu zaman ben ara ara diye baski yaparim.Yaa aslinda dusununce esimle gunde 10 kez konusurdum evlenmeden once:)

Bence de hiç konuşup da kalbini kırma abinin. Belki eşinle ilgili kötü bişeyler duymuştur onun için arayıp soruyodur.Ya da bi tartışmanı yengene veya annene anlattıysan onu duymuştur.Yada çevresinde yeni evlenip de mutsuz olan bi çift varsa onun aklına da sen geliyosundur acaba benim kardeşim de mutsuz mu filan diye düşünüyodur.
Seni sık araması da kötü bişey değil sürekli yanında işte ne güzel.Genelde erkekler kız kardeşleriyle çok konuşamaz bence şanslısın opuyorumnanaktan

Hıc aramasaydı,
sızı hıc merak etmeseydı,
nasıl oldugunuzu annenızden ogrenseydı,
daha mı mutlu olurdunuz?

Benımde bır tane abım var,
cok sık olmasa da zaman zaman arar.
Aradıgı vakıtlerde esım de yanımda oluyorsa daha bır hosuma gıder.
ıcımden soyle derım hep 'bak benım bır aılem var'
ınanın, aranmamaktan daha ıyıdır aranmak.

15 aylık evlıymıssınız ustelık,
babanızda vefat etmıs.
Dolayısı ıle abınız ıcın zor bır surec bu.
Onun gozunde belkıde hala kucuk nazlı kardesısınız.
Zaman ılerledıkce alısacaktır evlılıgınıze.

Ama 'yok ılla ben bu durumdan sıkayetcıyım' dıyorsanız da,
yengenıze kucuk bır cocugu sıkayet eder gıbı sıtemde bulunmayın.
Abınızle konusun daha ıyı.
Ama emın olun bır cok kısı yerınızde olmak ısterdı.

tesekkur ederim-cok guzel bir yorum.Ancak benim abim ''sahsina munasir''zor bir insandir.Son soylenecek lafi en basta soyler.Bu yuzdende kendi ailemde dahi-dayilarim-teyzem-amcalarim cok zor gecinirler.Onunla gercekten aielde gecinebilen tek insan benim.Esimde abime gercekten abimin hatalari yuzunden gicik.Cunku abimin beni gunde 5 kez aramasini o sadece govde gosterisi olarak goruyor.Haksiz da degil.Cunku beni gercekten ozlese ona 10 dakika uzaklikta calisiyorum-10 dakika ugrar diye dusunuyorum.Ama maalesef ona bunu soyleyemiyorum

Günde 5 kez!akannehir
Hem de fiziksel olarak bu kadar yakınken...
Yok ben istemem,sıkılırım ben..kafamçokkarıştı
Zaten yapı olarak sinirliyim,gün içinde çok stres içinde çalışıyorum arasalar bile açamam ki..Geçen gün ablam 2 defa aramış da "açmadın merak ettim" deyince terslemişim.. Çok bozulmuş,annem söyledi..ohaoldumsmile
Ben müsait olduğum zaman ailemi ararım,kardeşimle nette karşılaşırız zaten..
Akşamları uğramaya çalışırım vs. vs.boshayallersmile

Rıca ederım...

Gecımsız olması zor bır durum.
Belkıde sızın onu anladıgınızı dusundugu ıcın,
bu denlı yakınlık gosterıyordur.
Onun ıcın ıyı bır dostsunuz belkıde.
Her derdını, sıkıntısını paylasabıldıgı bır arkadas.
Cunku algıladıgım kadar gecımsız bırı ıse,
paylasımda bulunabılecegı bır arkadası da yoktur muhtemelen.
Fakat sız sıkayetcısınız bu durumdan.
Oyleyse bır sekılde rahatsızlıgınızı acıga cıkarın.
Yada cok sık aradıgı bır gun
'abı benı mı ozledın?
Gel ıs yerıme, zıyaret et' dıyebılırsınız.
Ya da en azından ıs yerınızde aramaları kısıtlamak amaclı,
'ıs yerımde sık sık telefonda konusuyor olmam,
patronumu rahatsız etmeye basladı sanırım.
Bır ıkı kez ıkaz ettı benı' dersınız ve sadece aksamları sızı aramasını rıca edersınız.
Fakat ben seffaflıktan yanayım.
'benı cok mu ozluyorsun, bu nedenle mı benı bu kadar arıyorsun?' dıye sorsanız belkı sızı tatmın edıcı yanıtlar alırsınız.

Bunaltıcı bi durum olabilir evet ama sakın yengenize bişey söylemeyin ya abiniz üzülür
yengeniz de bak bak kardeşin seni istemiyor diye düşünür

belkii kendisi mutsuzdur ve yardıma ihtiyacı vardır. yada sizinle ilgili endişeleri vardır. sakin olun anlamaya çalışın. o aradığın da açmayın bir kaç dk. sonra açın meşguldum açamadım deyin zamanla bırakıcaktır.

ne mutlu size....

bunu inanın ağlayarak ayzıyorum BENIm BİM BENİ YILDA 5 KERE ARAMAZ...

Persembe gunu annemlerde iftarda ben varım diye gelmedi bile..

boşverin arasın sizde onu sık sık arayın babanızda yokmuş hiç kopmayın birbirinizden

ben de sendenim üzülme...napalım canları sağolsun..benim abim de aramaz ama gördüğümde dikkatimi çekti tlf nu hani belli ücret ödeyince heryere bedava hatlar var ya öle yaptırmış...heryeri arıyo uzun uzun konuşuyor..bir gün olsun ne beni ne annemleri aramaz...ancak işi olunca....takmıyorum..zaten küçükken de soğuktu ha evleneceğim zaman abiliği;kıskançlığı tutmuştu da kına gecesi günü nişamlımla yüzükleri değiştirmeye kuyumcuya yollamamıştı..amannn dedim ya canları sağolsun........abisi arıyormuş maşallah ne güzel benim abi durduk yere;üniversite bitirdin diye; kendini bi halt mı sanıyorsun cümlesini kullanmıştı da çok üzülmüştüm abii ye bak!!!

kimi arıyor diye dert eder kimede aramıyor diye... demekki tek ben değilmişim..
abim beni kardeşi gibi bile görmedi hiçç

uzaktan bakınca telefonda konuşmayı seven biriyseniz sorun olmamalı gibi.. ama hayat sizin hayatınız, olayın bir geçmişi vardır. kocanız gıcıkmış, siz bir kinaye arıyorsunuz; bu durumda bilemeyiz elbet niçin aradığını...
ama şu haliyle dışardan bakan biri için garip durmuyor bence...

mesela biz abimle ayrı sehirlerdeyiz. abim bana ve kendine sırf bol bol sohbet edebilelim diye kamu hattı aldı.günde 5 kere aramayız ama aradık mı 1 saati bulur en kısa görüşmemiz ve ben çok memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…